|
Odoslaný - 26 máj 2006 : 10:36:42
|
quote: Pôvodne poslal Vlkodlak Palino, moje je malo akcne - nevhodne do diskusnych for(vid bozsky zapalovac). Moje by ta znudilo. Bolo(a stale je) to skor o rozume, o poznavani veci, rozmyslani, hladani si mesta vo svete,porovnavani alternativ.
Noze povedz konkretne jednu nudnu prihodu. Nech sa, veraboze, dozvieme tvoje myslienkove pochody.
quote: Ja sa vlastne obraciam neustale ...
... a doma sluzis ako ventilator. |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 26 máj 2006 : 11:15:09
|
no otazkou by bolo kolko metrov by si v byte presiel keby si sa nemohol obracat.
no co uz, vlcko je sikovny clovek, ked sa vie tak obracat. |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 26 máj 2006 : 11:17:13
|
S tym obracanim opatrne. Takych co stale obracaju kabaty je tu este stale dost. Napr.: www.antifico.sk |
Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy. |
Počet príspevkov: 2570 ~
Člen od: 29 február 2004 ~
Posledná návšteva: 16 február 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 26 máj 2006 : 22:59:08
|
Lajos, ja sa (snazim)obraciam od zleho k dobremu. A stale dajak popletiem uhly a som pomaly tam kde som bol. Ale nevzdavam. Ale co som cital i tu na fore, su i taki co uz su spaseni. Ci by nebolo lepsie dat sa s nimi dokopy. Spasia ta a mas pokoj. |
|
|
|
Odoslaný - 26 máj 2006 : 23:00:48
|
quote: Pôvodne poslal GMK Noze povedz konkretne jednu nudnu prihodu. Nech sa, veraboze, dozvieme tvoje myslienkove pochody.
Zacal som s tym, ze som prestal spominat meno Bozie nadarmo. Vidis, hovoril som ti, sama nuda. |
|
|
|
Odoslaný - 26 máj 2006 : 23:50:16
|
Ked si niekto mysli, ze uz je isto spaseny, je to jeho problem. Ja len, ze v tolkom obracani clovek niekdy nemusi vediet, kam chcel vlastne ist, ako niektori politici. Ale jasne, chapem ako si to myslel. |
Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy. |
Počet príspevkov: 2570 ~
Člen od: 29 február 2004 ~
Posledná návšteva: 16 február 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 máj 2006 : 09:01:33
|
quote: Pôvodne poslal Vlkodlak Zacal som s tym, ze som prestal spominat meno Bozie nadarmo. Vidis, hovoril som ti, sama nuda.
Ani nie, celkom zaujimave. Prestal si spominat meno Bozie na darmo a co sa stalo potom? Ako si stretol Boha a co ste spolu robili? |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|