Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Mimo pôvodnú myšlienku fóra
 Polemiky, filozofovanie
 Definícia lásky
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Mormóni Téma Next Topic: Katolicke obrady - polemika
Strana: z 5

Ales

Stav: offline

Odoslaný - 18 september 2006 :  13:48:16  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
a niko sme sa bavili o tom - moja reakcia:
vies a v tomto ma morphee nastvala. ze co nejde k psychiatrovi. nehovorim mozno potrebuje ho. ale kedysi psychiatri uradne neexistovali. priatelska pomoc, vypocutie, akceptovanie, alebo trochu ignorancie... to tiez pomoze. to mi potom pirpada. ze sa mi nepaci co robi, ale neriesim ho ja, ale poslem ho niekede nech si druhy rieisi... pritom je zena a ata skor by vedela oslovit asined...

vies niekoho choreho poslat k psychiatrovi moze narobit este dalsiu ranu.... radsej nech ju tam trebars odvedie ale nie posiela.

morphee, keby si mala skype alebo icq, bol by som rad keby si sa pripojila do debaty.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Aniko

Odoslaný - 18 september 2006 :  14:10:25  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
Každý rieši ako vie ;-))
Asined som napísala, ak chce, napise..

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1311  ~  Člen od: 10 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 23 február 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 18 september 2006 :  14:12:45  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Alesko:
pritom je zena a ata skor by vedela oslovit asined...

- Hmm, zeny vedia lepsie oslovovat muzov .

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Morphee

Odoslaný - 18 september 2006 :  14:25:00  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Morphee  Pridať Morphee do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

a niko sme sa bavili o tom - moja reakcia:
vies a v tomto ma morphee nastvala. ze co nejde k psychiatrovi. nehovorim mozno potrebuje ho. ale kedysi psychiatri uradne neexistovali. priatelska pomoc, vypocutie, akceptovanie, alebo trochu ignorancie... to tiez pomoze. to mi potom pirpada. ze sa mi nepaci co robi, ale neriesim ho ja, ale poslem ho niekede nech si druhy rieisi... pritom je zena a ata skor by vedela oslovit asined...

vies niekoho choreho poslat k psychiatrovi moze narobit este dalsiu ranu.... radsej nech ju tam trebars odvedie ale nie posiela.

morphee, keby si mala skype alebo icq, bol by som rad keby si sa pripojila do debaty.

Ide o to, že psychiater by jej pomohol. A ona zjavne odbornú pomoc potrebuje. Ja by som jej nepomohla. Lebo to neviem, ani ma to nezaujíma. A hoci som tiež žena, jej zmýšľanie mi je cudzie. Prosto sa nenachádzam v takom stave, nikdy som sa nenachádzala a ani nebudem.

S psychiatrom to máš ako s chirurgom. Ani chirurgovia voľakedy neboli. A keď ťa bude treba operovať, tak ťa nepošlem za odborníkom, ale sama vezmem nôž a hybaj rezať?

Povedala Morphee, nech je živá, zdravá a svieža na veky vekov.

Počet príspevkov: 720  ~  Člen od: 04 február 2005  ~  Posledná návšteva: 09 jún 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 18 september 2006 :  14:25:45  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
pierere poprosim ta teraz taketo narazky aby si sa zdrzal. s okamzitou platnosotu. oki? vysvetlene u katolikov.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 18 september 2006 :  14:38:32  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Hej, hej, uz som dobry

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 18 september 2006 :  15:29:59  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
hej, morphee, odpisal som ti mail... takze tak.

Morphee

Odoslaný - 18 september 2006 :  17:14:32  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Morphee  Pridať Morphee do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

hej, morphee, odpisal som ti mail... takze tak.

Našťastie mi nič neprišlo. Takže tak.
BTW. Prečo mi vypisuješ maily? Veď o tom môžeme debatovať na fóre.

Počet príspevkov: 720  ~  Člen od: 04 február 2005  ~  Posledná návšteva: 09 jún 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 18 september 2006 :  18:26:26  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
mam na to svoje dovody. a navyse aj mato povedal ze niekedy je vhodnejsi mail. ak mas pristup do skutocne duchovneho fora tak tam si to precitaj.

Morphee

Odoslaný - 18 september 2006 :  18:33:49  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Morphee  Pridať Morphee do zoznamu priateľov
Nuž ja ten názor nezdieľam, bez ohľadu na to, či mám prístup k nejakým ešte onakvejšie duchovným fóram, alebo nie. A maily konkrétne od teba ma akiste budú iba obťažovať. Keďže ťa z z podobných príčin ako Denisu považujem za človeka, ktorý by mal vyhľadať pomoc u lekárov.

Pierre

Odoslaný - 18 september 2006 :  18:47:22  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Morphee:

Jej, ahoj Morphee, a odomna by si mailik nechcela?

