Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Duchovná časť
 Cirkev a jej denominácie
 Príčiny odpadnutia mnohých od RKC
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Krst nemluvniat Téma Next Topic: Priprava na temu Sola Scriptura
Strana: z 8

Marcelllooo

Stav: offline

Odoslaný - 12 december 2005 :  22:34:49  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

o Tvojom prispevku, ktory sa nachadza pred tym mojim predmetnym, ktoreho sa tyka dativ

Som z toho troskulinku zmateny...

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 12 december 2005 :  22:39:17  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Pisal si, ze sa pred nim predvadzas a ze Ta zotrel. A kedze kdesi pisal, ze ma "iba" 17 rokov a ze je tu novy (parafrazujem malicky), tak ma napadla ta pesnicka, kde tiez deticky zotreli osmijanka

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Odijan

Odoslaný - 12 december 2005 :  22:55:07  Zobraziť profil  Pridať Odijan do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

quote:
Pôvodne poslal Odijan

Nechaj GMK-ka nech sa povŕta v mojich úvodzovkách,keď ho to baví nesmierne.

Ja sa tu pred tebou predvadzam a ty ma takto zotres.

Do pýytla.

Nezotrel som ťa,to musíš sám urobiť,okrem toho,kto iný ti môže zotrieť tie tvoje tri či koľkože bodiek to máš na brade?Mám holiaci strojček pre teba,kebyže chceš

Johnny:-)

Počet príspevkov: 245  ~  Člen od: 11 december 2005  ~  Posledná návšteva: 03 marec 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 12 december 2005 :  22:57:03  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Pisal si, ze sa pred nim predvadzas a ze Ta zotrel. A kedze kdesi pisal, ze ma "iba" 17 rokov a ze je tu novy (parafrazujem malicky), tak ma napadla ta pesnicka, kde tiez deticky zotreli osmijanka

Ja som neni osmijanko, ja som deticko. A neklamem.

Som z teba smutny, ze si ku mne taky nespravodlivy.

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 12 december 2005 :  22:59:43  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Nezotrel som ťa...
Nezotrel_?

Juchú!

Mám holiaci strojček pre teba,kebyže chceš.
Haej_? Dikes.

Ale asi pred dvoma tyzdnama som neodolal a kupil som si Mach3 s vybracnym holenim. Tak ta to trasie a je to paradne.
http://www.gillettem3power.com/us/home_f.asp

Odijan

Odoslaný - 12 december 2005 :  23:06:35  Zobraziť profil  Pridať Odijan do zoznamu priateľov
ach,GMK,ja mám holiaci strojček Gilette Mach 3 Turbo,ale či sa to hodí do tejto témy,žeby to bolo príčinou odpadnutia od RKC.

Johnny:-)

Počet príspevkov: 245  ~  Člen od: 11 december 2005  ~  Posledná návšteva: 03 marec 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Patrik

Odoslaný - 12 december 2005 :  23:09:08  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Patrik  Odoslať ICQ správu pre: Patrik  Pridať Patrik do zoznamu priateľov
by si sa divil co vsetko moze stat v pozadi odpadnutia... kludne aj mach 3

Počet príspevkov: 1409  ~  Člen od: 06 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 02 január 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 12 december 2005 :  23:09:22  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Odijan

ach,GMK,ja mám holiaci strojček Gilette Mach 3 Turbo,ale či sa to hodí do tejto témy,žeby to bolo príčinou odpadnutia od RKC.

Juchú!

Mato

Odoslaný - 12 december 2005 :  23:12:13  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK
Som z teba smutny, ze si ku mne taky nespravodlivy.

Nie som. Len som chcel byt vtipny. A neplac, ked prides na stretnutie, kupim Ti zuvacku

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 13 december 2005 :  05:39:03  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
GMK, tak to mas fakt vazny holiaci strojcek, ked dokaze aj vybrovat:)
Kurnik, to akoze aby som sa na stretko oholil?:D

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 13 december 2005 :  08:25:46  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Kedze do fora maju pristup aj nezaregistrovani mal by si GMK s tou skrytou reklamou skoncit ! Nevies co tebou prezentovane vlastnosti vyrobku mozu urobit so zenskou castou navstevnikov

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 13 december 2005 :  08:31:23  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
:D:D:D

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 13 december 2005 :  09:03:30  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Nie som. Len som chcel byt vtipny.
A preco nie si?

A neplac, ked prides na stretnutie, kupim Ti zuvacku
A lizatko_?

Marcelllooo

Odoslaný - 13 december 2005 :  09:05:11  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal amerika1

Kedze do fora maju pristup aj nezaregistrovani mal by si GMK s tou skrytou reklamou skoncit ! Nevies co tebou prezentovane vlastnosti vyrobku mozu urobit so zenskou castou navstevnikov

Co? Oholia sa?

amerika1

Odoslaný - 13 december 2005 :  11:39:18  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Mozno spoja prijemne s uzitocnym

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 13 december 2005 :  12:34:19  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Neviem co je na holeni prijemne...

mirecnr

Odoslaný - 13 december 2005 :  13:04:08  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Ked Ty asi nemas taku fajnu masinku, ako on:))))

amerika1

Odoslaný - 13 december 2005 :  14:09:46  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Ach , Mato , Mato , s tebou je niekedy tazka rec ! Na holeni nic , ale na tych skrytych vlastnostiach tej masinky

Mato

Odoslaný - 13 december 2005 :  14:20:20  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Rec je lahka, ale si nie som isty, ci su taketo narazky vhodne na krestanske forum a tak som sa ich snazil zahrat do autu. Ak vsak na nich trvas, musim to napisat takto.

amerika1

Odoslaný - 13 december 2005 :  14:31:43  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
No dobre uznavam , vraciam sa ku kamennej tvari

Mato

Odoslaný - 13 december 2005 :  14:56:48  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Je aj iny humor, nemusis hned do opacneho extremu kamennej tvare

amerika1

Odoslaný - 13 december 2005 :  15:02:07  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Zaujimave je , ze si reagoval akurat na mna GMK a MIrec ti neprekazali

Ales

Odoslaný - 13 december 2005 :  15:16:47  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
zeby si chcel dopriat kazdemu? teda okrem dobreho aj toho zleho? resp. vtipneho?

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 13 december 2005 :  15:36:49  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal amerika1

Zaujimave je , ze si reagoval akurat na mna GMK a MIrec ti neprekazali

GMK ani Mirec to do tejto roviny nepostavili, asi preto.

amerika1

Odoslaný - 13 december 2005 :  16:08:13  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
no dobre

Strana: z 8 Previous Topic: Krst nemluvniat Téma Next Topic: Priprava na temu Sola Scriptura  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06