Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Fórum a jeho funkčnosť
 Presmerovanie
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: O urovni tohto fora. Téma Next Topic: Čo stvára Alesko?  

Milan

Stav: offline

Odoslaný - 08 december 2006 :  14:53:56  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
- Mato, nieco sa zmenilo na tejto stranke alebo v mojom nastaveni? : po odoslani prispevku ma uz automaticky nepresmeruje, ale musim to odklikat...predtym mi to viac vyhovovalo....

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora 

Mato

Odoslaný - 08 december 2006 :  14:59:54  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Ja som nic nemenil a mna to presmerovava nadalej normalne, asi sa nieco zmenilo v nastaveni Tvojho prehliadaca.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Milan

Odoslaný - 08 december 2006 :  15:00:54  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Ja som nic nemenil a mna to presmerovava nadalej normalne, asi sa nieco zmenilo v nastaveni Tvojho prehliadaca.

- a mohol by si poradit v com asi ? .... alebo niekto ?.... pouzivam Mozillu..

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 08 december 2006 :  15:11:32  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Nanestastie mozillu nepoznam, ja som zaryty IE.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 08 december 2006 :  17:25:46  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
milan mavam podobny problem, vacsinou to je spomalenie, neviem ci na strane servera alebo systemu(OS, ale alebo strasne spomaleny net a dlho trva nacitanie presmerovacieho skriptu) , sksu update mozilly na novsiu verizu, mne to zatial pomohlo.....

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Milan

Odoslaný - 09 december 2006 :  16:06:00  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

milan mavam podobny problem, vacsinou to je spomalenie, neviem ci na strane servera alebo systemu(OS, ale alebo strasne spomaleny net a dlho trva nacitanie presmerovacieho skriptu) , sksu update mozilly na novsiu verizu, mne to zatial pomohlo.....

- mam najnovsiu ....

PS:
... ha uz to ide OK, asi to bolo tak ako si uviedol na zaciatku ......

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 06 január 2007 :  07:33:04  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
To: Mato

Staré fórum už neexistuje?

Active Server Pages error 'ASP 0115'

Unexpected error

/forum_old/Default.asp

Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda.
<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 06 január 2007 :  11:45:05  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Existuje, ale nieco sa pobabralo na serveri providera a uz 12 hodin ich neviem donutit aby to opravili. Hlavne ze vsade pisu 24 hodinovy non-stop dohlad.

Ales

Odoslaný - 06 január 2007 :  11:46:55  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ale mato poxzri sa na to takto : 1 hodina vypadku = 1000 hodin navyse, ci u teba kolko?

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: O urovni tohto fora. Téma Next Topic: Čo stvára Alesko?  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06