|
Odoslaný - 18 jún 2006 : 19:56:24
|
pre samé iné záležitosti som aj zabudla, tak to rýchlo dobieham a prajem ešte príjemný večer s rodinami všetkým oteckom na tomto fóre! Tak si ho užite, chlapci v pohode a láske !
|
Judith |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 3217 ~
Člen od: 30 október 2005 ~
Posledná návšteva: 30 máj 2020
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 18 jún 2006 : 20:09:55
|
To je milé juja, ďakujeme!
|
Všetko môžem, ale nie všetko prospieva. |
|
|
|
Odoslaný - 18 jún 2006 : 21:48:08
|
dnes je den otcov? ani som nevedela tiez sa pripajam k blahozelaniu |
Krajina: Hungary ~
Počet príspevkov: 5687 ~
Člen od: 27 január 2004 ~
Posledná návšteva: 07 január 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 18 jún 2006 : 22:21:47
|
Vdaka baby. Este by ma zaujimalo, kolkych sa to tyka. Plati aj otec - cakatel.
Takze ja ako prvy, podla reakcie arpad takisto. A zda sa ze i Paly co to podnikol. |
|
|
|
Odoslaný - 18 jún 2006 : 22:28:11
|
Vĺčko, šak keď si čakateľ, taks už dačo porobeu, už len čakáš a čakáš - jasnačka, že sme mysleli všetkých, aj čakateľov, veď Cirkev chráni život od počatia, takže už si tato, lebo už ono je, len sa dorába, aby ho bolo lepšie a krajšie vidieť Počkaj a nespomínal si Ty, že už máš dáke detváky, no ale neksem dovedať , |
Judith |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 18 jún 2006 : 22:41:00
|
Add cakatel.
Juja, nemaluj certa(demona) na stenu. Tri stence v koterci. O nicom novom neviem, ale ak by som bol este i cakatel ... Koho Pan Boh miluje, toho krizom navstevuje ... |
|
|
|
Odoslaný - 18 jún 2006 : 22:46:42
|
No ako si to tam o to poschodie vyššie napísal, žeby som to zle pochopila?, zdalo sa mi že píšeš o čakateľoch a o sebe ako prvom... no ja nikomu nič neželám, čo si neželá sám a bola som i prekvapená, lebo niekde si sa už bavil o svojich štencoch v koterci, tak som bola prekvapená tým čakateľstvom - tak Ti doprajem vlastný televízor so športovými reláciami, snáď Ťa to ochráni |
Judith |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 jún 2006 : 07:54:44
|
quote: Pôvodne poslala juja
Vĺčko, šak keď si čakateľ, taks už dačo porobeu, už len čakáš a čakáš - jasnačka, že sme mysleli všetkých, aj čakateľov, veď Cirkev chráni život od počatia, takže už si tato, lebo už ono je, len sa dorába, aby ho bolo lepšie a krajšie vidieť Počkaj a nespomínal si Ty, že už máš dáke detváky, no ale neksem dovedať ,
Ty kokos, pekne sa vulgarne vyjadrujete aj s Vlckom Tlckom k tejto teme. Navyse, nejako si privlastnujete vsetky zasluhy. Zabudate, ze treba na to troch a tentrti je pri tom najdolezitejsi?
Som zhnuseny. |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 jún 2006 : 16:55:21
|
quote: Pôvodne poslal GMK Ty kokos, pekne sa vulgarne vyjadrujete aj s Vlckom Tlckom k tejto teme. Navyse, nejako si privlastnujete vsetky zasluhy. Zabudate, ze treba na to troch a tentrti je pri tom najdolezitejsi? Som zhnuseny.
... povedal ten, co sa podpisuje klikt ... |
|
|
|
Odoslaný - 19 jún 2006 : 17:04:09
|
quote: Pôvodne poslal Vlkodlak ... povedal ten, co sa podpisuje klikt ...
Povedal GMK a ma pravdu a bars by si sa z toho chcel vykrutit.
