Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Pre aleša
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Dovod  zit Téma Next Topic: Podla Francuzov existuju Slovensko Rumununske hran
Strana: z 12

Ales

Stav: offline

Odoslaný - 18 október 2005 :  15:11:37  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
keďže som človek, neviem si predstavit zivot bez problemov. ale viem ze vas mozem poprosit o radu. dakujem vopred.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora 

Ales

Odoslaný - 18 október 2005 :  15:15:25  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
moj problem v poslednej dobe je so starymi rodicmi. byvam u nich od malicka, takze sa stali mojimi adoptivnymi rodicmi. Problem je ten ze sa chcem osamostatnit ale mam problem sa rozhodnut.
stari rodicia aj ostatni clenovia domacnosti nie su aktivnymi veriacimi, cize aj ked sa nechcem vyvysovat, bezo mna by mali menej informacii o Jezisovi. na druhej strane si navzajom ublizujeme aj kvoli viere. Viem ze som tou solou, ktora im obcas "osoli zivot", ale chcem brat ohlad aj na seba a neupadnut "vdaka" nim a nestratit ako sol chut.
Neviem ako by sa zachoval Pan Jezis.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Morphee

Odoslaný - 18 október 2005 :  18:07:30  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Morphee  Pridať Morphee do zoznamu priateľov
Ľá, duša moja. Ježiš sa neondiav. Zav učeníkov a vypadol z domu.

Povedala Morphee, nech je živá, zdravá a svieža na veky vekov.

Počet príspevkov: 720  ~  Člen od: 04 február 2005  ~  Posledná návšteva: 09 jún 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 18 október 2005 :  20:27:29  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Skus modlitbu, tot moja rada. Najlepsie je nic neunahlit.

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 19 október 2005 :  08:27:24  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

Problem je ten ze sa chcem osamostatnit ale mam problem sa rozhodnut.

V com je problem ako? Osamostatni sa predsa! To predsa neznamena, ze na nich zanevries, ci ich nenavstivis alebo nepomozes.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 19 október 2005 :  08:57:55  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

moj problem v poslednej dobe je so starymi rodicmi. byvam u nich od malicka, takze sa stali mojimi adoptivnymi rodicmi. Problem je ten ze sa chcem osamostatnit ale mam problem sa rozhodnut.
stari rodicia aj ostatni clenovia domacnosti nie su aktivnymi veriacimi, cize aj ked sa nechcem vyvysovat, bezo mna by mali menej informacii o Jezisovi. na druhej strane si navzajom ublizujeme aj kvoli viere. Viem ze som tou solou, ktora im obcas "osoli zivot", ale chcem brat ohlad aj na seba a neupadnut "vdaka" nim a nestratit ako sol chut.
Neviem ako by sa zachoval Pan Jezis.

Ja si myslim Alesko , ze si zbytocne komplikujes zivot ! Problem je ze stale sa bojis aby si neurobil nieco nekrestanske . Uvedom si jednu zasadu V pochybnostiach je kazde konanie spravne ! A prestan uz o vsetkom dumat , a zacni konat Takeho melancholika som snad v zivote nestretol Teraz si uvedomujem , ze som konecne prisiel na koren tvojich problemov Je to tvoja melancholicka povaha , takze zacni s tym nieco robit

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 19 október 2005 :  11:04:53  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
za prve som cholerik(podla niektorych aj sangvinik) a za druhe, vypadnut z domu sa snazim uz rok, len akosi kazdy pokus zlyha(neviem akosi som sa aj za mnohe veci modlil, aj za moznost odstahovat, aj za starych rodicov, len akosi nic - preto sa snazim skumat, ci sa vobec mam pokusat). a navyse zijem v prostredi, ked davaju pozor aby som nezlyhal. teda krestansky. a najviac niekedy cloveka nastve, ked ako krestan urobim nejaku vec a vytykaju mi ze to nebolo krestanske(samozrejme ludia ktori len poculi co je krestanske).

gmk, ja nechcem odist kvoli zanevreniu. len to danym osobam nevysvetlim. neviem im to vysvetlit.

amerika, mozno som uzkostlivy v mnohych veciach, ale viem, ze ked som bol na navsteve u mamy, v zivote som nebol taky sebavedomy. tam je ine prostedie. tam som sa nebal. vies ty nezijes v ustavicnom strachu co ti vasi vyvedu. ty nezijes pod neustalou kontrolou.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Morphee

Odoslaný - 19 október 2005 :  11:46:04  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Morphee  Pridať Morphee do zoznamu priateľov
Synak, pomôž si sám, aj Boh ti pomôže. Toľko ľudová múdrosť. Čiže najprv konaj sám vlastnými silami a až potom sa modli. Ak sa chceš osamostatniť a máš stabilný príjem, z ktorého by si sa vedel uživiť, tak navštív nejakého finančného poradcu a povedz mu, že chceš bývanie. On ti vypracuje taký plán, ktorý bude zohľadňovať tvoje potreby a môžeš v dohľadnom čase začať stavať/kupovať/prerábať.