Ales

Odoslaný - 18 september 2006 :  18:51:23  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Morphee

Nuž ja ten názor nezdieľam, bez ohľadu na to, či mám prístup k nejakým ešte onakvejšie duchovným fóram, alebo nie. A maily konkrétne od teba ma akiste budú iba obťažovať. Keďže ťa z z podobných príčin ako Denisu považujem za človeka, ktorý by mal vyhľadať pomoc u lekárov.

jaj tak dobre no. no len respektujem rozhodnutie admina. a mam pravo byt sialeny.... a lekara uz nepotrebujem.

Asined

Odoslaný - 21 september 2006 :  10:30:58  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Asined  Pridať Asined do zoznamu priateľov
všaj heb hebajme, vypiem si, mám vás n an samláme, a psoielam viás do zadnej časti tela, a prednej, som sušná, beriem vás s obravskýim nadhľadom, takže ma nevy provokujete, na tki e vašek kokostiny. oidne si vypiť. vypijeme si?.ja sa mám. lásku potrebuje aby si robil dobre?. čo ma po tom?nevietečo? ani jea nie? piteto elaska, to hej?mna užn evprovokuteje k nadávkam.vyryhám sa na vás.

Počet príspevkov: 126  ~  Člen od: 03 november 2005  ~  Posledná návšteva: 22 september 2006 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 21 september 2006 :  10:42:35  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Pocuvj asined. Co keby som sadol s GMK a aleskom do auta a napr. cez vikend by sme sa stretli v Martine... pokecali, popili... mach chut na vylet

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

rad.ek

Odoslaný - 21 september 2006 :  10:47:13  Zobraziť profil  Pridať rad.ek do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Asined

všaj heb hebajme, vypiem si, mám vás n an samláme, a psoielam viás do zadnej časti tela, a prednej, som sušná, beriem vás s obravskýim nadhľadom, takže ma nevy provokujete, na tki e vašek kokostiny. oidne si vypiť. vypijeme si?.ja sa mám. lásku potrebuje aby si robil dobre?. čo ma po tom?nevietečo? ani jea nie? piteto elaska, to hej?mna užn evprovokuteje k nadávkam.vyryhám sa na vás.

Ahoj Asined

Píšeš moc rychle, spousta překlepů a těžko pochopit, co vlastně chceš říct.
Zkus něco k tématu.

Radek

rad.ek

Počet príspevkov: 2120  ~  Člen od: 02 január 2006  ~  Posledná návšteva: 09 august 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 21 september 2006 :  10:58:56  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Lajos

Pocuvj asined. Co keby som sadol s GMK a aleskom do auta a napr. cez vikend by sme sa stretli v Martine... pokecali, popili... mach chut na vylet

Skvely napad - ale az buduci vikend.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 21 september 2006 :  11:01:40  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Vas mozna

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Aniko

Odoslaný - 21 september 2006 :  11:52:38  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
Super! Konečne nejaký čin. Keby som mohla, pošlem Vám koláčiky.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1311  ~  Člen od: 10 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 23 február 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 21 september 2006 :  12:52:02  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Aniko

Super! Konečne nejaký čin. Keby som mohla, pošlem Vám koláčiky.

Ved posli, moju adresu mas v mailoch. Ja ich potom zoberiem.

Inac, mohla by si aj kybansku dortu, ja som ju minule ani poriadne neochutnal...

Vlastne, uz davno nebolo stretko.

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Aniko

Odoslaný - 21 september 2006 :  13:29:17  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

Ved posli, moju adresu mas v mailoch. Ja ich potom zoberiem.

Inac, mohla by si aj kybansku dortu, ja som ju minule ani poriadne neochutnal...

Vlastne, uz davno nebolo stretko.
Haha, to ako v balíku ich poslať? To potom len nejaké odolné, kubánska torta by to sotva vydržala. Adresu už nemám, schranka sa mi často zaplní, tak som vymazala staré maily.

Marcelllooo

Odoslaný - 21 september 2006 :  13:47:06  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Uz som ti poslal adresu znova.

Morphee

Odoslaný - 21 september 2006 :  15:12:34  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Morphee  Pridať Morphee do zoznamu priateľov
Aniko, nenechal sa oklamať týmto satanášom v ľudskom preoblečení. Kým dorazia do Martina, ten pažravec ich zožerie aj s baliacim papierom. A potom napíše na svoj blog príspevok s názvom "Bože, zožral som to všetko II."

No ale, ako vidno Denise sa stav zhoršuje. Takže záchrannej čate odporúčam pribaliť si ku koláčom aj nejaké sedatíva, prípadne kazajku. Bude sa hodiť pri prevoze do nemocnice.

Ales

Odoslaný - 21 september 2006 :  15:24:30  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
morphee nepridas sa aj ty k zachrannej cate? ked si taka odbornicka? miesto mna lebo mna by ste aj tak poslali s asined sak vies kam.

Lajos

Odoslaný - 21 september 2006 :  19:18:01  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Jaka zachranna cata, sak popit a pokecat ideme

Ales

Odoslaný - 21 september 2006 :  19:50:02  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ja iba ak ozrat... asi som chytil slinu od asined

Strana: z 5 Previous Topic: Mormóni Téma Next Topic: Katolicke obrady - polemika  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06