Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Duchovná časť
 Duchovný život
 pocuvat
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: trstina zmietana vetrom Téma Next Topic: Už viem...!  

janka

Stav: offline

Odoslaný - 27 február 2007 :  09:32:40  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
ako sa naucit toho druheho pocuvat?

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora 

mirecnr

Odoslaný - 27 február 2007 :  12:05:04  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
  • ochotou.
  • chcenim.
  • trpezlivostou.
  • dokazanim si zahryznut do jazyka.
  • LASKOU
  • pokorou

•  Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 27 február 2007 :  12:47:49  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
    a ked chcem,aj ma zaujima odpoved, ale nejak ju nevnimam a zbadam to az po chvili? ako by sa dalo riesit toto?...tiez tymi bodmi co si napisal Mirec?

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 28 február 2007 :  05:34:12  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
    ak sa "zobudis" uprostred nejakej odpovede, a nezachytila si jej zaciatok, nevidim problem slusne poprosit toho cloveka, aby Ti to zopakoval. proste sa ospravedlnis, ze si sa zamyslela. ak clovek nie je jesitny,rad to zopakuje, ba priam ho o to viac moze tesit Tvoj uprimny zaujem o jeho slova...

a ak ide o nejakeho konfliktejsieho cloveka a Ty si to uvedomujes hned na zaciatku, a sustrediss sa podla tych bodov:), nemas sancu nevnimat zaciatok:)))

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 28 február 2007 :  07:18:58  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov

dakujem pekne za rady Mirec...uvidim ako po case pokrocim v tomto

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 28 február 2007 :  09:36:31  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
    Pocuvat vies, o tom nepochybujem, pamatam:)
    takze, mas na to, ver si. ja Ti verim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 28 február 2007 :  10:31:14  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
    to sa prejavovala moja hanblivost,
    ak myslis to stretko s veritasom

vdaka za doveru
    (vies cloveka motivovat)

Ales

Odoslaný - 28 február 2007 :  16:45:17  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
    rozviniem jankinu otazku: co znamena aktivne pocuvat?

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 01 marec 2007 :  07:06:12  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
    quote:
    Pôvodne poslal alesko

Pocuvat nielen v zmysle, nech hovori druhy, ale zamyslat sa, co hovori, ako a o com hovori, zamyslat sa nad jeho nazormi..a vediet na ne aktivne reagovat...

sasulnik

Odoslaný - 01 marec 2007 :  09:57:24  Zobraziť profil  Pridať sasulnik do zoznamu priateľov
    quote:
    Pôvodne poslal alesko

Keby si mal manželku, zistil by si, čo to je .

Počet príspevkov: 1677  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 06 marec 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 01 marec 2007 :  09:58:58  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
    pri zene sa neda byt aktivny, tam je to len o pocuvani.....

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 01 marec 2007 :  13:06:41  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
    tak to si sa teda teraz riadne sekol, priatelu..este toho veeela o zenach nevies:)

zober si len janku, zena je, a chcela by vediet pocuvat, sila, co?:)

Ales

Odoslaný - 01 marec 2007 :  14:42:50  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
    no ver mi ze ja take nestretam...... a ani janku som nestretol..... sem tam juja je vynimka..... a trochu aj asined.... a jemne aj aniko.

sasulnik

Odoslaný - 01 marec 2007 :  18:52:46  Zobraziť profil  Pridať sasulnik do zoznamu priateľov
    quote:
    Pôvodne poslal alesko

ha...dobrá sprostosť...počkaj, keď sa oženíš

Počet príspevkov: 1677  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 06 marec 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 01 marec 2007 :  19:05:09  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
    Ehééééééj, chlapci a čože vy to tu hudiete? Už ste zase neposlúchali? teda okrem Mireca a sem tam aleško je výnimka, aj trochu, aj jemne, potvori jednie, koľko sa napočúvam a natrápim s tými odpoveďami

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 01 marec 2007 :  20:20:36  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
    quote:
    Pôvodne poslal sasulnik

quote:
    Pôvodne poslal alesko

to uz si odoperujem usi pre istotu....

mirecnr

Odoslaný - 02 marec 2007 :  05:50:30  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
    quote:
    Pôvodne poslal alesko

quote:
    Pôvodne poslal sasulnik

quote:
    Pôvodne poslal alesko

to uz si odoperujem usi pre istotu....

hehe, a Ty si myslis, ze sa Tvoja zena obmedzi len a verbalne prejavy?:D len si usi nechaj tam, kde mas.
    Jujka, sasulnik tiez dobre vravi, vyvadza aleska z omylov, povier a fam..:)

Ales

Odoslaný - 02 marec 2007 :  07:48:07  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
    mirec no vlastna skusenost hovori cosi ine... aj o priatelku som prisiel preto lebo som ju prestal pocuvat(nebolo natedy sil) a chcel po nej aby ona vypocula mna. nehovoriac o dlasich zenach ktore sa mi dokazu venovat dovtedy dokym ich pocuvam, a akonahle ide o to aby mna vypoculi tak hajde het. cest vynimkam.

Previous Topic: trstina zmietana vetrom Téma Next Topic: Už viem...!  
     Verzia pre tlač
    Choď na:
     Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06