Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Duchovná časť
 Duchovný život
 Medzinárodný deň otcov
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Lisabonska zmluva Téma Next Topic: Cierna magia  

juja

Stav: offline

Odoslaný - 18 jún 2006 :  19:56:24  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
pre samé iné záležitosti som aj zabudla, tak to rýchlo dobieham a prajem ešte príjemný večer s rodinami všetkým oteckom na tomto fóre! Tak si ho užite, chlapci v pohode a láske !

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora 

arpad

Odoslaný - 18 jún 2006 :  20:09:55  Zobraziť profil  Pridať arpad do zoznamu priateľov
To je milé juja,
ďakujeme!

Všetko môžem, ale nie všetko prospieva.

Počet príspevkov: 672  ~  Člen od: 20 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 01 apríl 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 18 jún 2006 :  21:48:08  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
dnes je den otcov? ani som nevedela
tiez sa pripajam k blahozelaniu

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Vlkodlak

Odoslaný - 18 jún 2006 :  22:21:47  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
Vdaka baby. Este by ma zaujimalo, kolkych sa to tyka. Plati aj otec - cakatel.

Takze ja ako prvy, podla reakcie arpad takisto. A zda sa ze i Paly co to podnikol.

Počet príspevkov: 1964  ~  Člen od: 05 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 21 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 18 jún 2006 :  22:28:11  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
Vĺčko, šak keď si čakateľ, taks už dačo porobeu, už len čakáš a čakáš - jasnačka, že sme mysleli všetkých, aj čakateľov, veď Cirkev chráni život od počatia, takže už si tato, lebo už ono je, len sa dorába, aby ho bolo lepšie a krajšie vidieť
Počkaj a nespomínal si Ty, že už máš dáke detváky, no ale neksem dovedať ,

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Vlkodlak

Odoslaný - 18 jún 2006 :  22:41:00  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
Add cakatel.

Juja, nemaluj certa(demona) na stenu. Tri stence v koterci. O nicom novom neviem, ale ak by som bol este i cakatel ... Koho Pan Boh miluje, toho krizom navstevuje ...

Počet príspevkov: 1964  ~  Člen od: 05 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 21 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 18 jún 2006 :  22:46:42  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
No ako si to tam o to poschodie vyššie napísal, žeby som to zle pochopila?, zdalo sa mi že píšeš o čakateľoch a o sebe ako prvom...
no ja nikomu nič neželám, čo si neželá sám
a bola som i prekvapená, lebo niekde si sa už bavil o svojich štencoch v koterci, tak som bola prekvapená tým čakateľstvom - tak Ti doprajem vlastný televízor so športovými reláciami, snáď Ťa to ochráni

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 19 jún 2006 :  07:54:44  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslala juja

Vĺčko, šak keď si čakateľ, taks už dačo porobeu, už len čakáš a čakáš - jasnačka, že sme mysleli všetkých, aj čakateľov, veď Cirkev chráni život od počatia, takže už si tato, lebo už ono je, len sa dorába, aby ho bolo lepšie a krajšie vidieť
Počkaj a nespomínal si Ty, že už máš dáke detváky, no ale neksem dovedať ,

Ty kokos, pekne sa vulgarne vyjadrujete aj s Vlckom Tlckom k tejto teme. Navyse, nejako si privlastnujete vsetky zasluhy. Zabudate, ze treba na to troch a tentrti je pri tom najdolezitejsi?

Som zhnuseny.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Vlkodlak

Odoslaný - 19 jún 2006 :  16:55:21  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK
Ty kokos, pekne sa vulgarne vyjadrujete aj s Vlckom Tlckom k tejto teme. Navyse, nejako si privlastnujete vsetky zasluhy. Zabudate, ze treba na to troch a tentrti je pri tom najdolezitejsi?
Som zhnuseny.

... povedal ten, co sa podpisuje klikt ...

Marcelllooo

Odoslaný - 19 jún 2006 :  17:04:09  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Vlkodlak
... povedal ten, co sa podpisuje klikt ...

Povedal GMK a ma pravdu a bars by si sa z toho chcel vykrutit.

Mimochodom, uz si precitil DS?

