Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťanská kultúra
 Gospelová hudba
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Scenar kratkeho krestanskeho filmu Téma Next Topic: Ostrov - diskusia  

Lubica

Stav: offline

Odoslaný - 10 január 2005 :  13:24:45  Zobraziť profil  Pridať Lubica do zoznamu priateľov
Prvá z cyklu televíznych relácií o gospelovej hudbe s názvom Poltón z produkcie LUX communication bude odvysielaná v sobotu 15. januára o 16.30 na Dvojke. Vysielať sa bude pravidelne každé dva týždne. Repríza Poltónu bude vždy v nasledujúcu stredu o 14.45 na Dvojke.

http://www.tkkbs.sk/view.php?cisloclanku=2005010736

Počet príspevkov: 71  ~  Člen od: 14 jún 2004  ~  Posledná návšteva: 22 september 2006 Upozorniť moderátora 

Lubica

Odoslaný - 10 január 2005 :  13:36:10  Zobraziť profil  Pridať Lubica do zoznamu priateľov
Koncert The Glory Gospel Singers
BRATISLAVA Istropolis - 5.2.2005 o 19:00
KOŠICE Kostol sv.Gorazda - 6.2.2005 o 19:30
ZVOLEN Evanjelický kostol - 7.2.2005 o 19:00
TRENČÍN Dom Armády - 8.2.2005 o 20:00

http://www.ticketportal.sk/search2.asp?ID=10320&ID_Objekt=13

Počet príspevkov: 71  ~  Člen od: 14 jún 2004  ~  Posledná návšteva: 22 september 2006 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mirka

Odoslaný - 11 august 2005 :  13:39:59  Zobraziť profil  Pridať Mirka do zoznamu priateľov
Ja by som bola veľmi rada, keby ste mi mohli pomôcť... Ja totiž hľadám texty a akordy pesničky : Ak si priateľ môj... Je to úžasná pesnička, ktorú som počula na LUMENe ale neviem ju nikde zohnať.

Mirik

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 16  ~  Člen od: 07 júl 2005  ~  Posledná návšteva: 25 október 2005 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 12 august 2005 :  05:52:44  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
neskusis napisat a poprosit priamo do radia Lumen?:)
Za opytanie nic nedas:))

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 12 august 2005 :  05:54:57  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
Apropo,,,nasiel som super stranku nasich bratov grekokatolikov:
http://grkat.nfo.sk/
A maju tam aj mp3 svojix spevov, aj nejake texty/noty davam do pripadnej pozornosti:)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Kerim5

Odoslaný - 15 september 2005 :  19:36:54  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Kerim5  Pridať Kerim5 do zoznamu priateľov
Chatová místnost venovaná Gospelu
http://www.gospel.unas.cz/
je potreba byt registrovaný,ale to je otázka nekolika minut

Kerim5

Počet príspevkov: 1  ~  Člen od: 14 september 2005  ~  Posledná návšteva: 24 september 2005 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Laco

Odoslaný - 06 apríl 2007 :  20:51:18  Zobraziť profil  Pridať Laco do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal juja

a ja sem ešte pridám toto: http://www.pochaev.org.ua/?p=Pesnopenia/pesni sú to tiež zaujímavé chorály a aj také typické zvonenie u grkatolíkov - Laco, možno aj zbadáš niektoré piesne z toho predchádzajúceho linku. Mám to od Andreosa. Nezľaknite sa tých rôznych písmeniek, treba si to prehodiť na ruskú azbuku - ale krásne! Dávam to sem, lebo už trošku sme tu o tom písali - najme teda Lacovi - dúfam, že Ťa poteším!

Oprášil som teda túto sekciu.
Vďaka Juja, fakt to bol zážitok, najmä tá zvonkohra (1. a posledná skladba). Mám 5+1 repráčkov, paráda.
Niekedy by som si rád vypočul, ako to znelo v Šalamúnovom chráme, keď spievali a hrali Azaf so synmi. Nemám šajnu, či si Židia zachovali 3 tisíc rokov staré melódie žalmov.

