|
Odoslaný - 08 január 2007 : 13:31:07
|
...problemy s identitou a pisu aj tam, kde sa ziadala iba odpoved katolikov. -------------
Za seba: 11.
GMK je proste clovek, ktory ma ma najradsej. Je uzasny, skvely, skvostny, prudky i hladky. Taktiez myticky a bajny.
Jeho reci su ako balzam na dusu. Davaju silu do kazdeho noveho dna, na vykonanie kazdeho dalsieho kroku. Je ako vzduch, ktory dycham, vonavy a sviezi. Potrebujem ho k zivotu.
|
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 január 2007 : 14:11:51
|
Na neho bol prirychly. Alebo mozno on (ako konzervativec) stal a cas ho oboplaval... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 január 2007 : 14:17:07
|
quote: Pôvodne poslal Pierre ...ma aj pravdu a jeho nazor je naozaj obcas aj rozumny. Dokonca asi z tych vsetkych tunajsich znamych sektarov/bludarov ma tych rozumnejsich nazorov azda aj najviac
Ved vravim, ze ma uznavas.
quote: ... on aj zo vsetkych najviac popise jalovych somariniek
Ved som svedok Jalovov!
P.S. Vsimli ste si, ze som celebrita tohto fora_? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 január 2007 : 15:56:35
|
Keď pocítiš vlastnú veľkosť, rýchle pozri, či nie si na hostine trpaslíkov. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 1311 ~
Člen od: 10 jún 2005 ~
Posledná návšteva: 23 február 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 január 2007 : 17:01:37
|
Žiada sa mi povedať, že ten váš admin Maťo, čo ti urobil antianketu je pekne divný.Mňa osočil,urazil a potom obvinil, že som ho ja urazil.Je viditeľne nešťastný, že tu má "bludárov" a uchyľuje sa k hrozbám,manipuláciám,...Keď tu chce mať iba tých, čo s ním súhlasia, tak nech ostatných vyhodí.Prečo to neurobí?Chce presadiť iba jediný svoj správny názor na vec, a uvedomuje si, že keď vyhodí tých, čo s ním nesúhlasia, tak to na stave nič nezmení?A to je príčinou jeho správania?Alebo je to neodpustenie?Ak je to neodpustenie, tak vzájomné odpustenie by to vyriešilo.
Poviem rovno.Čakal som viac od admina.Je prirodzené, že obhajuje svoj katolícky názor, proti tomu nik nič nemôže namietať.Ale je neprirodzené, keď zhadzuje svojích oponentov.Čakal som viac dospelosti,nadhľadu a veľkorysosti. |
|
|
|
Odoslaný - 08 január 2007 : 17:30:25
|
quote: Pôvodne poslal nikto Poviem rovno.Čakal som viac od admina.Je prirodzené, že obhajuje svoj katolícky názor, proti tomu nik nič nemôže namietať.Ale je neprirodzené, keď zhadzuje svojích oponentov.Čakal som viac dospelosti,nadhľadu a veľkorysosti.
Nezávisle od Teba som napísal pred chvíľou to isté v inej téme. Toto fórum by bolo bez šťúk len zapáchajúcim kapreniskom, len nezaujímavé pochlebovanie a poťapkávanie po pleci admina. Tiež nechápem jeho útoky. Veď nie je v pozícii besného, do kúta zahnaného vlka, veď so svojou neochvejnou a neomylnou vierou sa tu môže prechádzať ako pyšný nažraný lev, ignorujúc poletujúce kolibríky, a nie na ne ceriť zubiská. |
Nedomnievajte sa, že som prišiel dať pokoj na zem; neprišiel som dať pokoj, ale meč. (Matúš 10:34) |
Počet príspevkov: 746 ~
Člen od: 24 október 2006 ~
Posledná návšteva: 31 máj 2007
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 január 2007 : 17:52:46
|
nikto: Rovno ti poviem ze nie si tu zrovna moc vitany, pač toto malo byt katolicke forum hlavne pre katolikov, no ale uz je tu viac nekatolikov ako katolikov. Bolo by to treba preriedit, niekto by mal ist z kola von . Na vstup sem by sa mal asi zaviest poradovnik, a do tohto nóbl klubu noveho nekatolika prijat az len ak pride aj novy katolik.
