|
Odoslaný - 31 máj 2006 : 11:29:27
|
Ahoj,
ako by ste sa vyjadrili a aký mate názor na hmotne veci a určitú lásku k nim, keď sa jedna o kresťana. Napríklad niekto zbiera staré obrazy a k niektorým z nich si vytvoril citový vzťah, proste ma ich velmi rad a zrejme by sa i rozplakal keby ich stratil.
|
|
|
|
Odoslaný - 31 máj 2006 : 11:44:55
|
A hoci sa povazujem za krestana mne by bolo tiez napriklad do placu keby mi niekto ukradol auto, jednoducho mam ho svojim sposobom rad. |
|
|
|
Odoslaný - 31 máj 2006 : 11:52:07
|
pokial sa clovek prilis neviaze na veci tak by to malo byt ok...a asi nikto sa netesi,ci uz je to krestan alebo nie, ked ho okradnu, to je normalne |
Krajina: Hungary ~
Počet príspevkov: 5687 ~
Člen od: 27 január 2004 ~
Posledná návšteva: 07 január 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 31 máj 2006 : 11:59:07
|
quote: Pôvodne poslal Pierre
Ahoj, ako by ste sa vyjadrili a aký mate názor na hmotne veci a určitú lásku k nim, keď sa jedna o kresťana. Napríklad niekto zbiera staré obrazy a k niektorým z nich si vytvoril citový vzťah, proste ma ich velmi rad a zrejme by sa i rozplakal keby ich stratil.
Nie je nic zle mat vztah aj k hmotnym veciam, ktore nam robia radost a ktore nam prinasaju uzitok. |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 31 máj 2006 : 18:20:40
|
quote: Pôvodne poslal GMK Nie je nic zle mat vztah aj k hmotnym veciam, ktore nam robia radost a ktore nam prinasaju uzitok.
Pokial tento vztah neprerastie v zavyslost, kedy snahe ziskat taketo veci podriaduejeme a prisposobujeme nase ine cinnosti (napriklad vztah k Bohu) |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|