Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Mimo pôvodnú myšlienku fóra
 Polemiky, filozofovanie
 Odpoved (nielen) nikomu
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Bradavky Téma Next Topic: Sex a pohlad byvalych katolikov
Strana: z 3

Mato

Stav: offline

Odoslaný - 08 január 2007 :  23:01:40  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal nikto

Žiada sa mi povedať, že ten váš admin Maťo, čo ti urobil antianketu je pekne divný.Mňa osočil,urazil a potom obvinil, že som ho ja urazil.Je viditeľne nešťastný, že tu má "bludárov" a uchyľuje sa k hrozbám,manipuláciám,...Keď tu chce mať iba tých, čo s ním súhlasia, tak nech ostatných vyhodí.Prečo to neurobí?Chce presadiť iba jediný svoj správny názor na vec, a uvedomuje si, že keď vyhodí tých, čo s ním nesúhlasia, tak to na stave nič nezmení?A to je príčinou jeho správania?Alebo je to neodpustenie?Ak je to neodpustenie, tak vzájomné odpustenie by to vyriešilo.

Poviem rovno.Čakal som viac od admina.Je prirodzené, že obhajuje svoj katolícky názor, proti tomu nik nič nemôže namietať.Ale je neprirodzené, keď zhadzuje svojích oponentov.Čakal som viac dospelosti,nadhľadu a veľkorysosti.

Nikto, chces vediet co je za tym? Jednoducho povedane mam vas uz dost. Neustale pocuvat dokola tie iste bludy mi lezie statocne na nervi.

Poviem rovno, cakal som, ze sa sem nebudete tlacit, ked viete, ze tu nie ste vitani. Vidim, ale ze slusnost a cit pre tichy odchod, ked som niekde nechceny, ale trpeny vam chyba jednemu ako druhemu.

Je to presne tak, ako ked sa u mna v sukromnom byte stretneme niekolki clenovia rodiny a do toho prides Ty, alebo Laco, alebo pavelba alebo iny byvaly katolik a k tomu este GMK (vsetci nepozvani) drzo sa zapojis do diskusie a vyhlasis ze nasa mama je prostitutka. A potom sa citis dotknuty, ze som si dovolil sa ohradit a neusmievam sa na Teba milucko a neponuknem Ta este aj vinkom.

Je mozne, ze by si bol az tak nejapny, alebo to je misia na ktoru Ta vyslala Tvoja sekta pod hrozbou trestu a teda nemas inu moznost?

A na zaver sa opytam, poznam VELA ludi ktori sa vratili do lona Cirkvi od vseliakcyh vam podobnym bludarov a NIKTO z nich nechodi do svojej byvalej sekty obtazovat. Preco teda katolici ktori stratili pravu vieru snazia sa do bludu strhnut cim viacrych?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora 

nikto

Odoslaný - 08 január 2007 :  23:52:41  Zobraziť profil  Pridať nikto do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato
Poviem rovno, cakal som, ze sa sem nebudete tlacit, ked viete, ze tu nie ste vitani. Vidim, ale ze slusnost a cit pre tichy odchod, ked som niekde nechceny, ale trpeny vam chyba jednemu ako druhemu.
Je to presne tak, ako ked sa u mna v sukromnom byte stretneme niekolki clenovia rodiny a do toho prides Ty, alebo Laco, alebo pavelba alebo iny byvaly katolik a k tomu este GMK (vsetci nepozvani) drzo sa zapojis do diskusie

1.Takéto veci neboli napísané, keď som sa sem prihlasoval.Žeby nejaká podvodná registrácia tu prebiehala?
2.Keď so tu nechcený, tak prečo ma nevyhodíš?
3.Si aj majiteľom fóra?

-bolo tu vykonané klamstvo asi.Nikde som nebol vystríhaný pri prihlasovaní, že tu ako nekatolík nemám, čo hľadať...

quote:
Pôvodne poslal Mato
drzo sa zapojis do diskusie a vyhlasis ze nasa mama je prostitutka. A potom sa citis dotknuty, ze som si dovolil sa ohradit a neusmievam sa na Teba milucko a neponuknem Ta este aj vinkom.

Drzá lož.Vyzývam ťa aby, si ukázal, kde som čosi také vyhlásil.Inak sú tvoje reči iba prázdne lži.
quote:
Pôvodne poslal Mato
Je mozne, ze by si bol az tak nejapny, alebo to je misia na ktoru Ta vyslala Tvoja sekta pod hrozbou trestu a teda nemas inu moznost?

