Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Fórum a jeho funkčnosť
 O urovni tohto fora.
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Forum a jeho funkcnost ? :) :) :) Téma Next Topic: Presmerovanie
Strana: z 5

Pierre

Stav: offline

Odoslaný - 16 január 2007 :  22:05:41  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Mozno, len skoda ze to vidime skoro na kazdom fore, ze takymto stylom vzdy odchadza najcastejsie hlavny blbec fora

(Misko: Neber to osobne )

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 16 január 2007 :  22:52:02  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Pierre

Mozno, len skoda ze to vidime skoro na kazdom fore, ze takymto stylom vzdy odchadza najcastejsie hlavny blbec fora

Vieme, ze to nie je pripad tohoto fora: ty sa tu totizto drzis zubami-nechtami.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 16 január 2007 :  23:07:13  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Nie, toto forum je specificke tym, ze kazdy labilnejsi typek tu spravi obdobne teatro, ale hned sa vrati alebo ani vobec neodinde. Proste akurat len vybuchne a zacne bezhlavo nadavat vsetkym dookola . Vsak jasne sme to videli aj napr. na Asined, GMKovi a aj inych Akurat u Miska by sa to dalo pripisat jeho burlivej puberte .

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 17 január 2007 :  12:25:23  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
To je pravdivy postreh Pierre. Takych teatralnych odchodov s vyhlasenim typu vsetci ste tu blbci a ja teda idem sme tu uz videli niekolko. Len preco sa ti ludia potom medzi nas blbcov vracaju, tomu nerozumiem...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Miško

Odoslaný - 17 január 2007 :  16:32:07  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Miško  Pridať Miško do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

To je pravdivy postreh Pierre. Takych teatralnych odchodov s vyhlasenim typu vsetci ste tu blbci a ja teda idem sme tu uz videli niekolko. Len preco sa ti ludia potom medzi nas blbcov vracaju, tomu nerozumiem...

Rád ti odpoviem, aj Pierrovi...
Prišiel som, aby som zas do svojho života vniesl trochu zábavy a adrenalínu, keď tu budem čítať niektoré príspevky...iba preto, skutočne, už som sa nudil.Nikde nie je toľko srandy, ani u Adama, ani u mony, len tu...a aby som niekoho neurazil, tak nebudem hovoriť prečo. Myslím, že sa tu nezabávam sám. Veď na blbcoch sa najlepšie smeje Nie, moje názory nemajú spoločné nič s pubertou- to sú názory, ktoré som si vypestoval do života, chcem, aby mi zostali, lebo som na ne hrdý, lebo som k nim dospel sám.

Obiedientia et pax.
Poslušnosť a pokoj.
Ján XXIII.

Počet príspevkov: 236  ~  Člen od: 04 november 2005  ~  Posledná návšteva: 25 máj 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 17 január 2007 :  17:25:54  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Misko:
Prišiel som, aby som zas do svojho života vniesl trochu zábavy a adrenalínu

- OK, ja sa teda do teba pustim, sleduj .

Nie, moje názory nemajú spoločné nič s pubertou- to sú názory, ktoré som si vypestoval do života, chcem, aby mi zostali, lebo som na ne hrdý, lebo som k nim dospel sám.

- Ach jaj, ved ale vypestoval si si ich v puberte, vsak mysli trosku . A preco tak velmi chces aby ti zostali do zivota, co ak su chybne (a to su)? Ak ozaj len preto ze su tvoje, tebou vypestovane... hmm, tak to hej, to je uz ozaj dovod . Teda sorry, ale to fakt myslis vazne? Ak ano, blbci z tohto fora vratane mna su na teba este moc mali, patris medzi ovela vacsich .

- Tak ako Misko? Stacilo ti to takto namdat, alebo mam este pritvrdit?

Ales

Odoslaný - 17 január 2007 :  17:36:04  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
misko pripajam sa k pierrovi. je pekne ze vytvaras svoj vlastny nazor, len maly detail, treba neustale kontrolovat ci je aj spravny. viacmenej voci autportie v oblasti kde si vytvaras nazor....

ja som si na jednej hodine fyziky vysvetlil jeden pokus chybne, a sice bolo pekne ze som mal svoj nazor, aj som bol patricne hrdy ze som jediuny z triedy rozmyslal, ale az do momentu kym ma fyzikarka nielen opravila, ale aj ukazala pokus........ Co z toho vyplyva? ze ak si nedas pozor mozes sa strapnit,m aj ked si patricne hrdy na tvoju namahu.

