Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Mimo pôvodnú myšlienku fóra
 Polemiky, filozofovanie
 Pozdravy od Glutea Maxima
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Kontroverzny prispevok PavelBAov Téma Next Topic: Nadávky  

Marcelllooo

Stav: offline

Odoslaný - 24 február 2007 :  16:39:31  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Zdravi vas Gluteus Maximus.

Nenamyslajte si, ze som si precital co i len pismenko z vasich vyplodov. Len som vam chcel povedat, ze by ste mozno aj vy mohli vyjst na vzduch a vyvetrat sa. Moze vam to len a len prospiet.

Caffte,

Vas Gluteus Maximus Klitoris XIV.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora 

janka

Odoslaný - 25 február 2007 :  10:03:16  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
zdravim Marcel,
som rada, ze si sa ozval
ani ma nenapadalo si namyslat, ze si si cosi precital, no namyslam si, ze si toto precitas, inak by som to nepisala...ked sa prevetras, nezabudni sa vonku

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 25 február 2007 :  11:41:54  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Aj ja som ti chcel nieco odpisat, ale ked neviem ci to vobec budes citat, kaslem na to

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 22 máj 2007 :  00:47:54  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
GMK je späť!!!

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 22 máj 2007 :  05:53:57  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
citácia:
GMK je späť!!!

Pôvodne zaslal Marcelllooo - 22 V 2007 : 00:47:54

Vitaj.

Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda.
<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 22 máj 2007 :  07:17:04  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
citácia:
GMK je späť!!!

Pôvodne zaslal Marcelllooo - 22 V 2007 :  00:47:54

teeeda tomu sa vravi navrat...si si pockal na nove forum co?...

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 22 máj 2007 :  07:23:07  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
Dobří holubi se vracejí...:)

Veď ma, Pane, vo svojej pravde a uč ma, lebo Ty si Boh, moja spása, a v Teba dúfam celý deň.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 22 máj 2007 :  12:11:20  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
citácia:
GMK je späť!!!

Hned som si to vsimol, ked som zistil, ze v niektorych temach su zrazu prispevky na dve obrazovky a neviem co chcu povedat.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Aniko

Odoslaný - 22 máj 2007 :  12:45:55  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
citácia:
GMK je späť!!!

Potešiloooo..

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1311  ~  Člen od: 10 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 23 február 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 28 máj 2007 :  10:11:49  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Hmm, potesilo..., trosku aj mna. Ale kedze mame s Marcelkom zle skusenosti, tak neviem, neviem. S nim sa pustit do diskusie znamena, ze to bude velmi dlho trvat . A hlavne ak ma slabsie argumenty nez jeho oponent, tak velmi casto sa v závere uchyluje uz iba k prazdnemu urazaniu svojho oponenta, a to pouziva namiesto vecnych argumentov. Preto ak tu vobec ma byt, chcem aby jeho pristup bol obmedzeny iba na niektoru urcitu jednu sekciu.

A mimochodom, pavelba je este tu? Dokedy mam este trpiet tie jeho recicky, o ktorych tvrdi ze su krestanske, no v skutocnosti s krestanstvom nemaju nic spolocne? A este aj casto postradaju logiku, co je sice pre mna vzdy pekny zdroj zabavy, ale ked sa vtipy opakuju, prestavaju byt vtipne a menia sa skor na trapne.

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Kontroverzny prispevok PavelBAov Téma Next Topic: Nadávky  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06