Mimochodom, uz si precitil DS? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 jún 2006 : 17:59:26
|
No prečítala som sa, ale vulgarizmy som u seba nenašla! Z pozerania TV sa ešte nedá na nič také usudzovať, ako bránenie počatiu! A keďže vĺčko - tak štence, keď by bol hroch, tak hrošíčence, myslím, ostatní pochopili. To, že niekto pri väčšom počte detí má toho niekedy dosť, sa nečudujem - prosto ide o únavu, alebo jednoducho slobodne a otvorene prejavený momentálny názor, alebo rozpoloženie. |
Judith |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 jún 2006 : 19:42:25
|
quote: Pôvodne poslal juja
No prečítala som sa, ale vulgarizmy som u seba nenašla!
To bude tym, ze som nehovoril o vulgarizmoch, ale o vulgarnostiach!
quote: To, že niekto pri väčšom počte detí má toho niekedy dosť, sa nečudujem - prosto ide o únavu, alebo jednoducho slobodne a otvorene prejavený momentálny názor, alebo rozpoloženie.
Ako sa potom ale moze jednat o lasku? Dost tazko... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 jún 2006 : 21:34:33
|
Prečo by sa nejednalo o lásku? Jednoducho niekedy môžu mať aj rodičia plné zuby detí, ako tieto, svojich rodičov - prosto presýtenie. To ešte neznamená, že si idú po krku! Keď malé detváky povyrastú, sú z nich výrastkovia a nie nadarmo slov. príslovie hovorí: malé deti -malé starosti, veľké deti - veľké starosti a ja dodávam, že pri malých deťoch sice malé starosti, ale v značnom množstve a pri odrastencoch, síce menej tých starostí, ale zato v zložitejšej verzii - niekedy. Jednoducho v každom, aj v tom najlepšom vťahu, dôjde niekedy k presýteniu. To ale nie je tragédia, zistí sa prečo a hľadá sa riešenie - to je umenie! |
Judith |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 jún 2006 : 22:39:21
|
Prečo by sa nejednalo o lásku?
Lebo laska je o rozdavani sa. Ked sa nechces rozdavat a mas ich plne zuby - nejedna sa o lasku.
quote: Jednoducho niekedy môžu mať aj rodičia plné zuby detí, ako tieto, svojich rodičov - prosto presýtenie.
Presytenie je hranicna hodnota v teorii marginalneho uzitku, teda hovoris mi, ze laska je v tomto pripade sebecka, lebo ide o moje uspopkojovanie a to az do bodu presytenia. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 jún 2006 : 23:04:09
|
Nie, hovorím o takom vzájomnom rozdávaní, ktoré toho druhého presýti a rozdávajúceho zase vyčerpá - ponorková choroba sa tomu zvykne hovorievať. Tam sa potom všetci rozbehnú iným smerom, na chvíľu, zmenia tapety a pokúsia sa nazbierať nové impulzy, námety, energiu, vrátia sa a začnú sa navzájom rozdávať a obohacovať. |
Judith |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 jún 2006 : 00:00:56
|
Nie, hovorím o takom vzájomnom rozdávaní, ktoré toho druhého presýti a rozdávajúceho zase vyčerpá - ponorková choroba sa tomu zvykne hovorievať. Tam sa potom všetci rozbehnú iným smerom, na chvíľu, zmenia tapety a pokúsia sa nazbierať nové impulzy, námety, energiu, vrátia sa a začnú sa navzájom rozdávať a obohacovať.
Mozes to obkecavat kolkolen chces - ty sama dobre vies, ze sa nejedna o lasku, ale (maximalne) o sebauspokojenie. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 jún 2006 : 06:44:50
|
detto |
Judith |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 jún 2006 : 07:10:49
|
Hrabe vam ? Debata vznikla preto, ze viem, ze niektori z vas otcovia niesu, ale cakaju prirastky. Preto som ich oznacil otec - cakatel.
Gluto, ty by si sa hadal mozno i v teme, kde by sme sa mali iba podpisat ... |
|
|
|
Odoslaný - 20 jún 2006 : 08:17:46
|
quote: Pôvodne poslal Vlkodlak Debata vznikla preto, ze viem, ze niektori z vas otcovia niesu, ale cakaju prirastky. Preto som ich oznacil otec - cakatel.