Hlúposť, nik ma sem nevyslal a nie som členom žiadnej sekty.Prišiel som sem podiskutovať s bratmi od katolíkov a iných cirkví...
quote:
Pôvodne poslal Mato
A na zaver sa opytam, poznam VELA ludi ktori sa vratili do lona Cirkvi od vseliakcyh vam podobnym bludarov a NIKTO z nich nechodi do svojej byvalej sekty obtazovat. Preco teda katolici ktori stratili pravu vieru snazia sa do bludu strhnut cim viacrych?

Nikdy som nebol katolíkom.

Počet príspevkov: 78  ~  Člen od: 02 január 2007  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 09 január 2007 :  03:12:04  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Nikto:
No povedz, bolo ti to treba sem chodit?

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Laco

Odoslaný - 09 január 2007 :  09:13:10  Zobraziť profil  Pridať Laco do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato
Je to presne tak, ako ked sa u mna v sukromnom byte stretneme niekolki clenovia rodiny a do toho prides Ty, alebo Laco, alebo pavelba alebo iny byvaly katolik a k tomu este GMK (vsetci nepozvani) drzo sa zapojis do diskusie a vyhlasis ze nasa mama je prostitutka. A potom sa citis dotknuty, ze som si dovolil sa ohradit a neusmievam sa na Teba milucko a neponuknem Ta este aj vinkom.

Nepresné podobenstvo. My sme na návšteve svojho brata Maťa. Brata, lebo máme spoločnú maminu. Za svojho života bola pravým opakom prostitútky. Lenže po jej odchode máme každý iný názor na to, čo je (či nie je) s ňou teraz. A za to sa máme nenávidieť?

Nedomnievajte sa, že som prišiel dať pokoj na zem; neprišiel som dať pokoj, ale meč. (Matúš 10:34)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 746  ~  Člen od: 24 október 2006  ~  Posledná návšteva: 31 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 09 január 2007 :  09:57:29  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Je to velmi presne podobenstvo. Nemame spolocnu mamu. Kedysi sme mali, ale Ty si sa rozhodol rodinu opustit a v ziadnom pripade Ti Tvoj zivotny preslap nedava pravo ju urazat.

A nema to nic spolocne s nenavistou, len s tym, ze Ta a Tebe podobnych mam uz dost a nemienim tu dalej tolerovat urazky nasej mamy.

A to je aj odpoved nikomu, kto sa chce slusne zapojit do diskusie, je vitany aj z radov nekatolikov, kto sa vsak prisiel ventilovat urazanim nema tu co robit.

quote:
povodne napisal nikto:tak mi vrela moja protestantská krv v žilách.Môj osobný postoj je, že odmietam funkciu pápeža,uctievanie Márie,uctievanie svätých...

a tiez

Drzá lož.Vyzývam ťa aby, si ukázal, kde som čosi také vyhlásil.Inak sú tvoje reči iba prázdne lži.

Dufam ze spoznavas svoj rukopis. Viac sa s Tebou nemam o com bavit, ale dalsie urazky Cirkvi tu nebudem tolerovat aj keby toto forum malo ostat mrtve ako u milosha.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

rad.ek

Odoslaný - 09 január 2007 :  10:46:23  Zobraziť profil  Pridať rad.ek do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Je to velmi presne podobenstvo. Nemame spolocnu mamu. Kedysi sme mali, ale Ty si sa rozhodol rodinu opustit a v ziadnom pripade Ti Tvoj zivotny preslap nedava pravo ju urazat.

Myslím, že to tak není.
MAtka nepřestává být matkou i když ji někdo opustí, i když ji uráží.
Na základě toho, co tu Nikto napsal, vyplývá, že ji neoputil (byl od narození protestantem - nikdy nežil v její rodině), a že ji nechce urážet, jen si není jistý, že je to jeho matka, protože o své matce má jinou představu.
quote:
Pôvodne poslal Mato
A nema to nic spolocne s nenavistou, len s tym, ze Ta a Tebe podobnych mam uz dost a nemienim tu dalej tolerovat urazky nasej mamy.

