Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Priatelsky pokec
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Lzi medii o katolicizme Téma Next Topic: Len tak ma napadlo
Strana: z 4

Marcelllooo

Stav: offline

Odoslaný - 29 máj 2006 :  18:57:06  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Vlkodlak

quote:
Pôvodne poslal alesko

po 1. juli, BA - centrum.
a ostatni? gmk, vlcko, mato, patrik, amerika, pavelba, palino, ...

Ja nepridem. BA je odruky - excentricky umiestnena poloha.
Mam svoje partie, svoje stretka. Ked raz zavitam i do tamojsich lesov, ozvem sa ... Teda,ked bude zaujem.

Inac, podelim sa o skusenost. Raz ma takto pozval diskutujuci z jedneho krestanskeho fora. Takisto bol z BA, ale necham si pre seba jeho meno, pretoze mnohi z vas ho poznaju. Sadli sme na pivo a ... zistil som, ze patri k tej mensine, inak orientovanej. Zachranili ma moje vlcie nohy. Chvilu ma "prenasledoval", ale kozu som si nakoniec uchranil ...
Fakt, nekecam ...

Raz som bol zasa na takom stretnuti z christ-netu, iba ich opacit na jednej chate. Strieskali sa do nemoty, s bohoslovcom pocnuc, cez laikov konciac. V ramci objektivity treba povedat, ze zopar ich bolo i skoro-triezvych. Ale bola s nimi svanda. Neboli ani tak alkoholici, skor im chybala kultura pitia.

Vlcko Tlcko, o com to svedci?

Vrana k vrane sada... Asi si jednym z ich bandy.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 29 máj 2006 :  19:26:37  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
No dakujem pekne vlcko, to asi nehovoris skusenosti s krestanmi - teda dufam (asi zle). Myslim ze s nami sa toho obavat nemusis. A stretko by mohlo byt trocha centralizovanejsie nez v BA.

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Vlkodlak

Odoslaný - 29 máj 2006 :  20:53:10  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
GMK> ako hovoris, najprv si i vrana sadla, ale potom utekala(doslova i do pismena) ...
Nic to, aspon moje ego stuplo, ked som si uvedomil, ze este stojim za hriech ...

Lajos> Keby bolo dakde v BB, alebo dakde pod Tatrami, mozno by som zavital, len neviem odkial su ostatni. A mozno(bez zaruky) keby bola ochota, mohol by som daco podniknut a vedel by som u svokry vybavit chatu v podruci Tatier(www.supernavigator.sk Male Borovo res. Zuberec)

Ale zasa, povedzme si na rovinu, na mne toto forum ani nestoji ani nepada ...

PS. S Amigom i s Tomasom by som si rad pokecal. Resp. rad popocuval.

Počet príspevkov: 1964  ~  Člen od: 05 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 21 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 29 máj 2006 :  22:32:44  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Vlkodlak
Nic to, aspon moje ego stuplo, ked som si uvedomil, ze este stojim za hriech ...

Ci naozaj stojis, ked nakoniec vrana zdupkala kade lahsie, ked zistila, co si vlastne zac...

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Vlkodlak

Odoslaný - 30 máj 2006 :  07:02:00  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
GMK, zasa si mimo ...

Počet príspevkov: 1964  ~  Člen od: 05 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 21 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 30 máj 2006 :  07:17:57  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Vlkodlak

GMK, zasa si mimo ...

A tomu som rad! Nerad by som sa stal sucastou niecoho, co by sa mi nemuselo pacit...

Ales

Odoslaný - 30 máj 2006 :  07:51:38  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
mne vyhovuje aj BB (je to len o nejakych 10-20 km navyse, takze nema problema.

BA bola kvoli tomu aby sme sa pohli z miesta. Ale ak pojdem autom, tak u mna alkohol nehrozi. A na druhej strane, aj tak nerad pijem. Nemam prehlad o Lajosovi.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 30 máj 2006 :  08:34:59  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
No ja som v Noveho MEsta nad Vahom, do BA to mam po dialnici tak za 50 min, len aby aj vychodnare to mali v pohode. Co tak neutralne vyjednavacie miesto, napr. Zilina (vlaky tam chodia z oboch stran, kludnnych miest je tam more..)

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Vlkodlak

Odoslaný - 30 máj 2006 :  08:42:19  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
Alebo dakde pri Matovi

Ales

Odoslaný - 30 máj 2006 :  09:37:58  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
vlcko, aj mne by sa chcelo cestovat do zahranicia, ale suhlasim s Lajosom. Zilinu poznam celkom dobre, hoci za posledny rok sa tam toho asi tiez dost menilo.

lajos, co keby sme potom isli spolu? bud autom, vlakom...
popripade ak by isiel aj amerika, tak aj jeho by som zobral sebou...

a to by potom mohlo byt aj skor, povedzme o dva tyzdne v sobotu. neviem konkretne datum ale sobota po 14. juni.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 30 máj 2006 :  09:55:24  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Nemam nic proti, len ten termin by bolo lepsie dat az na jul

Mato

Odoslaný - 30 máj 2006 :  10:20:24  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Vlkodlak

Alebo dakde pri Matovi

Ano, ano pri Matovi Dobry napad.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 30 máj 2006 :  13:02:50  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

vlcko, aj mne by sa chcelo cestovat do zahranicia, ale suhlasim s Lajosom. Zilinu poznam celkom dobre, hoci za posledny rok sa tam toho asi tiez dost menilo.

lajos, co keby sme potom isli spolu? bud autom, vlakom...
popripade ak by isiel aj amerika, tak aj jeho by som zobral sebou...

a to by potom mohlo byt aj skor, povedzme o dva tyzdne v sobotu. neviem konkretne datum ale sobota po 14. juni.

