Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Duchovná časť
 Duchovný život
 Som aka/y som a co s tym?
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Čo je milé Pánovi?Čo je Jeho vôľa? Téma Next Topic: Podobenstvo o viniči
Strana: z 3

Marcelllooo

Stav: offline

Odoslaný - 19 apríl 2005 :  20:04:22  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

napda ma: hovori sa: miluj blizneho ako seba sameho. Raz som pocul i miluj seba sameho ako blizneho svojho. Z toho mi vyplyva, ze clovek by mal milovat i seba. samozrejme tou spravnou mierou.

Samozrejme, alesko, samozrejme. K tomu patri hlavne vyrovnany sebapoznavaci proces a vyrovnana osobnost, bez komplexov a nutkania k menejcennosti.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 20 apríl 2005 :  09:50:41  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Ale urcite tam nepatri narcisizmus, ani viera vo vlastnu dokonalost.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 20 apríl 2005 :  10:26:03  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
myslim si ze pokora nas uci prijimat a milovat nas samych v tej spravnej miere. Ktorysi svety, nebudem presne citovat: clovek by sa mal vidiet dvojako: na jednej strane velky - som Bozie dieta na druhej strane - prach zeme - bez Pana, Boha, nie sme nicim.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 01 máj 2005 :  11:41:53  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
ma tak napadlo lajos, ked ta tu vidim...ako sa ma mala hanka?:)

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 04 máj 2005 :  08:54:21  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Dik za otazku. Mala Hanka sa ma fajn, mame 3 mesiace a pomaly sa pustame do recnenia. Chvala Bohu je vsetko v poriadku. Pri dietati clovek mnohe veci pochopi.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 04 máj 2005 :  09:01:46  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
GMK, pokora pred Bohom je zaklad vlastnej premeny. Ak sa nesklonis pred Bohom, pred kym sa vlastne chces uz sklonit Pred nikym Predstav si, ze by boli vsetci taki, to by sme tu uz asi neboli...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 04 máj 2005 :  11:11:10  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
lajos,som rada, ze sa mate fajn
ma to minule tak napadlo, ze sa ta reku opytam...
neviem co presne myslis tym, ze sa mnohemu pri nej naucis, kedze nemam deti...ale napada mi len ,ze mozes teraz priblizne vediet aky ma nebesky otec ku tebe postoj ako ku svojmu dietatu...

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 04 máj 2005 :  11:15:22  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
fuu, Janka, vela veci pochopis, az budes mat raz dieta/deti. Suhlasim s Lajosom, aj ked aj Tvoje prirovnanie je pekne:)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 04 máj 2005 :  12:13:04  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
mno ak pan da

Lajos

Odoslaný - 04 máj 2005 :  16:18:22  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Clovek sa priuci mnohe manualne veci, ale co je dolezitejsie, pochopi, preco jeho rodicia robili veci tak ako robili a on ich mnohokrat nechapal a tiez sa mu trocha vyjasni postoj Boha k nemu samotnemu. Oslovenie Otec je fakt sila, je v tom viac, ako som si myslel, hlavne z tej Bozej strany to vyjadruje nieco, co sa napisat ani neda.

janka

Odoslaný - 12 máj 2005 :  23:32:30  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
uz viem, co s tym aka som...
staci sa nechat milovat bohu, presne taka aka som...potom prijmem samu seba,nebude mi zalezat na tom, co si o mne pomyslia iny...lebo v ociach nebeskeho otca mame nekonecnu cenu...alelujaaaa

Monikalv

Odoslaný - 27 jún 2005 :  17:28:02  Zobraziť profil  Pridať Monikalv do zoznamu priateľov
1.Prijmi sa taká aká si.Uvedom si,že Pan sa ku Tebe skláňa s láskou a miluje Ťa a rád Ti s tým pomôže.Skús to prežívať na modlitbách.
2.Hľadaj príčiny svojho stavu na modlitbách otázkami napríklad:
Prečo sa mi nechce učiť?
Baví ma téma, ktorú sa učím?
Unavená som po učení?
Čo by ma motivovalo a pohlo ďalej? Nejaká odmena? Potrebujem zmeny v činnostiach?
Potrebujem zmeniť študijný odbor,lebo ma nebaví?
Niečo ma dlhodobo trápi?
Alebo mala som obdobie,že sa mi horšie učilo po rozchode s láskou...
Aj ja mávam problémy s učením,chápem Ťa,ale ako sme iní každý z nás má inú príčinu.
Ak veľmi zlé je to u Teba napíš mi na mbirnerova@zoznam.sk
Alebo si pohľadaj v knižnici knihu o tom,ako sa učiť...
3.Aj keď Boh o Tvojom probléme vie, porozprávaj Mu do detailov na modlitbe, čo prežívaš s tým učením, jednoducho mu vylej srdiečko..
4. Buď VYTRVALA a postupuj pomaličky krok za krokom. Pán Ťa má rád.

Hľadajme pravdu, lebo pravda nás vyslobodí, a to pravda o Ježišovi...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 30  ~  Člen od: 27 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 06 október 2005 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 27 jún 2005 :  21:22:45  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
mila monika,
dakujem ti za zaujem pomoct mi...na mail sa ti nejdem momentalne ozyvat, pretoze nebudem na nete pravdepodobne minimalne 3 mesiace....takze to by nemalo zmysel...ale mozeme sa rozpisat potom...inak byvam nedaleko levic
s tym primanim samej seba...postupne vidim, ako mi Pan ukazuje moju hodnotu...mno myslim, ze este stale to nie je u mna ok...
to ze sa mi nechce ucit...akokeby si vedela...normalne som nad tym premyslala dnes po dlhsom case...ono to bude asi(urcite) v mojej lenovosti...motivaciu, ale nemam..je mi jedno, ci budem mat titul alebo nie...unavena som prave ked sa mam ucit...a inak byvam velmi casto unavena...a cez den musim casto spavat...tuto zahadu som este nevyriesila preco je to tak...studijny odbor by ma aj bavil, je to zaujimave, len prinutit sa ucit...nic ma dlhodobo netrapi...a co by ma motivovalo?...netusim...no nevzdavam to...kamoska mi raz tak napisala, ze k comu ta Pan povola, nato ti da aj milost dokoncit...takze je to v Bozich rukach...ale aj v mojich...mno..ale mozes sa za man pomodlit, ak to budes citit...budem ti vdacna...vdaka:)

Strana: z 3 Previous Topic: Čo je milé Pánovi?Čo je Jeho vôľa? Téma Next Topic: Podobenstvo o viniči  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06