Myslím, že Nikto zatím naši mámu neurazil, ani nechtěl urazit.

quote:
Pôvodne poslal Mato
A to je aj odpoved nikomu, kto sa chce slusne zapojit do diskusie, je vitany aj z radov nekatolikov, kto sa vsak prisiel ventilovat urazanim nema tu co robit.

Myslím, že je to velmi rozumný názor, mel by být ctěný katolíky i nekatolíky.

quote:
Pôvodne poslal Mato
quote:
povodne napisal nikto:tak mi vrela moja protestantská krv v žilách.Môj osobný postoj je, že odmietam funkciu pápeža,uctievanie Márie,uctievanie svätých...
a tiez

Dufam ze spoznavas svoj rukopis. Viac sa s Tebou nemam o com bavit, ale dalsie urazky Cirkvi tu nebudem tolerovat aj keby toto forum malo ostat mrtve ako u milosha.

Myslím, že by bylo podivné chtít od protestanta, aby uznával funkci papeže, uctívání Marie a svatých.
v tom se s nimi neshodnem.
Já to osobně vidím jako něco, kde protestanté odmítají uznat část zjevené pravdy, ale to vyplývá z toho, že mají zcela jinou představu o naší matce. Ne všichni ji mají pokroucenou, protože nemají rádi matku (kterou ani často neměli možnost víc poznat). Někdo ji může mít pokroucenou proto, že se setkávají se svými bratry, kteří s ní žijí v rodině, a ti přitom svou matku dávají poznat jako macechu.
Myslím, že by bylo rozumné vzít si příklad z našeho papeže, který naši matku jako macechu jistě nepresentuje, a přitom ani jinak nezkresluje poznání o tom, kdo je naše matka.

rad.ek

Počet príspevkov: 2120  ~  Člen od: 02 január 2006  ~  Posledná návšteva: 09 august 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 09 január 2007 :  12:15:17  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Ja by som to trochu prirovnal k automobilovym foram. Je uplne normalne ze na mercedesackom fore si chvalia Mercedesy a na fiatkárskom zasa Fiaty. A ked ma majitel Mercedesu nejaky technicky problem, tak sa mu snazia ostatni na mercedesackom fore poradit. A bolo by velmi divne keby mercedesacke forum obsadili škodovkari a fiatkari, poctom by pevysili mercedesarov a pisali by, ze oni Mercedes neuznavaju. Nejaky fiatkar "pavelba" by vypisoval ze Mercedes vozi ludi len do záhuby a tak podobne by sa spravali i ostatni .

Ono tam obcas aj pride taky provokater a vypisuje ze na Mercedesoch jezdia len pasáci a mafiani (trochu mi to teraz pripomenulo Milana, on presne nieco take vedla povedal o RKC). No ale s takym sa tam rychlo spravi kratky proces. Ak Mercedes neuznavas, nemas tam co hladat. A tiez to tam pri registracii do fora nie je uvedene, pač to je samozrejmost, ktoru snad kazdy chape.

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 09 január 2007 :  12:36:46  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Prirovnanie k matke je vystizne. Ukazuje totiz, ze syn bude vzdy emocionalne zainteresovany (ci uz pozitivne alebo negativne).

Syn bude matku hajit aj keby naozaj bola pravda vsetko, co sa o nej rozprava.

Zabudas vsak este aj na institut priatelstva - to su dalsie blizke osoby, ktore sice nie su v rodine, ale predsa len zdielaju nieco spolocne. A zvacsa maju aj svoje rodiny.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 09 január 2007 :  13:07:10  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
No priatel nebude spinit moju matku

Marcelllooo

Odoslaný - 09 január 2007 :  14:47:32  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Pierre

No priatel nebude spinit moju matku

To isto nebude, a isto si spomenies, ze GMK, ale i Marcelllooo neraz tvoju matku branili pred recmi neprajnikov.

To vsak este neznamena, ze priatel neuvidi aj iste nedokonalosti na tvojej matke, najme ak ma nema rada a zakazuje sa ti so mnou kamosit.

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 09 január 2007 :  15:41:25  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
nezakazuje...

Mato

Odoslaný - 09 január 2007 :  16:05:19  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal rad.ek
Myslím, že by bylo podivné chtít od protestanta, aby uznával funkci papeže, uctívání Marie a svatých.
v tom se s nimi neshodnem.

Rad.ek, k ostatnemu Ti napisem v uzatvorenej sekcii, tu len k tejto Tvojej poslednej vete.