A co kebyste dosli pre GMKa do BA?

Ales

Odoslaný - 31 máj 2006 :  07:51:34  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ak zaplatis benzin, tak nema problema.

Marcelllooo

Odoslaný - 31 máj 2006 :  07:59:19  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

ak zaplatis benzin, tak nema problema.

Jasne, ze nezaplatim.

Ales

Odoslaný - 31 máj 2006 :  16:07:18  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
gmk, mam pre teba job: co takto vymysliet auto na vodu? potom nema problema ta odviezt kedykolvek a kdekolvek. teda aspon co sa tyka po financej stranke. vies, som len chudobny ucitel. uz ani pan nie som. a coskoro uz nebudem ani ucitel.

Lajos

Odoslaný - 31 máj 2006 :  17:11:17  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Kebz zacali auta jazdit na vodu, cena vody by isla minimalne na uroven benzinu ak nie este vyssie, takze problem ceny jazdy by to nevyriesilo. Jazdenie uz lacne nebude, leda tak na bicylkli.

Marcelllooo

Odoslaný - 31 máj 2006 :  17:16:50  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

gmk, mam pre teba job: co takto vymysliet auto na vodu? potom nema problema ta odviezt kedykolvek a kdekolvek. teda aspon co sa tyka po financej stranke. vies, som len chudobny ucitel. uz ani pan nie som. a coskoro uz nebudem ani ucitel.

Ono to uz je vymyslene, len sa to brusi do konecnej podoby - odpovedou je vodikovy pohon, kde je vodik palivom a vodna para vydukovym plynom, ktora jenasledne kondenzovana do chladiacej sustavy ako i dalsie palivo, z ktoreho je derivovany vodik.

Ales

Odoslaný - 01 jún 2006 :  07:34:41  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Lajos

Kebz zacali auta jazdit na vodu, cena vody by isla minimalne na uroven benzinu ak nie este vyssie, takze problem ceny jazdy by to nevyriesilo. Jazdenie uz lacne nebude, leda tak na bicylkli.

ani to nie. uz je povinna prilba, za chvilku to budu chranice na kolena, potom na lakte, za chvilku cosi ine a ... hned vidis ze ani bicykel nie je to najlacnejsie.

Pierre

Odoslaný - 01 jún 2006 :  18:11:05  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
"Kebz zacali auta jazdit na vodu, cena vody by isla minimalne na uroven benzinu..."

Ale voda pokryva na nasej planete podstatne vacsiu plochu nez pevnina. Preto to povazujem za velmi nepravdepodobne

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 01 jún 2006 :  18:18:21  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
A este pri vodikovom motore ta voda sa len tak nestraca ale sa premeni na paru a ide von vyfukom, odtial stupne do ovzdusia a tam sa z nej vytvoria oblaky, z nich zacne prsat a mame vodu zasa nazad

Akurat ma teraz napadlo, ze ak budu uz vsetky auta jazdit na vodik, ci potom v daka tomu nebude viac pršat a nasledne vznikat povodne...

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 02 jún 2006 :  11:59:02  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Vodikovy motoch facha na vodik, nie vodu. Vyroba vodika bude tiez nieco stat, enrgeticka narocnost vyroby... jazdenie uz nikdy lacnejsie nebude, aspon nie radikalne.

Marcelllooo

Odoslaný - 02 jún 2006 :  12:17:02  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Lajos

Vodikovy motoch facha na vodik, nie vodu. Vyroba vodika bude tiez nieco stat, enrgeticka narocnost vyroby... jazdenie uz nikdy lacnejsie nebude, aspon nie radikalne.

Draha nie je ani tak vyroba vodika, ako skor jeho bezpecne uskladnovanie a transport vo vozidle.

Mato

Odoslaný - 02 jún 2006 :  12:35:03  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Lajos

Nehovoriac o tom, ze vacsina vody na zemy je slana a jej odsolenie tiez nieco stoji.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 02 jún 2006 :  13:11:39  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

quote:
Pôvodne poslal Lajos

Nehovoriac o tom, ze vacsina vody na zemy je slana a jej odsolenie tiez nieco stoji.

Problem nie je ani tak odsolenie, ako skor odmineralizovanie, lebo potrebujeme cistu vodu H2O...

Strana: z 4 Previous Topic: Lzi medii o katolicizme Téma Next Topic: Len tak ma napadlo  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06