Nedomnievajte sa, že som prišiel dať pokoj na zem; neprišiel som dať pokoj, ale meč. (Matúš 10:34)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 746  ~  Člen od: 24 október 2006  ~  Posledná návšteva: 31 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

tichondrius

Odoslaný - 24 jún 2007 :  12:47:44  Zobraziť profil  Pridať tichondrius do zoznamu priateľov
Gospelová hudba - to je niečo strašné, čo sa týka hudby (bez akýchkoľvek hudobných nápadov) a i texty smerujú väčšinou k rovnakej myšlienke. Pre mňa prudko nepočúvateľné. Môj subjektívny názor.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 93  ~  Člen od: 24 jún 2007  ~  Posledná návšteva: 12 november 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

trent.tomas

Odoslaný - 24 jún 2007 :  15:50:18  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: trent.tomas  Pridať trent.tomas do zoznamu priateľov
Od konzumenta "hudobnej" produkcie typu Black Sabbath, bol by pravý div, keby opak bol pravdou.

Čo však samozrejme nič nemení na fakte, že aj gospel dokáže byť prudko nepočúvateľný.

Tomáš, bývalý priaznivec Kreda.

Počet príspevkov: 1082  ~  Člen od: 25 marec 2006  ~  Posledná návšteva: 25 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

tichondrius

Odoslaný - 24 jún 2007 :  16:00:21  Zobraziť profil  Pridať tichondrius do zoznamu priateľov
Ale zase, každý má iný vkus, takže netreba nikoho odsudzovať len pre to, čo počúva. A ešte niečo - gospel nemám rád a to aj napriek tomu, že som sám kresťan. Stretol som mnohých, ktorí mali vžitú predstavu, že pojmy kresťan a metal nejdu dokopy, pretože je to "ďablova muzika". Aké povrchné konštatovanie...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 93  ~  Člen od: 24 jún 2007  ~  Posledná návšteva: 12 november 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

trent.tomas

Odoslaný - 24 jún 2007 :  16:05:28  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: trent.tomas  Pridať trent.tomas do zoznamu priateľov
Povrchné možno, pravdivé isto.

Počet príspevkov: 1082  ~  Člen od: 25 marec 2006  ~  Posledná návšteva: 25 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

tichondrius

Odoslaný - 24 jún 2007 :  16:12:38  Zobraziť profil  Pridať tichondrius do zoznamu priateľov
"Pravdivé isto" - to je bohužiaľ len konštatovanie, ktoré určite nevieš podložiť žiadnymi faktami, pretože máš vžitú zovšeobecnenú teoriu vychádzajucu z pár negatívnych udalostí, ktoré sa odohrali v minulosti. Nuž ale, čo už...

trent.tomas

Odoslaný - 24 jún 2007 :  17:12:03  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: trent.tomas  Pridať trent.tomas do zoznamu priateľov
citácia:
"Pravdivé isto" - to je bohužiaľ len konštatovanie, ktoré určite nevieš podložiť žiadnymi faktami, pretože máš vžitú zovšeobecnenú teoriu vychádzajucu z pár negatívnych udalostí, ktoré sa odohrali v minulosti. Nuž ale, čo už...

Pôvodne zaslal tichondrius - 24 jún 2007 : 16:12:38

pjekné, móc pjekné. Každé slovo, každé quasivyplývanie. Tu na fore s takýmto prístupom budeš medzi svojimi, neboj.

Slayer

Odoslaný - 19 júl 2007 :  12:20:57  Zobraziť profil  Pridať Slayer do zoznamu priateľov
Študujem hudbu, kompozíciu a hrám na dva nástroje. A môžem potvrdiť Tichondriov výrok, že gospel je po hudobnej stránke...nie práve najhodnotnejšia hudba.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 445  ~  Člen od: 06 júl 2007  ~  Posledná návšteva: 03 júl 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Scenar kratkeho krestanskeho filmu Téma Next Topic: Ostrov - diskusia  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06