Takze, zle nie je ze hybes hlavou, treba to aspon kvoli prekrveniu, ale potom porovnat ci ozaj je to tak. a podla toho sa zariadis ci nechas dalej pre zivot alebo nie.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Miško

Odoslaný - 17 január 2007 :  18:54:30  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Miško  Pridať Miško do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Pierre

Misko:
Prišiel som, aby som zas do svojho života vniesl trochu zábavy a adrenalínu

- OK, ja sa teda do teba pustim, sleduj .

Nie, moje názory nemajú spoločné nič s pubertou- to sú názory, ktoré som si vypestoval do života, chcem, aby mi zostali, lebo som na ne hrdý, lebo som k nim dospel sám.

- Ach jaj, ved ale vypestoval si si ich v puberte, vsak mysli trosku . A preco tak velmi chces aby ti zostali do zivota, co ak su chybne (a to su)? Ak ozaj len preto ze su tvoje, tebou vypestovane... hmm, tak to hej, to je uz ozaj dovod . Teda sorry, ale to fakt myslis vazne? Ak ano, blbci z tohto fora vratane mna su na teba este moc mali, patris medzi ovela vacsich .

- Tak ako Misko? Stacilo ti to takto namdat, alebo mam este pritvrdit?

Myslm, že toho bolo málo. Ako som predpokladal, budem sa i naďalej veľmi baviť, tak ako teraz z tvojho príspevku...zlé názory, mylné názory....primitívna téma, lebo nikto na tejto planéte nie je kompetentný hodnotiť názory toho druhého, ak nepoznáš ich pravdivostnú hodnou. Sú vety- axiómy, ktoré netreba dokazovať, veci, ktoré su 100% isté. A však pri hodnotení názorov, hlavne takých, ktoré sa týkajú transcendentálna, nemôžeš hovoriť s istotou, tda nemôžeš hovoriť či moje názory sú chybné alebo nie. Transcendentálne javy ako Boh, posmrtný život, o tých iba blázni hovoria s istotou. O (ne)existenciu Boha sa môžeš iba staviť. Jazyk je logika a logika je matematika...jazyk je vec nedokonalá a preto si treba dávať pozor, s akou istotou sa vyjadruješ o niektorých veciach, lebo na tvoje slová číha výroková logika.

Obiedientia et pax.
Poslušnosť a pokoj.
Ján XXIII.

Počet príspevkov: 236  ~  Člen od: 04 november 2005  ~  Posledná návšteva: 25 máj 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Miško

Odoslaný - 17 január 2007 :  18:58:44  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Miško  Pridať Miško do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

misko pripajam sa k pierrovi. je pekne ze vytvaras svoj vlastny nazor, len maly detail, treba neustale kontrolovat ci je aj spravny. viacmenej voci autportie v oblasti kde si vytvaras nazor....

ja som si na jednej hodine fyziky vysvetlil jeden pokus chybne, a sice bolo pekne ze som mal svoj nazor, aj som bol patricne hrdy ze som jediuny z triedy rozmyslal, ale az do momentu kym ma fyzikarka nielen opravila, ale aj ukazala pokus........ Co z toho vyplyva? ze ak si nedas pozor mozes sa strapnit,m aj ked si patricne hrdy na tvoju namahu.

Takze, zle nie je ze hybes hlavou, treba to aspon kvoli prekrveniu, ale potom porovnat ci ozaj je to tak. a podla toho sa zariadis ci nechas dalej pre zivot alebo nie.

Neporovnávaj fyziku s vierou! Fyzika je veda emprická a exaktná, zatiaľ čo sa o náboženstve toto nedá povedať. Dobre, ak hodnotíme vonkajšie skutočnosti- prejavy Cirkvi, môžme pracovať s dôkazmi. Ale s vecami viery- tam sa dôkazy nepoužívaju, tam sa používa viera, prirodzene! Znova vravím pozor, treba rozlišovať o akých veciach sa s istotou hovoriť dá a o ktoré sa dá iba staviť, či sú alebo nie.

Obiedientia et pax.
Poslušnosť a pokoj.
Ján XXIII.

Pierre

Odoslaný - 17 január 2007 :  20:37:33  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Misko:
Sú vety- axiómy, ktoré netreba dokazovať, veci, ktoré su 100% isté. A však pri hodnotení názorov, hlavne takých, ktoré sa týkajú transcendentálna, nemôžeš hovoriť s istotou, tda nemôžeš hovoriť či moje názory sú chybné alebo nie. Transcendentálne javy ako Boh, posmrtný život...

