Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťanská kultúra
 Comu skutocne veria katolici
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Kam na filmy? Téma Next Topic: Dve zaujimave knihy pre zaciatok  

Mato

Stav: offline

Odoslaný - 23 december 2006 :  19:39:25  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Dovolujem si vas upozornit, ze tato kniha je konecne v predaji. Stoji peknych 65 Sk.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora 

Ales

Odoslaný - 23 december 2006 :  20:32:39  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
Keating, Karl
#200;omu skuto#232;ne veria katolíci? : 52 odpovedí na bežné mylné predstavy. - 1. - Bratislava : Kongregácia najsvätejšieho Vykupite#190;a
ISBN 80-969600-0-8 (brož.)

takze sa da bezne u Vojtecha(luc, frantisek) kupit, ze?

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 23 január 2007 :  00:01:20  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Kupit sa da tu:
http://www.cssr.sk/slovo/objednat.php3#comu

Uvod od mons. Stolarika, pomocneho kosickeho biskupa hovori okrem ineho:

Karl Keating patrí medzi najvýznamnejších súčasných apologétov. Stojí na čele katolíckej organizácie Catholic answers (Katolícke odpovede), ktorá predovšetkým prostredníctvom internetu (www.catholic.com) ponúka kompetentné odpovede na otázky ohľadom katolíckej viery. Jeho kniha môže byť pre slovenského čitateľa prínosom nielen jasne formulovaným obsahom, ale aj živosťou jazyka.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 14 február 2007 :  20:55:20  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
no neska som sa dostal k tej knihe.... aj predvacka vo Vojtechovi sa tesila so mnou....

ale sadol som si hned v meste na lavicku a som aj zabudol ze mam ist domov.... a dost dlhy kus cesty som siel tak ze jednym okom v knihe a druhym na cestu.... ale v aute som ju radsej schoval....

paci sa mi proste styl akym pise.... resp. akym si to prelozil.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 14 február 2007 :  23:13:16  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Snazil som sa ten styl zachovat, takze je to vsetko Keatingova robota.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Kam na filmy? Téma Next Topic: Dve zaujimave knihy pre zaciatok  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06