Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Priatelsky pokec
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Lzi medii o katolicizme Téma Next Topic: Len tak ma napadlo
Strana: z 4

alg1

Stav: offline

Odoslaný - 19 november 2005 :  18:39:00  Zobraziť profil  Pridať alg1 do zoznamu priateľov
Na tomto fore mi prischlo par prezyviek, som rad ze k nim mozno zaradit aj hlupak. Dakujem.

Počet príspevkov: 281  ~  Člen od: 14 september 2005  ~  Posledná návšteva: 19 november 2005 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Patrik

Odoslaný - 19 november 2005 :  20:11:22  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Patrik  Odoslať ICQ správu pre: Patrik  Pridať Patrik do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alg1

Na tomto fore mi prischlo par prezyviek, som rad ze k nim mozno zaradit aj hlupak. Dakujem.

to neni prezyvka ale charakteristika osobnosti...

Počet príspevkov: 1409  ~  Člen od: 06 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 02 január 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 20 november 2005 :  08:06:55  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Vedci priznali, že život musel stvoriť niekto inteligentný!!! Zatiaľ ešte nehovoria o Bohu, iba o vyššej inteligencii!!!

Cit: Všetko, čo sa dá rozumne predpokladať, je, že za tvorbu informácie v molekule DNA zodpovedá inteligentná sila. Život tak nutne musel vzniknúť z „niekoho“ a nie z „niečoho“.

Viac v denníku 24 hodín, alebo v net forme:

http://www.24hod.sk/clanok-4858-Kto-vlastne-stvoril-pozemsky--zivot%3F.html

Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda.
<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 20 november 2005 :  09:16:28  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Nerozoznas otazku od oznamovacej vety?
Ale ako obaja dobre vieme, si to ty, co ma problem so spravnym pouzivanim interpunkcnych znamienok...

Len to, ze tuknes o klavesu vedla ese neznamena ze je to otazka. To by musel byt prisposobeny aj slovosled a obsah.

Preco si myslis ze vyryvam?
Lebo si to priznal. Taktiez si priznal, ze ta to bavi a ze to vyuzivas ako prostriedok na ziskanie (politickej) moci, aby si mohol presadzovat svoje nazory a presvedcenie.

Ako by GMK povedali - bojujes zo svojimi predstavami (ze vyryvam a pod.).
Ááale_ kdeze. GMK hovoria, ze Mato sa nemylia.

Pristup mam uz davno zruseny (Poro).
Preto sa jedna o poroidnu pandemiu, kde si vir najde iny sposob ako sa infiltrovat. O to vacsi dovod pre zvysenu pozornost a ostrazitost.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 20 november 2005 :  11:09:29  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alg1

Prosim , za malo

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 13 marec 2006 :  12:20:51  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
neviete prosim vas, ako a ci vlastne funguje na slovensku maltezska pomoc?

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 13 marec 2006 :  13:19:51  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal janka

neviete prosim vas, ako a ci vlastne funguje na slovensku maltezska pomoc?

Auta majeu dobre a aj rzervovane parkoviska v centre Blavy. Ci vyvijaju aj nejaku cinnost, tazko povedat.

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 13 marec 2006 :  17:02:10  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
a nevies nejaku stranku, lebo ja som nic nenasla o tom na slovensku...

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 13 marec 2006 :  17:17:12  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
Maltézska pomoc, Biela 6, Bratislava, t.č. 54 43 39 90, denne: po - pi, 8,OOhod. - 16,00hod., okrem soboty a nedele. Zabezpečujú opatrovateľskú službu, odvoz do nem., ku lekárovi, na vyšetrenia, zabezpečujú dovoz stravy do bytov. Ak chceš pracovať, mala by si mať aj VP! Stačí?

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 26 máj 2006 :  11:47:16  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Neviete co je s Veritasom?

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 26 máj 2006 :  12:20:20  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Lajos

A co je s tebou_? Kedy dojdes na priatelsku navstvu_?

Lajos

Odoslaný - 26 máj 2006 :  12:28:05  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Nuz neviem. Teraz mam podpisane zmluvy v Novakoch a v Martine, takze chodim tam. Ale ked pojdem do BA, urcite sa ozvem. A co ty, nemas cestu okolo?

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 26 máj 2006 :  12:32:40  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Lajos

Nuz neviem. Teraz mam podpisane zmluvy v Novakoch a v Martine, takze chodim tam. Ale ked pojdem do BA, urcite sa ozvem. A co ty, nemas cestu okolo?