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 19 jún 2006 :  17:59:26  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
No prečítala som sa, ale vulgarizmy som u seba nenašla! Z pozerania TV sa ešte nedá na nič také usudzovať, ako bránenie počatiu! A keďže vĺčko - tak štence, keď by bol hroch, tak hrošíčence, myslím, ostatní pochopili. To, že niekto pri väčšom počte detí má toho niekedy dosť, sa nečudujem - prosto ide o únavu, alebo jednoducho slobodne a otvorene prejavený momentálny názor, alebo rozpoloženie.

Judith

Marcelllooo

Odoslaný - 19 jún 2006 :  19:42:25  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal juja

No prečítala som sa, ale vulgarizmy som u seba nenašla!

To bude tym, ze som nehovoril o vulgarizmoch, ale o vulgarnostiach!

quote:
To, že niekto pri väčšom počte detí má toho niekedy dosť, sa nečudujem - prosto ide o únavu, alebo jednoducho slobodne a otvorene prejavený momentálny názor, alebo rozpoloženie.

Ako sa potom ale moze jednat o lasku? Dost tazko...

juja

Odoslaný - 19 jún 2006 :  21:34:33  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
Prečo by sa nejednalo o lásku? Jednoducho niekedy môžu mať aj rodičia plné zuby detí, ako tieto, svojich rodičov - prosto presýtenie. To ešte neznamená, že si idú po krku! Keď malé detváky povyrastú, sú z nich výrastkovia a nie nadarmo slov. príslovie hovorí: malé deti -malé starosti, veľké deti - veľké starosti a ja dodávam, že pri malých deťoch sice malé starosti, ale v značnom množstve a pri odrastencoch, síce menej tých starostí, ale zato v zložitejšej verzii - niekedy. Jednoducho v každom, aj v tom najlepšom vťahu, dôjde niekedy k presýteniu. To ale nie je tragédia, zistí sa prečo a hľadá sa riešenie - to je umenie!

Judith

Marcelllooo

Odoslaný - 19 jún 2006 :  22:39:21  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal juja

Prečo by sa nejednalo o lásku?

Lebo laska je o rozdavani sa. Ked sa nechces rozdavat a mas ich plne zuby - nejedna sa o lasku.

quote:
Jednoducho niekedy môžu mať aj rodičia plné zuby detí, ako tieto, svojich rodičov - prosto presýtenie.

Presytenie je hranicna hodnota v teorii marginalneho uzitku, teda hovoris mi, ze laska je v tomto pripade sebecka, lebo ide o moje uspopkojovanie a to az do bodu presytenia.

juja

Odoslaný - 19 jún 2006 :  23:04:09  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
Nie, hovorím o takom vzájomnom rozdávaní, ktoré toho druhého presýti a rozdávajúceho zase vyčerpá - ponorková choroba sa tomu zvykne hovorievať. Tam sa potom všetci rozbehnú iným smerom, na chvíľu, zmenia tapety a pokúsia sa nazbierať nové impulzy, námety, energiu, vrátia sa a začnú sa navzájom rozdávať a obohacovať.

Judith

Marcelllooo

Odoslaný - 20 jún 2006 :  00:00:56  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal juja

Nie, hovorím o takom vzájomnom rozdávaní, ktoré toho druhého presýti a rozdávajúceho zase vyčerpá - ponorková choroba sa tomu zvykne hovorievať. Tam sa potom všetci rozbehnú iným smerom, na chvíľu, zmenia tapety a pokúsia sa nazbierať nové impulzy, námety, energiu, vrátia sa a začnú sa navzájom rozdávať a obohacovať.

Mozes to obkecavat kolkolen chces - ty sama dobre vies, ze sa nejedna o lasku, ale (maximalne) o sebauspokojenie.

juja

Odoslaný - 20 jún 2006 :  06:44:50  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
detto

Judith

Vlkodlak

Odoslaný - 20 jún 2006 :  07:10:49  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
Hrabe vam ?
Debata vznikla preto, ze viem, ze niektori z vas otcovia niesu, ale cakaju prirastky. Preto som ich oznacil otec - cakatel.

Gluto, ty by si sa hadal mozno i v teme, kde by sme sa mali iba podpisat ...

Marcelllooo

Odoslaný - 20 jún 2006 :  08:17:46  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Vlkodlak
Debata vznikla preto, ze viem, ze niektori z vas otcovia niesu, ale cakaju prirastky. Preto som ich oznacil otec - cakatel.

Nie v tom som videl problem ale k sposobu vyjadrovania sa o cakatelstve ako i k tomu, ako sa k nemu doslo.