A este nech ti napr. Marcelo vysvetli ze katolici su tu voci inym trochu odmerani, to treba brat ako fakt a zmierit sa s nim . Vosiel si do osieho hniezda a nie si osa, alebo aby som bol v Lacovom kontexte, vosiel si medzi levov, a nie si lev. A tej vseliakej havede je tu uz dost vela aj bez teba .
A neber to osobne |
|
|
|
Odoslaný - 08 január 2007 : 18:02:59
|
quote: Pôvodne poslal Pierre A este nech ti napr. Marcelo vysvetli ze katolici su tu voci inym trochu odmerani, to treba brat ako fak a zmierit sa s nim .
Ale prečo sú "trochu" odmeraní?Veď takí vo všeobecnosti nie sú.Poznám mnoho priateľských,čestných a obetovavých katolíkov, ktorí si stoja za svojím a pritom nie sú homosektuálni. |
|
|
|
Odoslaný - 08 január 2007 : 18:19:44
|
To ma hlbsie korene, ktore sa zacinaju este niekde u Pavelbu, ktory sa nepekne spraval voci katolikom. Napr. ja som sem prisiel taky milučky zlatučky, ale ked som videl tie sustavne invektivy od GMKa, pavelbu a dalsich, zacal som byt aj ja nevrly a videl som ze to jedine casto najlepsie zaberalo. Pavelba uz tak agresivne neutoci, a vacsinou len nariaka aky sme na neho, odluceneho brata, zli . Skratka na niektorych ludi lepsie plati palica ako dobre slovo a ja uz som si zvykol a pouzivam ju preventivne skoro na kazdeho nekatolika .
|
|
|
|
Odoslaný - 08 január 2007 : 18:37:15
|
quote: Pôvodne poslal nikto
quote: Pôvodne poslal Pierre A este nech ti napr. Marcelo vysvetli ze katolici su tu voci inym trochu odmerani, to treba brat ako fak a zmierit sa s nim .
Ale prečo sú "trochu" odmeraní?Veď takí vo všeobecnosti nie sú.Poznám mnoho priateľských,čestných a obetovavých katolíkov, ktorí si stoja za svojím a pritom nie sú homosektuálni.
Někdy tomu taky nerozumím. Myslím, že takoví, co myslíš tím cizím slovem, v podstatě nejsme ani ti přítomní katolíci, a beru ta tak, že všichni mají své dny. Někdy je těždé pořád dokola reagovat na pokrouceniny představ o katolické víře a být přitom milý. |
rad.ek |
|
|
|
Odoslaný - 08 január 2007 : 19:18:46
|
Keď neviem, čo mám povedať, tak zacitujem z Biblie Kol 3,12-13: Ako vyvolení Boží, svätí a milovaní, oblečte tedy srdečné milosrdenstvo, dobrotivosť, pokoru, krotkosť, trpezlivosť.Znášajte sa vospolok a odpúšťajte si, ak by niekto mal sťažnosť proti niekomu, ako aj Pán odpustil vám, tak aj vy.
Z vlastných skúseností vieme, že odpúšťanie otvára nebesá a človek má možnosť odpúšťať druhým každý deň, znova a znova. |
|
|
|
Odoslaný - 08 január 2007 : 20:04:23
|
quote: Pôvodne poslal nikto
Keď neviem, čo mám povedať, tak zacitujem z Biblie Kol 3,12-13: Ako vyvolení Boží, svätí a milovaní, oblečte tedy srdečné milosrdenstvo, dobrotivosť, pokoru, krotkosť, trpezlivosť.Znášajte sa vospolok a odpúšťajte si, ak by niekto mal sťažnosť proti niekomu, ako aj Pán odpustil vám, tak aj vy.
No čo je, Pierre, čo neodpovedáš, že to platí iba pre členov Eklézie? |
Nedomnievajte sa, že som prišiel dať pokoj na zem; neprišiel som dať pokoj, ale meč. (Matúš 10:34) |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 január 2007 : 22:31:01
|
Mozno preto Lacko, ze som cakal, ze to napises za mna . A napisal si to skoro aj spravne, ten text sa vztahuje hlavne na clenov cirkvi.
