Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Duchovná časť
 Modlitba
 problem bezdomovec
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: surna prosba o modlitbu Téma Next Topic: midlidba  

miska

Stav: offline

Odoslaný - 22 august 2006 :  23:48:04  Zobraziť profil  Pridať miska do zoznamu priateľov
Mam jeden problem, a to takyto: Jeden znamy sa stal bezdomovcom, je alkoholik a uz je to s nim zle, je mi ho luto,chcela by som mu nejako pomoct, ale neviem ako. Teda, konkretne by som chcela najst nejaku ubytovnu, ktora by ho prijala, ale neviem kde by boli ochotni zobrat cloveka zavisleho na alkohole. Este je mozno moznost Ustavnej liecby - tam by mal snad aj strechu nad hlavou, ale vobec neviem kde a ako sa kontaktovat, koho sa opytat. Nepoznate nejake institucie prosim Vas, kde by mohli zobrat tohto cloveka?
Ked ho vidim, tak sa za nho modlim, aby mu bol Boh milostivy a nasiel mu ubytovanie....a dnes mi Pan posiela takuto rec:
Zamysli sa, ci nie si zviazana tak casovym rozvrhom,ze uz nereagujes na potreby inych, ktore sa Ta bezprostredne nedotykaju....a tak musim povedat ano, aj napriek casovemu vytazeniu je tu potreba pomoct niekomu,komu uz nema kto pomoct a ja nemozem hovorit, ze mna sa to netyka...
Dakujem za kazdu radu. Zaroven prosim o modlitbu, aby mi Pan pomohol zrealizovat to, co po mne ziada, lebo naozaj je to momentalne dost zlozite.Dakujem este raz.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 638  ~  Člen od: 03 január 2004  ~  Posledná návšteva: 17 júl 2014 Upozorniť moderátora 

Vlkodlak

Odoslaný - 23 august 2006 :  07:12:14  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
Psychiatria. Ale musis mat znamost. Tam sa da tiez liecit zavislost na alkohole.

Počet príspevkov: 1964  ~  Člen od: 05 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 21 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 23 august 2006 :  09:35:26  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
sestrz matkz tereyz... ak su take ako v yiline hned ho daju do latz...

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

miska

Odoslaný - 09 september 2006 :  13:24:21  Zobraziť profil  Pridať miska do zoznamu priateľov
Tam neprijimaju alkoholikov.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 638  ~  Člen od: 03 január 2004  ~  Posledná návšteva: 17 júl 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

arpad

Odoslaný - 09 september 2006 :  13:37:37  Zobraziť profil  Pridať arpad do zoznamu priateľov
Veľmi dobré referencie sú na "Teen challenge". Zakladateľ je americký kresťan David Wilkerson, u nás viac známy vďaka jeho knihe "Dýka a kríž". Pobočku majú v Seredi. Čítal som svedectvá, kedy ľudia z Tenn chalenge boli od alkoholu nielen izolovaní, ale aj skutočne vyslobodení.
Prajem Ti veľa úspechov!

Všetko môžem, ale nie všetko prospieva.

Počet príspevkov: 672  ~  Člen od: 20 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 01 apríl 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 09 september 2006 :  13:53:59  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
U redemptoristov som našla tento web: http://www.kruciata.sk/, pozisťuj, príp. sa ich opýtaj. No takto nefunguje tá stránka, musíš iísť najprv sem a tam si klikni na reklamné okno hneď v úvode:
http://www.redemptoristi.sk/modules.php?name=Content
hm, ani takto mi to nejde.
Skopírovala som celú stránku s kontaktami, dúfam, že sa nenahneváte, že to sem takto cvaknem, ďakujem!