Ale je pravda, ze sa nelisite od vacsiny Slovakov (len ci je to dobre alebo zle).

quote:
Gluto, ty by si sa hadal mozno i v teme, kde by sme sa mali iba podpisat...

Mozno ano a mozno nie.

juja

Odoslaný - 14 máj 2008 :  22:45:58  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
našla som jednu krásnu pieseň od Barbary Streisand "Papa, can you hear me" z filmu "Yentl, r. 1992 - je to veľmi krásna pieseň, takýchto otcov, akého Barbara ospevuje potrebujeme! Tak až príde váš deň, otcovia, tak už teraz budem na to myslieť a venujem vám všetkým túto nádhernú skladbu a budem sa modliť, aby ste pre svoje deti, boli tými najlepšími otcami.
http://www.youtube.com/watch?v=QwCPAo5e_F8&feature=related

Judith

juja

Odoslaný - 17 jún 2008 :  19:41:40  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
a keďže minulú nedeľu bol opäť medzinárodný deň otcov, všetkým tu na tomto fóre želám veľa Božieho požehnania a síl, byť dobrými manželmi a otcami. Od Aleška som síce ja dostala dnes túto peknú pieseň a tak ju vám, otcom, venujem !
http://www.youtube.com/watch?v=OJoFJ13HHdo&feature=related

a dám sem aj text:
Chris Rea: TELL ME THERES A HEAVEN
The little girl she said to me
What are these things that I can see
Each night when I come home from school
When mama calls me in for tea
Oh every night a baby dies
And every night a mama cries
What makes those men do what they do
To make that person black and blue
Grandpa says their happy now
They sit with God in paradise
With angel´s wings and still somehow
It makes me feel like ice

Tell me there's a heaven
Tell me that it's true
Tell me there's a reason
Why I'm seeing what I do
Tell me there's a heaven
Where all those people go
Tell me they're all happy now
Papa tell me that it's so

So do I tell her that it's true
That there's a place for me and you
Where hungry children smile and say
We wouldn't have no other way
That every painful crack of bones
Is a step along the way
Every wrong done is a game plan
To that great and joyful day

And I'm looking at the father and the son
And I'm looking at the mother and the daughter
And I'm watching them in tears of pain
And I'm watching them suffer
Don't tell that little girl
Tell me

Tell me there's a heaven
Tell me that it's true
Tell me there's a reason
Why I'm seeing what I do

Tell me there's a heaven
Where all those people go
Tell me they're all happy now
Papa tell me that it's so
Řekni mi, že existuje nebe

Malá dívka, říká mi
co je to za věci co vidím.
Každou noc, když přijdu domů ze školy
a máma mi zavolá na čaj.

Každou noc dítě umírá
a každou noc máma pláče
Co přiměje dělat ty lidi to, co dělají
Co člověka očerňuje a dělá ho smutným.
Dědeček říká, že jsou teď šťastní
sedí s bohem v ráji
s andělskými křídly
ale já mám stále pocit jako led

řekni mi, že je to pravda
řekni mi, že existuje důvod
Proč já vidím, co vidím
tam, kam všichni ti lidé jdou
řekni mi, že jsou teď všichni šťastní
děda mi říká, že je to tak.

Tak ji mám říci, že je to pravda
že je tam místo pro mě i pro tebe
kde se hladové děti smějí a říkají
my bychom nebrali jinak
Že každé bolestné prasknutí kostí je krok na cestě
každé špatné chování je plán hry
cestou ke skvělému radostnému dni

Hledím na otce a syna
hledím na matku a dceru
sleduji je v slzách bolesti
sleduji je trpět
Neříkejte té malé dívce
řekněte to mě
řekněte, že existuje nebe.

Judith

Mato

Odoslaný - 18 jún 2008 :  13:39:10  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
citácia:
byť dobrými manželmi a otcami.

Pôvodne zaslal juja - 17 jún 2008 :  19:41:40

Uz aj ja sa mozem snazit byt dobrym

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 18 jún 2008 :  13:40:06  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
a ako ti to zatiaľ ide?

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 18 jún 2008 :  13:42:27  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
To ssa budes musiet opytat Emy, ked bude vediet hovorit

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 18 jún 2008 :  14:01:27  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ok teda...:D

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Lisabonska zmluva Téma Next Topic: Cierna magia  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06