|
Odoslaný - 12 december 2005 : 20:59:18
|
quote: Pôvodne poslal Odijan
Nuž,prečo by si mal pavelBA zmeniť nick?
Pretoze je zlozeny ako Pavel a BA ako bratislava... len tak som sa nahlas zamyslel.. to nic |
|
|
|
Odoslaný - 12 december 2005 : 21:04:19
|
Nuž,prečo by si mal pavelBA zmeniť nick?
Aby nedemagogizoval skratkou ECV BA, bezne zauzivane aj ako skratka BA ked uz teritorialne miestom trvaleho a faktickeho pobytu. |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 12 december 2005 : 21:15:24
|
Tak ja som demagóg? Za to že neuznávam katolícke dogmy?
Alebo: Cit: Pod pojmom demagogické príspevky si predstavujem také,ktoré sú zavádzajúce a také,ktoré píšeme s jasným cieľom,vyprovokovať a pobúriť.
Zavádzajúce, s tým súhlasím. Napr. Zavádzaním je prehlásenie rímskeho pontifika vlastným menom Borgia, že je zástupcom Boha na zemi, a pri tom (slušne a jemne, veľmi jemne povedané) jeho život hovoril pravý opak....
Čo sa týka vyprovokovania a pobúrenia, tu by som toto vylúčil, veď i Pán Ježiš poburoval peňazomencom, farizeov, .... menil, napĺňal a dopĺňal SZ, bol preto demagógom?
Ide tu zjavne o nepochopenie pojmov demagógia, a jej opak.... |
Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda. <°)))))><( |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 4769 ~
Člen od: 06 december 2003 ~
Posledná návšteva: 28 máj 2007
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 12 december 2005 : 21:49:54
|
quote: Pôvodne poslal pavelba
Tak ja som demagóg? Za to že neuznávam katolícke dogmy?
Alebo: Cit: Pod pojmom demagogické príspevky si predstavujem také,ktoré sú zavádzajúce a také,ktoré píšeme s jasným cieľom,vyprovokovať a pobúriť.
Zavádzajúce, s tým súhlasím. Napr. Zavádzaním je prehlásenie rímskeho pontifika vlastným menom Borgia, že je zástupcom Boha na zemi, a pri tom (slušne a jemne, veľmi jemne povedané) jeho život hovoril pravý opak....
Čo sa týka vyprovokovania a pobúrenia, tu by som toto vylúčil, veď i Pán Ježiš poburoval peňazomencom, farizeov, .... menil, napĺňal a dopĺňal SZ, bol preto demagógom?
Ide tu zjavne o nepochopenie pojmov demagógia, a jej opak....
Ja som netvrdil o tebe že si demagóg len preto,že neuznávaš katolícke dogmy,prosím,nedávaj sem slová,ktore som sem vôbec nenapísal,o čo ti vôbec ide?Si ma týmto naštval a čo sa týka pojmu ,,demagógia" ,tak som nepochopil,no,nie všetci sme múdri ako ty. |
Johnny:-) |
|
|
|
Odoslaný - 12 december 2005 : 22:24:37
|
Demagogia: 1. polit. zavádzanie (menej rozhľadených) ľudí prázdnymi heslami, sľubmi ap.; poburovanie: lacná demagógia; používať demagógiu 2. falošná, poburujúca argumentácia (v diskusii): to je demagógia a lož!
Zdroj: Elektronický lexikón slovenského jazyka
Musim viac vysvetlovat, preco je pavelba demagog tohto fora?
|
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 12 december 2005 : 22:28:31
|
quote: Pôvodne poslal Mato
Demagogia: 1. polit. zavádzanie (menej rozhľadených) ľudí prázdnymi heslami, sľubmi ap.; poburovanie: lacná demagógia; používať demagógiu 2. falošná, poburujúca argumentácia (v diskusii): to je demagógia a lož!
Zdroj: Elektronický lexikón slovenského jazyka
Musim viac vysvetlovat, preco je pavelba demagog tohto fora?
Myslim, ze aj toto bolo zbytocne. |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 12 december 2005 : 22:48:58
|
quote: Pôvodne poslal GMK Myslim, ze aj toto bolo zbytocne.
Mas pravdu, ale nedalo mi |
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 12 december 2005 : 23:11:35
|
quote: Pôvodne poslal Mato
quote: Pôvodne poslal GMK Myslim, ze aj toto bolo zbytocne.
Mas pravdu, ale nedalo mi
Ja som to vravel,keď osa niekoho pichne tak to bolí a nedá ti to nebrániť sa proti ose...či som to nespomínal? |
|
|
|
Odoslaný - 13 december 2005 : 07:45:58
|
nuž,amerika1,to sú silné slová,a inak si pooprav príspevok,píše sa sektou,hm....a akú sektu máš namysli?
Hlboko sa vam ospravedlnujem vase blahorodie za preklep v slove sekta A na mysli mam sektu , ktora sa vola nezavisle krestanske zbory Slovenska |
Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3 |
|
|
|
Odoslaný - 13 december 2005 : 18:38:29
|
quote: Pôvodne poslal amerika1
nuž,amerika1,to sú silné slová,a inak si pooprav príspevok,píše sa sektou,hm....a akú sektu máš namysli?
Hlboko sa vam ospravedlnujem vase blahorodie za preklep v slove sekta A na mysli mam sektu , ktora sa vola nezavisle krestanske zbory Slovenska
nezávislé kresťanské zbory Slovenska=sekta?Odôvodni mi prečo ich tak nazývaš,dôvody,príčiny,tézy. |
|
|
|
|
|
|