Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Pekné Vianoce
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: (Vtipna) anketa Téma Next Topic: Príbeh Fedora  

janka

Stav: offline

Odoslaný - 19 december 2004 :  18:40:50  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
prajem kazdej dusicke radost z oslavy prichodu Spasitela na tento svet.
Nech mate(me) Vianoce cely rok

ps.a vela snehuuuuu...ale ten staci len cez zimu:)

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora 

zalema

Odoslaný - 23 december 2004 :  23:16:23  Zobraziť profil  Pridať zalema do zoznamu priateľov
Prajem vsetkym ucastnikom blumentalskeho fora krasne prezitie vianocnych sviatkov, vela lasky, pokoja, Bozej milosti a este viac Bozieho pozehnania na vsetky buduce dni. Nech je nas Pan Jezis Kristus oslavovany vo vsetkom co koname a nech nas vedie v Duchu, v pravde a v laske.

zalema

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 95  ~  Člen od: 09 december 2003  ~  Posledná návšteva: 24 máj 2005 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 16 december 2005 :  23:28:18  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
tak uz su tu dalsie vianoce...som rada, ze som tu mohla s vami prezit dalsi rok
prajem kazdemu z vas aby ste sviatky, ale aj cely nasledujuci rok prezili v pokoji a laske

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 17 december 2005 :  00:43:20  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Dakujem. Aj ja prajem podobne.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 17 december 2005 :  20:15:56  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
K tomuto želaniu sa pripájam i ja s prianim krásnych a požehnaných vianočných i novoročných sviatkov a najmä takého roka, v ktorom sa ešte viac budeme snažiť byť ku svojim blížnym lepšími a milujúcejšími v duchu Ježišovom.

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

miska

Odoslaný - 18 december 2005 :  21:21:33  Zobraziť profil  Pridať miska do zoznamu priateľov
A nech Vas vsetkych Boh hojne zehna svojimi milostami a Matovi vyprosujem vela chuti,inspiracii a milosti pri tvorbe "kreda".

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 638  ~  Člen od: 03 január 2004  ~  Posledná návšteva: 17 júl 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

veritas

Odoslaný - 19 december 2005 :  10:22:16  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Podobne aj ja prajem veľa dobra a radosti z príchodu Spasiteľa na svet!
Všetkým pripievateľom do fóra prajem prenádherné prežitie - hlavne to duchovné - Vianočných sviatkov. Nech sa Kristus narodí hlavne v našich srdciach!

Na niektorých sa teším aj osobne v stredu! :)

2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22
Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 22 december 2005 :  13:12:44  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
neviem kedy pridem najblizsie na net, ale prajem Stastne a Vesele Vianosce a takisto vela smiechu v Novom roku.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 21 december 2006 :  12:37:12  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
ZVONCEKY UZ ZVONIA
A IHLICIE VONIA,
SVETLO SVIECOK MIHOTAVE,
VIANOCE K NAM PRISLI PRAVE.
PRETO SVIATKY KRASNE MAJTE,
V POHODE ICH PREZIVAJTE.

VESELE VIANOCE A STASTNY A POZEHNANY NOVY ROK

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 21 december 2006 :  19:38:38  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal janka

ZVONCEKY UZ ZVONIA
A IHLICIE VONIA,
SVETLO SVIECOK MIHOTAVE,
VIANOCE K NAM PRISLI PRAVE.
PRETO SVIATKY KRASNE MAJTE,
V POHODE ICH PREZIVAJTE.

VESELE VIANOCE A STASTNY A POZEHNANY NOVY ROK

Ďakujem za poprianie.... iba dodávam.... ak to myslíš tak, že ide o sviatočný zvyk pohanský a v podstate pre veriacich to znamená iba voľný čas, potom je všetko v poriadku.