Kontakty:
p. Roman - hlavný moderátor Kruciáty:
telefón: 0905 452 589
053/451 45 70
e-mail: roman@kruciata.sk
administrátor stránky, webmaster:
telefón: 0907 977 645
053/442 16 70
e-mail: admin@kruciata.sk
modlitbová reťaz - Oľga:
telefón: 0907 871 017
Levočská minoritská mládež
e-mail: denisa@kruciata.sk
Členovia 1. stanice Kruciáty v Levoči:
Emil:
telefón: 0908 559 626
053/444 01 85
Jozef:
telefón: 0905 544 041
Marcela - moderátorka Kruciáty v Bardejove:
telefón: 0908 485 286
e-mail: bardejov@kruciata.sk
Veronika - moderátorka Kruciáty v Lendaku:
telefón: 052/459 64 39
Marián - moderátor Kruciáty v Žiline:
telefón: 0915 388 173
e-mail: zilina@kruciata.sk
e-mail Kruciáty oslobodenia človeka: kruciata@kruciata.sk
e-mail Kláštora Minoritov v Levoči: levoca@minoriti.sk
No skrátila som to, dúfam, že Ti, Miška trocha pomôžeme s kontaktami

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

miska

Odoslaný - 09 september 2006 :  23:28:17  Zobraziť profil  Pridať miska do zoznamu priateľov
Vdaka, vdaka, idem to omrknut....

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 638  ~  Člen od: 03 január 2004  ~  Posledná návšteva: 17 júl 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 10 september 2006 :  16:35:08  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal miska

Tam neprijimaju alkoholikov.

??? sam so sa staral o takychto alkoholikov. otazka zostava do akej miery je ochota toho alkoholika zostat alebo prestat byt alkoholikom

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

miska

Odoslaný - 13 september 2006 :  19:02:48  Zobraziť profil  Pridať miska do zoznamu priateľov
Asi v Blave nemaju na starosti alkoholikov,skusim ich este priamo kontaktovat.

Ales

Odoslaný - 14 september 2006 :  18:22:13  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
a to predtym bolo telepaticky? nie vsade na slovensku maju alkoholikov... ale na www sa v takychto veciach neda phned spolahnut...

miska

Odoslaný - 15 september 2006 :  18:20:53  Zobraziť profil  Pridať miska do zoznamu priateľov
Viem ,ze tam boli bezdomovci z Nota Bene a slobodne matky s detmi...nuz pozistujem ako je to v Blave, lebo iba BA prichadza do uvahy.

Ales

Odoslaný - 17 september 2006 :  08:56:16  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
tak drzim palce, vsetkych desat.

miska

Odoslaný - 28 september 2006 :  22:59:26  Zobraziť profil  Pridať miska do zoznamu priateľov
Nuz ani tam sa neda ist pod parou.

amerika1

Odoslaný - 29 september 2006 :  05:17:09  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
pod parou ho vezmu do protialkoholickej liecebne Asi to by bol nejlepsi sposob pomoci , nemyslis ?

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

miska

Odoslaný - 29 september 2006 :  21:09:43  Zobraziť profil  Pridať miska do zoznamu priateľov
Nie nemyslim, aj ked viem, ze to musi absolvovat, aby mu bolo mozne niekde najst dostupne slusne ubytovanie, ale zial ani to neriesi moc situaciu, lebo to liecenie by muselo trvat cca 3 mesiace - aby v liecebni preckal zimu, zaroven 1 den hospitalizacie stoji 400 Sk, a keby aj to mal zaplatene, je dost mozne, ze odtial zdrhne a keby to aj absolvoval, znova sa vrati na ulicu, lebo trvaly podnajom vyzaduje financie, ktore nema, tie moze ziskat pracou a nakolko je viacmenej nakloneny na invaliditu, neviem, ci by zarobil dostatok penazi - povedzme ze ano...ale ak nebude mat spolocenstvo ludi, ktory ho podrzia ako abstinujuceho cloveka, myslim, ze rychlo sa vrati k flaske.

Previous Topic: surna prosba o modlitbu Téma Next Topic: midlidba  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06