Bohuzial teraz nie. Ibaze by som si podaktory vikend spravil vylet.

Lajos

Odoslaný - 26 máj 2006 :  13:13:29  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
No momentalne cakam kedy manzelka zahlasi ze ideme do porodnice, ale s tym vikendom to nie je zly napad, len trocha neskor.

Ales

Odoslaný - 26 máj 2006 :  15:08:07  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Lajos

neviem ale mozem sa popytat, ale sa mi zda ze urcite ked si najblizsie precita tvoj prispevok tak hned sa ti ozve.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 26 máj 2006 :  17:03:24  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Podla profilu uzivatelov veritas isto zije, lebo ma zaznamenanu poslednu navstevu na fore 26.5., cize dnes. Takze asi len pozoruje a neprispieva.
Ibaz zeby mu niekto ukradol nick, alebo sa zabudol odhlasit a niekto iny pozera forum pod jeho menom

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Vlkodlak

Odoslaný - 26 máj 2006 :  22:29:02  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Lajos

No momentalne cakam kedy manzelka zahlasi ze ideme do porodnice, ale s tym vikendom to nie je zly napad, len trocha neskor.

Lajos, drzim vam palce, nech vam to vsetko dobre dopadne.

Počet príspevkov: 1964  ~  Člen od: 05 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 21 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 26 máj 2006 :  23:51:01  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov

Ales

Odoslaný - 27 máj 2006 :  18:59:58  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
chlapci a co takto nejaka panska jazda?
Lajos, vlcko, gmk, ja a popripade ostatni pani z tohoto fora... ked bude casu samozrejme?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 28 máj 2006 :  12:19:21  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
OK len to treba dat dokopy a vcas dopredu

Ales

Odoslaný - 29 máj 2006 :  15:47:12  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
po 1. juli, BA - centrum.

a ostatni? gmk, vlcko, mato, patrik, amerika, pavelba, palino, ...

Marcelllooo

Odoslaný - 29 máj 2006 :  16:44:06  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

Alesko, ja sa ti musim v prvom rade omluvit, slubil som, ze ti zavolam, no bol som cez vikend v takom frmole, ze mi na to ani cas nezostal a dnes rano mi kamion urobil facelift mojho Focusu.

Ked chces, kludne ma prezvon kedy chces.

Ales

Odoslaný - 29 máj 2006 :  17:15:22  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ja len ze si cchel sa so mnou stretnut. kvoli tomu som chcel s tebou volat, aby som ti aspon tak vynahradil to stretnutie.
a ty si bol v tom Focuse? ci ty si sa zahral na Jamesa Bonda a o vlas unikol plastickej chirurgii? Takto opustit auto, no hanbi sa.

Marcelllooo

Odoslaný - 29 máj 2006 :  17:20:07  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

ja len ze si cchel sa so mnou stretnut. kvoli tomu som chcel s tebou volat, aby som ti aspon tak vynahradil to stretnutie.
a ty si bol v tom Focuse? ci ty si sa zahral na Jamesa Bonda a o vlas unikol plastickej chirurgii? Takto opustit auto, no hanbi sa.

Ja som bol v tom Focuse.

Vlkodlak

Odoslaný - 29 máj 2006 :  17:36:11  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

Ja nepridem. BA je odruky - excentricky umiestnena poloha.
Mam svoje partie, svoje stretka. Ked raz zavitam i do tamojsich lesov, ozvem sa ... Teda,ked bude zaujem.

Inac, podelim sa o skusenost. Raz ma takto pozval diskutujuci z jedneho krestanskeho fora. Takisto bol z BA, ale necham si pre seba jeho meno, pretoze mnohi z vas ho poznaju. Sadli sme na pivo a ... zistil som, ze patri k tej mensine, inak orientovanej. Zachranili ma moje vlcie nohy. Chvilu ma "prenasledoval", ale kozu som si nakoniec uchranil ...
Fakt, nekecam ...

Raz som bol zasa na takom stretnuti z christ-netu, iba ich opacit na jednej chate. Strieskali sa do nemoty, s bohoslovcom pocnuc, cez laikov konciac. V ramci objektivity treba povedat, ze zopar ich bolo i skoro-triezvych. Ale bola s nimi svanda. Neboli ani tak alkoholici, skor im chybala kultura pitia.

Počet príspevkov: 1964  ~  Člen od: 05 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 21 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
Strana: z 4 Previous Topic: Lzi medii o katolicizme Téma Next Topic: Len tak ma napadlo  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06