Mozno by to bolo podivne chciet po nom, aby prijal plnost pravdy.

Ale nemyslim si, ze je podivne chciet po nom, aby si tieto svoje nazory v pritomnosti katolikov nechal pre seba, prima naopak, myslim si, ze to je plne opravnena poziadavka.

Navyse staci, ked napise ze je protestant, vsetky jeho dalsie prispevky uz mozem doplnit za neho, tolkokrat som to uz pocul.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 09 január 2007 :  16:06:28  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Pierre

nezakazuje...

Ale varuje, lebo blud je ako choroba. Nakazlivy a tazko sa ho zbavit.

nikto

Odoslaný - 09 január 2007 :  16:49:46  Zobraziť profil  Pridať nikto do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato
quote:

a tiez

Tak toto je riadny šok.To, že poviem, že odmietam....ty hneď spájaš s urážkou cti tvojej matky...Toto vidí každý návštevník čierne na bielom, že tvoje reakcie sú úplne nenormálne.Moje tvrdenie, že tvoje osočovania sú prázdne lži jasne ostáva pravdou.Nevedel som, že povedať pravdu o sebe je pre teba urážkou.To som potom asi aj ja urážkou pre teba.S takýmto potupením mojej ľudskej dôstojnosti som sa na nete ešte nestretol.Zúčastnil som sa rôznych hádok, čítal nadávky ale vedel som, že sú to akési prechodné vzplanuté emócie.Zato od teba, to je ...

Počet príspevkov: 78  ~  Člen od: 02 január 2007  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

nikto

Odoslaný - 09 január 2007 :  16:57:58  Zobraziť profil  Pridať nikto do zoznamu priateľov
Ďalšie odhalenie tvojich machinácií,...Mato.Ty si ma totiž prvýkrát urazil, že nemám zmysel pre Božie veci, len pre veci ľudské ešte pred tým, keď som povedal, že mi vrie protestantská krv...A toto tu môžu vidieť všetci, časovú následnosť príspevkov.Ty si prišiel na mňa s útokom ešte pred tým ako som vyhlásil, že som protestant.To si každý môže ľahko overiť.A tak sa pýtam, čo tu hráš za pochybné hry?

Mato

Odoslaný - 09 január 2007 :  19:27:27  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Pozri sa nikto, to nie su pochybne hry, to Ti jasne a na rovinu hovorim, ze sa tu do katolickej cirkvi navazat nebudes. To iste plati pre Laca a dalsich.

Tvoje srdcervuce vylevy na tom nic nezmenia. Zvykni si na to, alebo odid.

nikto

Odoslaný - 09 január 2007 :  20:02:45  Zobraziť profil  Pridať nikto do zoznamu priateľov
Kde som sa navážal do RKC?Nič si neukázal ani nepreukázal, lebo tu žiaden taký príspevok odo mňa nie je.Napísal som len, že som protestant a odmietam niektoré katolícke učenia, čo samozrejmé z toho vyplýva.To je všetko a aj to bolo na rýchle a jasné preukázanie, že nie som Miško.Nemáš nič proti mne.

A neodpovedal si na moju hlavnú otázku.Prečo si sa ty už navážal do mňa, keď som nenapísel ešte ani to, že som protestant?

Marcelllooo

Odoslaný - 09 január 2007 :  20:10:22  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Vsimol som si uz viacejkrat, na moje smutne prekvapenie, ze Mato to zvykne davat s velkou skodoradostou podpasovky.

Pierre

Odoslaný - 09 január 2007 :  23:39:52  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
nikto:
a odmietam niektoré katolícke učenia, čo samozrejmé z toho vyplýva.

- A z toho vsetkeho zasa vyplyva ze tu nemas co hladat.

Prečo si sa ty už navážal do mňa, keď som nenapísel ešte ani to, že som protestant?

- Napr. ja som pochopil ze nie si katolik uz vtedy ked si reagoval na to ze RKC je tu dlho a odvolaval si sa na budhizmus, hinduizmus a islam. Tam sa myslim aj prvy krat Mato pustil do teba, ze namas zmysel pre Bozie veci.

Mato

Odoslaný - 10 január 2007 :  01:25:30  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Pierre

nikto:

- Napr. ja som pochopil ze nie si katolik uz vtedy ked si reagoval na to ze RKC je tu dlho a odvolaval si sa na budhizmus, hinduizmus a islam. Tam sa myslim aj prvy krat Mato pustil do teba, ze namas zmysel pre Bozie veci.