Podobnosť je iste "čisto náhodná" medzi dianím v kostole (v období zimy) a na štedrý deň (v rodinách) a po nasledujúce dva dni!:
Zvončeky zvonia
Ihlicie vonia
Svetlo sviečok mihotavé

je iste iba nedopatrením z Tvojej strany.

Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda.
<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 21 december 2006 :  22:21:27  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Ach pavelba...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 22 december 2006 :  08:38:09  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
aaale to som dostala take prianie a pacil sa mi ten versik...tak som chcela potesit aj vas...nemusis pavel rozoberat vsetko do podrobna...malo to byt prianie pre vsetkych s dobrym umyslom

rad.ek

Odoslaný - 22 december 2006 :  08:51:29  Zobraziť profil  Pridať rad.ek do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal janka

aaale to som dostala take prianie a pacil sa mi ten versik...tak som chcela potesit aj vas...nemusis pavel rozoberat vsetko do podrobna...malo to byt prianie pre vsetkych s dobrym umyslom

Jani, neber Pavlovi radost, jsou vánoce.
On si zřejmě myslí, že když nebude mít na vánoce stromeček, že nemůže být modlář.
A ten kdo ho mít bude, že modlář nutně musí být.

Taky všem přeji pěkné vánoce.
Samozřejmě i Pavlovi.

rad.ek

Počet príspevkov: 2120  ~  Člen od: 02 január 2006  ~  Posledná návšteva: 09 august 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 22 december 2006 :  19:46:38  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
To: Janka...

Veď ja som to i tak pochopil, preto som napísal ako to chápem.... a na záver som pridal mrknutie....

Pripájam sa (a po svojom): "Prajem Všetkým pokojný a požehnaný čas vo voľných dňoch, kedy sú ľudia viac rozcítení a pozerajú sa nielen dozadu, ale dávajú si i predsavzatia do budúcnosti.

Pozitívum spojenia týchto sviatkov (obdobia) s kresťanským učením vidím v tom, že človek (za určitých podmienok) môže byť bližšie k Bohu, je náchylnejší otvoriť svoje srdce i cudziemu človeku a pre neho (dosiaľ) cudziemu učeniu o Bohu.

Toto obdobie je o svedomí, o spytovaní svedomia o vzťahoch, či už medziľudských vo všeobecnosti, alebo o rodinných.

Nenechajte sa nikto zviesť tým, že toto je čas vyžehlenia si pokrčeného svedomia, že toto je čas, ktorý nám zabezpečí odpustenie všetkého, v Božích očiach zlého, ktoré sme vykonali v priebehu roka a zabezpečí nám to akú takú istotu, že Boh bude na naše dobré skutky a ľútosť z tohoto obdobia prihliadať i v budúcnosti, čím si minimálne zaslúžime očistec. Viera a odpustenie, zmierenie a milosť je o niečom inom.

Ak už na niečo majú slúžiť dni voľna, je to na čas strávený s Bohom. Buďme-ťe s Ním, otvorte mu svoje srdcia a proste o vedenie, rady a múdrosť. Nepovie nie, veď to sľúbil.
Odpovie!
Ostáva iba na nás do akej miery ho (prostredníctvom Ducha Svätého) pustíme-te do svojho srdca.
To sa odzrkadlí v našom ďalšom živote... kto vie koľko času každému z nás ostáva.....

Pokoj, Požehnanie, Milosť a Múdrosť, v mene nášho Pána Ježiša Krista prajem všetkým, ktorí tieto riadky prečítali až po túto bodku": .

Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda.
<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 22 december 2006 :  20:34:35  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
aj ja prajem pekne vVianoce a ako ucim v skolke(prepacte za gramaticke chyby):

Merry Christmass and happy new Year!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 24 december 2006 :  11:54:30  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
tu je odkaz pre tych ktorych nemam v icqliste

janka

Odoslaný - 05 január 2007 :  11:54:34  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
to bolo mile

Previous Topic: (Vtipna) anketa Téma Next Topic: Príbeh Fedora  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06