Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Duchovná časť
 Cirkev a jej denominácie
 Cirkevne detske domovy, utulky, hospice
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Ocistec v Pisme Téma Next Topic: Protest proti Kristovi?  

Mato

Stav: offline

Odoslaný - 31 marec 2006 :  00:11:20  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Potreboval by som ziskat co najvacsi zoznam Cirkvou zalozenych a spravovanych zaraideni tohto tipu. Potrebujem to kvoli odpovedi na tento mail:
este som nepocula zeby cirkev zriadila nejaky svoj detsky domov kde by sa starala o odlozene pripadne k tomu este postihnute deti?
plne usta charity, ale skutky ziadne

Pomozete mi?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora 

Ales

Odoslaný - 31 marec 2006 :  07:33:25  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
mato ja urcite nie. ale danemu cloveku by som urcite oponoval ze:
1. pocas urciteho obdobia povznikali podobne institucie(detske domovy), kde sa im krestansky charakter dat nemohlo. Ale su tu napriklad katolicke stredne skoly ktore ponukaju ubytovanie a starostlivost o dorastajucu mladez.

2. V ziline su sestry Matky Terezy - kvazi protialkoholicky dom - pobyt je tam dobrovolny, ale proste viacmenej pre veriacich, sesty urcite pmahaju aj neveriacim.
V Trencine(aj v Ziline) je urcite charita(v TN neviem ci aj nie hospic) - aj ked nie priamo cirkvou zalozene ale ludia su na 99 katolici a spolupracujuci s RKC - neustale pocujem v oznamoch ze nieco potrebuju .

3. To ze nema nieco papiere od Cirkvi este neznamena ze Cirkev nic nerobi. V Bratislave som cosi take videl - tak jedna dve ulice od hotela Danub - skor nieco ako starostlivost o starych.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Aniko

Odoslaný - 31 marec 2006 :  13:38:39  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
CB spravuje domy Betánia - pre telesne a mentálne postihnutých ľudí. Ale možno Ti šlo iba o RKC.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1311  ~  Člen od: 10 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 23 február 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 31 marec 2006 :  14:51:25  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Potreboval by som ziskat co najvacsi zoznam Cirkvou zalozenych a spravovanych zaraideni tohto tipu. Potrebujem to kvoli odpovedi na tento mail:
este som nepocula zeby cirkev zriadila nejaky svoj detsky domov kde by sa starala o odlozene pripadne k tomu este postihnute deti?

Pomozete mi?

Nejake mnisky v bielych plachtach modro olemovanych - Rovniankova 8. Starostlivost o bezdakov, ale i tych, co tam pridu travit cas.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 31 marec 2006 :  15:13:14  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Dakujem.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 31 marec 2006 :  15:30:04  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
nieje to na slovensku tak, ze o smrtelne chorych sa staraju vecsinou sestricky,teda sestry z klastora nejakeho myslim??

u frantiskanov mali noclaharen pre bezdomovcov teraz...ale uz to zrusili ked uz je teplejsie

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 02 apríl 2006 :  21:18:57  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
este ma napadlo, ze existuje miles jesu...staraju sa na ukrajine o deti na ulici a tiez su aj niekde v afrike

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 02 apríl 2006 :  22:47:35  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Pomozete mi?

Predovsetkym nema kto sa starat 40 rokov boli predsa rehole zbavene prirozeneho vyvinu , rastu a materialovej zakladne Bolo treba zacat znovu a to nejaku chvilu potrva

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

miska

Odoslaný - 04 apríl 2006 :  21:32:30  Zobraziť profil  Pridať miska do zoznamu priateľov
Mato, viem, ze v Radosine, okr. Topolcany je nejaky domov pre chlapcov, co vysli z detskych domovov a maju to tam pod dozorom knazi.Aspon tak mi to hovorila babka, ked tam zila.Nazov organizacie neviem.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 638  ~  Člen od: 03 január 2004  ~  Posledná návšteva: 17 júl 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 10 apríl 2006 :  11:00:31  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
v piatok vecer na dvojke tusim budu davat cyklus o slovenskych misionaroch

Previous Topic: Ocistec v Pisme Téma Next Topic: Protest proti Kristovi?  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06