Ano, presne tam to bolo. Tam zapadol posledny diel skladacky na miesto a bolo mi jasne, ze prisli lacovi a pavelbaovi posili.

Lajos

Odoslaný - 10 január 2007 :  09:32:28  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
a ako sa tu mnohokrat ukazalo, nie je dolezite co hovoris, nie je dolezite ake mas sposoby, dolezite je, ci SI alebo NIE SI clen rimskokatolickej cirkvi (nemylit si s krestanom prosim). Ty nie si katolik, to samo o sebe staci, mozna keby si bol neveriaci, este by sa to dalo uniest, ale ty si PROTESTANT, tak si uvedom ze to samo o sebe znaci aky zakladny prehresok si vykonal. To ci veris v Boha je tu irelevantne. A na sposoby sa tiez neodvolavaj, napr. Pavelba to rozbehol na istej zumpovej urovni a pierre a podobni mu s mravmi masiarskeho psa nalezite sekunduju. Takze sa rozculujes zbytocne, uvedom si kam si prisiel

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 10 január 2007 :  10:20:11  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Lajos: Davam ti za pravdu v tom, ze ak je niekto zaryty atesista, tiez tu nema co hladat. Takych by sme mali vyhadzovat prednostne, este skor nez zarytych protestantov .

Marcelllooo

Odoslaný - 10 január 2007 :  10:27:55  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Lajos

a ako sa tu mnohokrat ukazalo, nie je dolezite co hovoris, nie je dolezite ake mas sposoby, dolezite je, ci SI alebo NIE SI clen rimskokatolickej cirkvi (nemylit si s krestanom prosim). Ty nie si katolik, to samo o sebe staci, mozna keby si bol neveriaci, este by sa to dalo uniest, ale ty si PROTESTANT, tak si uvedom ze to samo o sebe znaci aky zakladny prehresok si vykonal. To ci veris v Boha je tu irelevantne. A na sposoby sa tiez neodvolavaj, napr. Pavelba to rozbehol na istej zumpovej urovni a pierre a podobni mu s mravmi masiarskeho psa nalezite sekunduju. Takze sa rozculujes zbytocne, uvedom si kam si prisiel

Pocul som taky vtip. Mniska sa pyta deti v skole, ze cim chcu byt. Automechanik, pilo, sofer, inzinier. Anicka vsak ma inu predstavu, chce byt prostitutka. Mniska zhrozena zoberie Anicku za ruku a odvedie k otcovi, ktoremu porozprava, co sa prihodilo. Ten zavola na biskupstvo, nasadnu do auta a idu za biskupom, rozpovedaju mu to a ten ako to pocuje zavola arcibiskupovi, ten dobehne a pocuvaju Anicku: Tak nam povedz, cim to chces byt velka?
- Prostitutkou.
- Ach, to nam odlahlo, my sme si mysleli, ze si povedala protestantkou...

Marcelllooo

Odoslaný - 10 január 2007 :  10:29:10  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Pierre
Takych by sme mali vyhadzovat prednostne, este skor nez zarytych protestantov

Ty, nie si 'my'. Ti si k NAM dovtiral az neskor.

Pierre

Odoslaný - 10 január 2007 :  10:42:25  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Zacni si zvykat, Marcelo . Tvoj samotny skorsi prichod sem ti nedava ziadne vacsie prava, hoci sa tym stale ohanas. Tu ide o zasadne postoje, a tie su smerodatne.

Marcelllooo

Odoslaný - 10 január 2007 :  10:47:42  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Pierre
Tvoj samotny skorsi prichod sem ti nedava ziadne vacsie prava, hoci sa tym stale ohanas. Tu ide o zasadne postoje, a tie su smerodatne.

Ja som si vedomy skutocnosti, ze tu mam iste prava (a aj zodpovednost) ako vsetci ostatni, vratane teba/ Jedinou vyssou mocou tu je azda iba Mato.

Kto sa tu ohana vacsimi pravami, napr. vstupu do tajnej trinastej komnaty? Kto tu teraz klame?

Mozno za niektore (zasadne) postoje zacat cloveka perzekvovat?

Strana: z 3 Previous Topic: Bradavky Téma Next Topic: Sex a pohlad byvalych katolikov  
 Verzia pre tlač
Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06