Všetky fóra
O fóre
Voľná diskusia
S Panom Bohom... |
|
V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
|
|
|
|
Odoslaný - 02 december 2005 : 13:18:07
|
V poslednom case sa na tomto fore zbehlo proti mne mnoho hlasov, teda mi ostava len jedno:
S Panom Bohom, idem od vas, neublizil som, ziadnemu z vas... Vladimir Meciar
P.S.: Ale sem - tam sa vratim!
|
"Pre Teba som ateista, pre boha lojalna opozicia" (Allen) |
|
|
|
Odoslaný - 02 december 2005 : 14:01:17
|
quote: Pôvodne poslal Syseľ S Panom Bohom, idem od vas, neublizil som, ziadnemu z vas...
To dufam, lebo Ale pre toho, kto by pohoršil jedného z týchto maličkých, čo veria vo mňa, bolo by lepšie, keby mu zavesili mlynský kameň na krk a ponorili ho do morskej hlbiny. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 december 2005 : 14:19:44
|
quote: Pôvodne poslal Syseľ
V poslednom case sa na tomto fore zbehlo proti mne mnoho hlasov..
Skôr to vidím ako obranu, nie útok, nemaj to za zle. |
Počet príspevkov: 1311 ~
Člen od: 10 jún 2005 ~
Posledná návšteva: 23 február 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 december 2005 : 15:32:00
|
quote: Pôvodne poslal Syseľ
V poslednom case sa na tomto fore zbehlo proti mne mnoho hlasov, teda mi ostava len jedno:
S Panom Bohom, idem od vas, neublizil som, ziadnemu z vas... Vladimir Meciar
P.S.: Ale sem - tam sa vratim!
Nie proti tebe ale proti tvojej hluposti |
Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3 |
|
|
|
Odoslaný - 02 december 2005 : 23:16:34
|
Nuž s tou hlúposťou by som bol opatrný. Mali by sme všetko porovnať so Slovom Božím!
Cit: 1 Korintským 3:16 Či neviete, že ste chrámom Božím, a že Duch Boží prebýva vo vás? 17 Ak niekto kazí chrám Boží, toho zkazí Bôh; lebo chrám Boží je svätý, ktorým ste vy. 18 Nech nikto sám seba nezvodí! Ak sa domnieva niekto medzi vami, že je múdry na tomto svete, nech je bláznom, aby bol múdry. 19 Pretože múdrosť tohoto sveta je bláznovstvom u Boha.
Alebo:
2 Timoteovi 2:23 Ale bláznivé a nerozumné otázky odby vediac, že plodia zvady. 24 A sluha Pánov sa nemá vadiť, ale má byť prívetivý ku všetkým, schopný učiť a zniesť i zlé, 25 ktorý v krotkej tichosti karhá tých, ktorí sa protivia, ak by im azda Bôh dal pokánie poznať pravdu, 26 a aby zase vytriezveli a vymanili sa z osídla diablovho, ktorí sú lapení od neho robiť jeho vôľu.
A teraz najdôležitejšie:
Títovi 3:9 Ale bláznivým otázkam a rodopravám, škriepkam a zvadám o ceremónie zákona vyhýbaj, lebo sú neužitočné a márne. 10 Sektárskeho človeka po jednom a po druhom upravení odby 11 vediac, že taký človek je prevrátený a hreší súc sám sebou odsúdený.
Nuž a teraz len stačí, aby sme si úprimne podľa Písma vedeli identifikovať kto je to ten z nás, ktorý je: Sektársky Prevrátený Ktorý sa vadí Kto má vytriezvieť Kto je ten "múdry"
Tak ako si tieto otázky položím ja, verím, že tak učiníte i Vy.... ak budeme úprimní... hm.. a sme opäť pri osobnom vzťahu ja a Boh. Ovocie bude vidieť onedlho..... alebo nebude vidieť nič. |
Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda. <°)))))><( |
Počet príspevkov: 4769 ~
Člen od: 06 december 2003 ~
Posledná návšteva: 28 máj 2007
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|