Tu by som skor uviedol iny text, ktory pasuje na bludarov, napr. o tom, ze kto by zvestoval ine ucenie, nech je prekliaty, ale nechcem vam kazit naladu, ked uz sa tu tak pekne a milo hrkuta . |
|
|
|
Odoslaný - 08 január 2007 : 22:47:27
|
quote: Pôvodne poslal Pierre Tu by som skor uviedol iny text, ktory pasuje na bludarov, napr. o tom, ze kto by zvestoval ine ucenie, nech je prekliaty, ale nechcem vam kazit naladu, ked uz sa tu tak pekne a milo hrkuta .
Nech je prekliaty, kto by zvestoval ine zvesti, ako tie, co su v Evanjeliach. To si mal na mysli, ze? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 január 2007 : 22:54:51
|
quote: Pôvodne poslal Marcelllooo Nech je prekliaty, kto by zvestoval ine zvesti, ako tie, co su v Evanjeliach. To si mal na mysli, ze?
Nie tie ktore su v evanjeliach, ale "keby sme vám hlásali my alebo aj anjel z neba iné evanjelium, ako sme vám hlásali, nech je prekliaty!" a to je trosku rozdiel. |
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 január 2007 : 23:14:14
|
quote: Pôvodne poslal Mato Nie tie ktore su v evanjeliach, ale "keby sme vám hlásali my alebo aj anjel z neba iné evanjelium, ako sme vám hlásali, nech je prekliaty!" a to je trosku rozdiel.
V com? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 január 2007 : 23:28:08
|
Napr. v tom ze tu sa prave poukazuje na apostolske hlasanie - teda apostolske ucenie (ako sme vám hlásali). |
|
|
|
Odoslaný - 08 január 2007 : 23:49:32
|
quote: Pôvodne poslal Pierre
Napr. v tom ze tu sa prave poukazuje na apostolske hlasanie - teda apostolske ucenie (ako sme vám hlásali).
Cize Evanjelia. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 január 2007 : 23:58:14
|
Ale v apostolskom podani a vysvetleni. |
|
|
|
Odoslaný - 09 január 2007 : 09:26:43
|
Mozno preto Lacko, ze som cakal, ze to napises za mna . A napisal si to skoro aj spravne, ten text sa vztahuje hlavne na clenov cirkvi.
Veď cirkev a eklézia je to isté slovo, jedno z latinčiny a druhé z gréčtiny. Je to vlastne krúžok, kruh, okruh (podobne ako cirkus, či uť za Neróna alebo Humberta). |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 január 2007 : 12:51:38
|
Ale v apostolskom podani a vysvetleni.
Ved ano: evanjelium podla Marka, Lukasa, Jana a Matusa. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 január 2007 : 17:57:26
|
Nie takto. Ale priamo este aj jeho apostolske vysvetlenia. |
|
|
|
Odoslaný - 09 január 2007 : 18:10:40
|
Nie takto. Ale priamo este aj jeho apostolske vysvetlenia.
Ty mas ine evanjelia ako podla apostolov Marka, Matusa, Lukasa a Jana??? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 január 2007 : 19:21:04
|
Myslim ze tie iste, len inak apostolmi vysvetlene ich mam nez ty, ty ich mas vysvetlene od Luthera a seba sameho. |
|
|
|
Odoslaný - 09 január 2007 : 20:00:51
|
Myslim ze tie iste, len inak apostolmi vysvetlene ich mam nez ty, ty ich mas vysvetlene od Luthera a seba sameho
Ja citam Evanjelium, radostnu spravu, ktoru mi apostoli zvestuju o Spasitelovi a mojom vykupeni.
Luter, ani nikto iny mi nic nevysvetloval. Kde si mozem stiahnut slovensky preklad vysvetlenia Evanjelii, ktoreho autormi su apostoli? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 január 2007 : 20:06:45
|
quote: Pôvodne poslal Marcelllooo Ved ano: evanjelium podla Marka, Lukasa, Jana a Matusa.
Aha, takze podla Teba sv. Pavol v tom citovanom prispevku hovori o evanjeliu Marka, Lukasa, Jana a Matusa? |
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|