|
Odoslaný - 10 november 2005 : 17:47:09
|
quote: Pôvodne poslal alg1 Ak existujes tak sa do mna nestaraj. Respektuj laskavo moje sukromie. Akym pravom ma chces po smrti sudit?
Tymto myslim uzivatel poro alias alg1 jasne vyjadril svoje umysly - nie je krestan a ani Boha nehlada, dalo by sa dedukovat, ze ho priamo odmieta.
Mne to znie, ako ze porusuje prve dva zakladne principy tohto fora, ked sa sem zaregistroval s plnym vedomim, ze toto forum pre neho nie je urcene.
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 november 2005 : 17:55:47
|
Alg ma svojsky styl humoru, tebe sa nepaci? |
|
|
|
Odoslaný - 10 november 2005 : 17:57:36
|
Alg1 sa registroval najprv za ucelom odpisania este jedneho prispevku Vlkodlakovi, ale potom sa samozrejme rozpisal (ako zavislak nevydrzal dodrzat svoj slub k sebe samemu) a teraz prerastol do rakovinovej formy. Ako mozem odmietnut nieco, co nemam ponuknute? Ako mozem odmietnut Boha, ak sa mi doteraz neobjavil a nepovedal mi: Synak Ja som tvoj Boh? |
|
|
|
Odoslaný - 10 november 2005 : 19:35:19
|
On sa ti mozno objavil, iba si si to nestihol vsimnut.. Co s nim chces urobit, musis vediet ty, ved si admin. Mozno tak akurat vyzvat, nech teda robi uzitocnejsie veci ako rozpravat k niekomu v koho neveri. To uz hranici s diagnozou. |
Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 2570 ~
Člen od: 29 február 2004 ~
Posledná návšteva: 16 február 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 november 2005 : 19:45:19
|
Taketo rady osobne nemam rad, ked mi niekto radi, ze sa mam sam rozhodnut. Jednak som znova na zaciatku a jednak je jednoduchsie konat podla druheho (a ak mi zle poradil, tak vsetko zvalim na neho). Uzitocnost mojho konania spociva v tom, ze clovek je spolocensky zivocich - potrebuje byt v spolocnosti, vykecat sa. Vytvaram tu moznost porozpravat sa zo zaujimavym clovekom (uz len tym, ze je blizko hranice diagnozy). Aj tak skoro kazdy clovek neumernu cast svojho casu venuje na neuzitocne veci. |
|
|
|
Odoslaný - 11 november 2005 : 13:34:31
|
Alg1 sa registroval najprv za ucelom odpisania este jedneho prispevku Vlkodlakovi, ale potom sa samozrejme rozpisal (ako zavislak nevydrzal dodrzat svoj slub k sebe samemu) a teraz prerastol do rakovinovej formy. Ako isto vies, Mato je lekar a preto iste podpori moje medecinsky podlozene diagnostikovanie, prognozovanie ako i navrh liecby.
Nakolko je rakovina zhubna a rychlo sa rozsirujuca nemoc, trba ju v prvom rade zastavit. V tomto ohlade by som teda v prvom rade vyvinul snahu o zastavenie siriacej sa nakazy izolaciou epicentra ochorenia. Nasleduje chemoterapia, radioterapia, chirurgicky zasah, kazdopadne karcinogenne tkanivo musi umriet!
Ako boli uspesne vyliecene korrakoidne cisty, porovite leukmicke bunky, tak isto vymietime i algemicku pandemiu ako sme v 1973 vymietli nestovice.
Ako mozem odmietnut nieco, co nemam ponuknute? Ako mozem odmietnut Boha, ak sa mi doteraz neobjavil a nepovedal mi: Synak Ja som tvoj Boh? Keby si aspon originalny bol a nekopiroval sem Zdena. |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 november 2005 : 13:36:49
|
Vytvaram tu moznost porozpravat sa zo zaujimavym clovekom. Dr. X.Crement vo svojom mohutnom diele, ktore obaja dobre pozname, napisal (okrem ineho) aj toto: Taky k., ak je zavrety v base pre najtazsich zlocincov a pride si to vazenie pozriet britska kralovna, tak ten k. si mysli, ake nesmierne potesenie a cest to pre nu znamenalo... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 november 2005 : 13:38:38
|
Tymto myslim uzivatel poro alias alg1 jasne vyjadril svoje umysly - nie je krestan a ani Boha nehlada, dalo by sa dedukovat, ze ho priamo odmieta.
Mne to znie, ako ze porusuje prve dva zakladne principy tohto fora, ked sa sem zaregistroval s plnym vedomim, ze toto forum pre neho nie je urcene. Systemove alerty si uz dostal, a myslim ze aj odporucanie Jeho Sedej Eminencie... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 november 2005 : 13:49:35
|
Kto je Ta seda eminencia? Samotny GMK? (Tak to mu naozaj uprimne nezavidim takeho poradcu.) Mimochodom cysty sa pisu z y. |
|
|
|
Odoslaný - 11 november 2005 : 16:44:18
|
Mimochodom GMK, aby som nezabudol, od teba by si nemal davat radit. Uz len preto, ze si sa vyjadril nieco v tom zmysle, ze tahas za nitky. |
|
|
|
Odoslaný - 13 november 2005 : 09:55:31
|
Skor nez ma vyhodis, rad by som vedel odpoved na 1 otazku. Preco pouzivas iny meter na tzv. kamaratov a iny na tzv. cudzich? Preco ani raz nepohrozis istemu prispievatelovi, ktori druhym nadava do blbeckov a prirovnava ich k jednej casti muzskeho tela (vulgarne oznacenej, este ze pouziva skratky)? Cim porusuje pravidla slusneho spravania, zavazneho nielen pre toto forum. |
|
|
|
Odoslaný - 14 november 2005 : 07:56:07
|
Kto je Ta seda eminencia? Moze to byt ten, ci onen, zakrada sa v tieni nocnych uliciek vsak za hucania padajuceho listia jesenneho v lucoch umierajucho slnka. Je to ten ujo s nakupom? A ci ta pani s konvalinkami? Nikto nevie, netusi a tak to na nas vplyva...
Samotny GMK? (Tak to mu naozaj uprimne nezavidim takeho poradcu.) Mozno GMK a mozno nie. Jedine tajomnost Jeho Sedej Eminencie je tajuplnejsia a bajnesia ako bajnost GMKova...
Mimochodom cysty sa pisu z y. Hej, pokial nenapises cisty.
Mimochodom GMK, aby som nezabudol, od teba by si nemal davat radit. To by si mal nechat na nom a na mne! Do toho teba vobec nic!
Uz len preto, ze si sa vyjadril nieco v tom zmysle, ze tahas za nitky. Hej, GMK taha. Napr. teraz v tomto momente...
Preco pouzivas iny meter na tzv. kamaratov a iny na tzv. cudzich? Ber to ako prirodzenu selekciu nad danou mnozinou. Taky filter. Blizsie kosela ako kabat. Bahahahahahahaha!!!
Preco ani raz nepohrozis istemu prispievatelovi, ktori druhym nadava do blbeckov a prirovnava ich k jednej casti muzskeho tela (vulgarne oznacenej, este ze pouziva skratky)? Mozno je to tym, ze sa s danym nazorom stotoznuje. Aj GMK sa pridava k tomuto prispievatelovi.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|