- Prosim ta o com sa tu pokusas filozofovat? Za prve, ty si tu zatial ziadne transcendentalnejsie nazory ani neprezentoval. Vacsinou iba take, ze bohoslovci chastaju, biskup je STBak, knazi maju nudne kazne, atd... A za druhe, ak uznavas neomylnost svojej cirkvi, co by si ako katolik mal, tak potom mas aj jasno v tych transcendentalnejsich veciach (Boh, posmrtny zivot...) a nebudes si vytvarat nejake sukromne nazory, ktore by boli v rozpore s ucenim cirkvi, pac by si tym poprel jej neomylnost. Tak o com tu teda bluznis?

Ales

Odoslaný - 17 január 2007 :  21:02:13  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
pierre, aby si dokazal aky je doleity a aky je spravny jeho nazor....

misko:
to je jedno. plati to vsade.aj vo viere, pretoze, tu mas predovsetkym svate pismo, kde sa na auritu spolahnut da. a taksito aj na tradiciu.
nejdem ti tu dokazovat aky mas nespravny nazor, pieerre to uz spravil za mna. a zbytocne tu rozpravas nazory svojho znamenho ateistu, o ktorych ta presviedca a ma bna to nespocetne dokazov, ktorym chyba zdravy rozum a nezaujatost. a tie by pri skumani niecoho nemali chybat.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 17 január 2007 :  21:05:00  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Odhaleny sysel poslal svojho kamarata miska, aby tu siril jeho ateizmus? Sysel sa ale aspon snazil o akesi zdanie serioznosti.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 17 január 2007 :  21:13:32  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Misko: Alebo zeby si uz ozaj prestal byt katolikom?

Miško

Odoslaný - 18 január 2007 :  20:35:15  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Miško  Pridať Miško do zoznamu priateľov
nejdem ti tu dokazovat aky mas nespravny nazor, pieerre to uz spravil za mna. a zbytocne tu rozpravas nazory svojho znamenho ateistu, o ktorych ta presviedca a ma bna to nespocetne dokazov, ktorym chyba zdravy rozum a nezaujatost. a tie by pri skumani niecoho nemali chybat.

Ani mi ho dokazovať nemusíš alesko, ani Pierre...lebo to nikto nedokáže...je až arogantné ho dokazovať, ak nie ste si istí...A myslím, že Pierre mi nič nové nepovedal a ani nič o nesprávnosti môjho názoru....čosik len zmotal o filozofii.

A čo sa týka Sysľa:
myslím, že fórum je dosť nedokonalé, aby ste mohli niekoho s určitosťou defniovať, ak to sám neurobí. A Sysľa ste zrejme nerozlíšili. Nebudem jeho presvedčenie definovať ani ja, lebo by som sa mohol zmýliť, lebo ja mám od neho, čo sa týka morálnych názorov dosť ďaleko. Syseľ sa dištancuje od celej Cirkvi a hlavne od kresťaskej morálky. Ja kritizujem iba činy Cirkvi viac- menej, nie moralku. Môžem povedať, že aj keď mám dosť so Sysľom spoločného, sú tu zásadné rozdiely medzi mojou a jeho vierou. Preto nás dvoch neporovnávajte, aj keď žijeme vedľa seba. Lebo ako vidím, pravdu o nás dvoch ste tu nenapísali. Považujem za veľkú arognatnosť vyhlasovať, že som tu ako Sysľov vyslanec...to už hovoria tí, čo nevedia, čo povedať...to je úbohé. Ja nehlásam Sysľov ateizmus. Som katolík, ale so svojskými názormi, ktoré viem, prečo som si ich vypestoval.

Obiedientia et pax.
Poslušnosť a pokoj.
Ján XXIII.

Miško

Odoslaný - 18 január 2007 :  20:37:57  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Miško  Pridať Miško do zoznamu priateľov
A ešte môžem s istotou prehlásiť, že Sysľove argumenty majú veľký racionálny základ, to pochopia len tí, ktorí ho počúvajú každý deň, nečerpá ho len sám zo seba, ale hlavne od veľkých filozof,ktorí neboli hlupáci.

Obiedientia et pax.
Poslušnosť a pokoj.
Ján XXIII.

Mato

Odoslaný - 18 január 2007 :  21:15:23  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Lebo otcovia Cirkvi boli hlupaci, ze Misko...

Pierre

Odoslaný - 18 január 2007 :  22:05:42  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Misko:
A myslím, že Pierre mi nič nové nepovedal a ani nič o nesprávnosti môjho názoru....čosik len zmotal o filozofii.

- To je mozno tym, ze si teraz svoj nazor ani nepovedal, len si vo vseobecnej rovine pisal v podstate o nicom, nic konkretne si neuviedol. Skus teda uz konecne nieco konkretne.

rad.ek

Odoslaný - 18 január 2007 :  22:15:15  Zobraziť profil  Pridať rad.ek do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Miško

A ešte môžem s istotou prehlásiť, že Sysľove argumenty majú veľký racionálny základ, to pochopia len tí, ktorí ho počúvajú každý deň, nečerpá ho len sám zo seba, ale hlavne od veľkých filozof,ktorí neboli hlupáci.