Nie v tom som videl problem ale k sposobu vyjadrovania sa o cakatelstve ako i k tomu, ako sa k nemu doslo.
Ale je pravda, ze sa nelisite od vacsiny Slovakov (len ci je to dobre alebo zle).
quote: Gluto, ty by si sa hadal mozno i v teme, kde by sme sa mali iba podpisat...
Mozno ano a mozno nie. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 14 máj 2008 : 22:45:58
|
našla som jednu krásnu pieseň od Barbary Streisand "Papa, can you hear me" z filmu "Yentl, r. 1992 - je to veľmi krásna pieseň, takýchto otcov, akého Barbara ospevuje potrebujeme! Tak až príde váš deň, otcovia, tak už teraz budem na to myslieť a venujem vám všetkým túto nádhernú skladbu a budem sa modliť, aby ste pre svoje deti, boli tými najlepšími otcami. http://www.youtube.com/watch?v=QwCPAo5e_F8&feature=related |
Judith |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 17 jún 2008 : 19:41:40
|
a keďže minulú nedeľu bol opäť medzinárodný deň otcov, všetkým tu na tomto fóre želám veľa Božieho požehnania a síl, byť dobrými manželmi a otcami. Od Aleška som síce ja dostala dnes túto peknú pieseň a tak ju vám, otcom, venujem ! http://www.youtube.com/watch?v=OJoFJ13HHdo&feature=related
a dám sem aj text: Chris Rea: TELL ME THERES A HEAVEN The little girl she said to me What are these things that I can see Each night when I come home from school When mama calls me in for tea Oh every night a baby dies And every night a mama cries What makes those men do what they do To make that person black and blue Grandpa says their happy now They sit with God in paradise With angel´s wings and still somehow It makes me feel like ice
Tell me there's a heaven Tell me that it's true Tell me there's a reason Why I'm seeing what I do Tell me there's a heaven Where all those people go Tell me they're all happy now Papa tell me that it's so
So do I tell her that it's true That there's a place for me and you Where hungry children smile and say We wouldn't have no other way That every painful crack of bones Is a step along the way Every wrong done is a game plan To that great and joyful day
And I'm looking at the father and the son And I'm looking at the mother and the daughter And I'm watching them in tears of pain And I'm watching them suffer Don't tell that little girl Tell me
Tell me there's a heaven Tell me that it's true Tell me there's a reason Why I'm seeing what I do
Tell me there's a heaven Where all those people go Tell me they're all happy now Papa tell me that it's so Řekni mi, že existuje nebe
Malá dívka, říká mi co je to za věci co vidím. Každou noc, když přijdu domů ze školy a máma mi zavolá na čaj.
Každou noc dítě umírá a každou noc máma pláče Co přiměje dělat ty lidi to, co dělají Co člověka očerňuje a dělá ho smutným. Dědeček říká, že jsou teď šťastní sedí s bohem v ráji s andělskými křídly ale já mám stále pocit jako led
Řekni mi, že existuje nebe řekni mi, že je to pravda řekni mi, že existuje důvod Proč já vidím, co vidím Řekni mi, že existuje nebe tam, kam všichni ti lidé jdou řekni mi, že jsou teď všichni šťastní děda mi říká, že je to tak.
Tak ji mám říci, že je to pravda že je tam místo pro mě i pro tebe kde se hladové děti smějí a říkají my bychom nebrali jinak Že každé bolestné prasknutí kostí je krok na cestě každé špatné chování je plán hry cestou ke skvělému radostnému dni
Hledím na otce a syna hledím na matku a dceru sleduji je v slzách bolesti sleduji je trpět Neříkejte té malé dívce řekněte to mě řekněte, že existuje nebe.
|
Judith |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 18 jún 2008 : 13:39:10
|
|
|
Odoslaný - 18 jún 2008 : 13:40:06
|
a ako ti to zatiaľ ide? |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 18 jún 2008 : 13:42:27
|
To ssa budes musiet opytat Emy, ked bude vediet hovorit |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 18 jún 2008 : 14:01:27