Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťanská kultúra
 Dve zaujimave knihy pre zaciatok
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Comu skutocne veria katolici Téma Next Topic: Rozpor s kredom  

legionar

Stav: offline

Odoslaný - 19 december 2006 :  21:07:38  Zobraziť profil  Pridať legionar do zoznamu priateľov
1. Hans Kung: Katolicka cirkev. Strucne dejiny. ISBN 80-7145-751-5
2. Coveney, Highfield: Mezi chaosem a radem. ISBN 80-204-0989-0

Počet príspevkov: 93  ~  Člen od: 19 december 2006  ~  Posledná návšteva: 30 január 2007 Upozorniť moderátora 

Ales

Odoslaný - 22 december 2006 :  21:04:25  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ked budes zit v KC nebudes potrebovat o nej citat

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Laco

Odoslaný - 23 december 2006 :  07:18:06  Zobraziť profil  Pridať Laco do zoznamu priateľov
Legionár, pre začiatok by bolo najlepšie si naštudovať 66 kníh.

Nedomnievajte sa, že som prišiel dať pokoj na zem; neprišiel som dať pokoj, ale meč. (Matúš 10:34)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 746  ~  Člen od: 24 október 2006  ~  Posledná návšteva: 31 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

legionar

Odoslaný - 18 január 2007 :  13:18:02  Zobraziť profil  Pridať legionar do zoznamu priateľov
Som v sekcii 'literatura' a odporucil som na citanie 2 knihy.
Pytam sa - co som asi urobil zle ?

P.S. Pani, vidim, ze sa dokazete vyjadrovat naozaj 'k veci' ...

Počet príspevkov: 93  ~  Člen od: 19 december 2006  ~  Posledná návšteva: 30 január 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 18 január 2007 :  13:23:42  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ja som sa vyjadril k veci. knihy ti nic nepovedia o skutocnom zivote, bez ohladu ako blizko sa budu priblizovat k realite, ale vzdy to budu len knihy.... proste zit v cirkvi je nieco ine ako o nej citat

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

legionar

Odoslaný - 23 január 2007 :  13:47:54  Zobraziť profil  Pridať legionar do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

ja som sa vyjadril k veci. knihy ti nic nepovedia o skutocnom zivote, bez ohladu ako blizko sa budu priblizovat k realite, ale vzdy to budu len knihy.... proste zit v cirkvi je nieco ine ako o nej citat

Tak PRECO vobec lezies do sekcie LITERATURA ?!

Počet príspevkov: 93  ~  Člen od: 19 december 2006  ~  Posledná návšteva: 30 január 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 23 január 2007 :  17:37:41  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
aby som ta nastval....

legionar

Odoslaný - 29 január 2007 :  15:29:06  Zobraziť profil  Pridať legionar do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

aby som ta nastval....

Jasaj na chválu Pánovi, celá zem, s radosťou slúžte Pánovi

Nie kazdy, kto mi hovori 'Pane' vojde do kralovstva nebeskeho ...
Zda sa, ze Ty na tom usilovne pracujes :-)

Mato

Odoslaný - 29 január 2007 :  15:30:37  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal legionar

Hm, co si tym chcel asi povedat. Odkial si cerpal tieto slova?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

legionar

Odoslaný - 29 január 2007 :  15:37:09  Zobraziť profil  Pridať legionar do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

quote:
Pôvodne poslal legionar

Hm, co si tym chcel asi povedat. Odkial si cerpal tieto slova?

Priatelu, mal som 'videnie' !
Normalne ...
Veris ? :-)))

Mato

Odoslaný - 29 január 2007 :  22:10:35  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
A na com slapes?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 30 január 2007 :  09:51:19  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal legionar

quote:
Pôvodne poslal alesko

aby som ta nastval....

ciže tebe logicky vyplýva: Každý kto hovorí Pane, Pane nevôjde do kráľovstva nebeskeého.

legionar

Odoslaný - 30 január 2007 :  13:08:08  Zobraziť profil  Pridať legionar do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

quote:
Pôvodne poslal legionar

quote:
Pôvodne poslal alesko

aby som ta nastval....

ciže tebe logicky vyplýva: Každý kto hovorí Pane, Pane nevôjde do kráľovstva nebeskeého.

Nie. To je 'vyplod' Tvojej 'logiky' :-)

Ja som postavil VEDLA SEBA dva Tvoje vyroky a jeden citat z Biblie, aby som Ti ukazal, ze z nas dvoch si to prave Ty, co sa momentalne myli.

A nerobim to preto, aby som Ta 'zadupal pod ciernu zem', ale preto, aby som Ti otvoril oci a trochu Ti pomohol.

Ako to vezmes, to uz je Tvoja vec ...

legionar

Odoslaný - 30 január 2007 :  13:09:09  Zobraziť profil  Pridať legionar do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

A na com slapes?

Na Bolkovi Polivkovi :-)

Ales

Odoslaný - 30 január 2007 :  16:37:48  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
to sa nemozem radovat a jasat? radovat sa z Dobrej zvesti?

legionar

Odoslaný - 30 január 2007 :  22:52:04  Zobraziť profil  Pridať legionar do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

to sa nemozem radovat a jasat? radovat sa z Dobrej zvesti?

LENZE o vetu pred tym sa 'priznavas', ze sem lezies iba preto, aby si ma nastval. (Ked uz naozaj nevies, co by si napisal K VECI ...)

Krasna 'radost z dobrej zvesti', ze ?

Ale od isteho casu sa ani velmi nedivim, ze taketo 'malickosti' v komunikacii s 'tymi ostatnymi' Vam akosi 'unikaju' !

Ales

Odoslaný - 30 január 2007 :  23:24:12  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
tak upozornujes na Pane a Pane a potom ta hneva ze ti necitam myslienky a myslis na nieco ine ako upozornujes....

Previous Topic: Comu skutocne veria katolici Téma Next Topic: Rozpor s kredom  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06