Pokud Syslovy argumenty mají opravdu racináolní základ, měli by je pochopit všichni napoprvé, ne jen ti, kteří ho poslouchají každý den.

rad.ek

Počet príspevkov: 2120  ~  Člen od: 02 január 2006  ~  Posledná návšteva: 09 august 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 18 január 2007 :  23:10:08  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Vdaka Syslovi, Miskovi a dalsim pakom sa toto forum znacne adamizovalo, co hodnotim znacne negativne.

Admin by mal nieco s tym spravit.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Miško

Odoslaný - 19 január 2007 :  16:03:07  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Miško  Pridať Miško do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Lebo otcovia Cirkvi boli hlupaci, ze Misko...

Nie, to som nepovedal...a ani to ty nehovor. Každý, kto používa rozum, je múdry. A kto ho spája používanie rozumu s vierou, tak je ešte mudrejší.

Obiedientia et pax.
Poslušnosť a pokoj.
Ján XXIII.

Miško

Odoslaný - 19 január 2007 :  16:04:44  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Miško  Pridať Miško do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Pierre

Misko:
A myslím, že Pierre mi nič nové nepovedal a ani nič o nesprávnosti môjho názoru....čosik len zmotal o filozofii.

- To je mozno tym, ze si teraz svoj nazor ani nepovedal, len si vo vseobecnej rovine pisal v podstate o nicom, nic konkretne si neuviedol. Skus teda uz konecne nieco konkretne.

a just nieco konkretne nenapisem...myslim, ze som mnohe veci povedal dost jasne.

Obiedientia et pax.
Poslušnosť a pokoj.
Ján XXIII.

Miško

Odoslaný - 19 január 2007 :  16:09:34  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Miško  Pridať Miško do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal rad.ek

quote:
Pôvodne poslal Miško

Pokud Syslovy argumenty mají opravdu racináolní základ, měli by je pochopit všichni napoprvé, ne jen ti, kteří ho poslouchají každý den.

Ako som povedal, fórum je dosť plytké na niektoré veci. Syseľ bol dosť jasný a jeho slová boli pochopiteľné. Ale tu bola chyba niekde inde: v netolerancii, v neochote pochopiť niekoho, koho nepovažujem za rovného sebe. Kto to môže pochopiť, nech pochopí. A kto to pochopiť chce ,určite pochopí. Len sa trebu presunúť z kresťanskej formy chápania a myslenia na inú frekvenciu...to je dosť dôležité, aby poslúchač mohol pochopiť. Ak to nespraví, tá bariéra tu zostáva.

Obiedientia et pax.
Poslušnosť a pokoj.
Ján XXIII.

Miško

Odoslaný - 19 január 2007 :  16:13:38  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Miško  Pridať Miško do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Marcelllooo

Vdaka Syslovi, Miskovi a dalsim pakom sa toto forum znacne adamizovalo, co hodnotim znacne negativne.

Admin by mal nieco s tym spravit.

Myslím, že by bolo nezmyselné, keby s tým admin teraz s niečím urobil, lebo každé fórum potrebuje aj ľudí, ktorí budú oponentami, ktorí budú argumentovať. Polemika nemôže existovať bez dvoch protichodných strán...potom by som to považoval za pokec...neviem ako si predstavuješ diskusiu ty....asi dosť biedne. Treba prijať určitý princíp a podmienky, aby sa nejaká debata stala diskusiou. Aj to považujem za chybičku tohoto fóra: neochota pre diskusiu na úrovni.
takže som rád Marcelllooo, že si to načal, aj keď to musím hneď využiť proti tebe...

Obiedientia et pax.
Poslušnosť a pokoj.
Ján XXIII.

Miško

Odoslaný - 19 január 2007 :  16:16:10  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Miško  Pridať Miško do zoznamu priateľov
A som rád, že som sa k tomu dostal....veď o tomto je táto sekcia: O úrovni tohto fóra.
To by som tu asi ja TROŠKU zmenil...
Fórum bez oponentov je ako kvet bez vody....vädne.

Obiedientia et pax.
Poslušnosť a pokoj.
Ján XXIII.

Mato

Odoslaný - 19 január 2007 :  20:20:18  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
9 stran textu je viac nez dost, nacalo sa v nich niekolko tem, kto v nich ma zaujem pokracovat, nech sa paci, otvarajte ciastkove temy.

Strana: z 5 Previous Topic: Forum a jeho funkcnost ? :) :) :) Téma Next Topic: Presmerovanie  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06