Inak sú tvoji st. rodičia odkázaní na tvoju prítomnosť? Ak sú apko a totka ešte živí a relatívne zdraví, potom si tam takpovediac zbytočný. Skús im navrhnúť riešenie, že by si k nim občas dochádzal a pomáhal im s takými vecami, ktoré by nevedeli zvládnuť. Však telefóny fungujú a keby dačo, tak dobehneš. Však sa nemusíš odsťahovať na kraj sveta.

Počet príspevkov: 720  ~  Člen od: 04 február 2005  ~  Posledná návšteva: 09 jún 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 19 október 2005 :  12:01:37  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
som raz pocula taku radu:
poloz si otazku, na ktoru chces vediet odpoved a hod si korunou...ked dostanes odpoved a srdce ti zaplesa, ze si dostal prave taku odpoved, urob presny opak...lebo to je to, co chces skor ty ako chce boh od teba...

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Morphee

Odoslaný - 19 október 2005 :  12:18:08  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Morphee  Pridať Morphee do zoznamu priateľov
No ja byť tebou, na taktúto radu sa nespolieham.

Ales

Odoslaný - 19 október 2005 :  13:18:44  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
morphee dik ya radu,aj tebe janka.

morphee. kebz to bolo take jednoduche. lenye problem nie je v prijme ale v ostatnzch podmienkach, pre ktore mi bankz nepoyicaju ani desta halierov. to je problem.
snayil som sa to im vzsvetlit ale proste su yaseknuti, proste od nich chcem ydrhat, lebo ich nemam rad. a vzsvetluj takzm ludom nieco.

Morphee

Odoslaný - 19 október 2005 :  13:51:57  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Morphee  Pridať Morphee do zoznamu priateľov
Môj brat - nech je živý, zdravý a svieži na veky vekov - mal svojho času trochu podobný problém. Môj padre ho nebral ako dospelého človeka, ale stále mu porúčal ako násťročnému. No a môj brat si bez slov pobalil svojich päť slivák a odišiel na cca rok z domu. Býval v podnikovej slobodárni. Keď slobodáreň zavreli, tak sa vrátli dom. Ale padre už má k nemu úplne iný postoj, t. j. nespráva sa k nemu ako k násťročnému, ale berie ho ako rovnocenného partnera.

Tak skús učiniť totéž.

Aniko

Odoslaný - 19 október 2005 :  16:20:01  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
Alesko, nevysvetlíš im to. Oni niečo chcú a majú takú a takú predstavu. Nevyhneš sa asi istej trenici.
My sme už ako rodina bývali 2 roky u našich. Bolo dosť stretov a ja som sa cítila ako medzi 2 mlynskými kameňmi. Pri odchode mi nebolo všetko jedno. No teraz to vidíme - obidve strany - ako dobré. Snažím sa im pomáhať ako sa dá, vidia, že nie sú odhodení.. a sú spokojní, tešia sa, keď prídeme a keďže sú deti väčšie a robia humbuk, tak sa tešia aj keď sme na odchode.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1311  ~  Člen od: 10 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 23 február 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 19 október 2005 :  18:53:36  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
quote:
Uvedom si jednu zasadu V pochybnostiach je kazde konanie spravne !
no tak tymto sa urcite neriad. To je riadna haluz.

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 19 október 2005 :  22:07:00  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Ty vies vzdy co je spravne ?

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

miska

Odoslaný - 20 október 2005 :  03:10:04  Zobraziť profil  Pridať miska do zoznamu priateľov
Ja by som odisla, pokial by sa naskytla moznost na ine byvanie a pokial by fyzicky neboli stari rodicia odkazani na mna.Uzkost je rakovina duse, povedal raz Pater Pio a ak budes s touto chorobou zit, druhym nepomozes, lebo iny ju rychlo vycitia. Aj napriek tomu, ze chces evanjelizovat, odisla by som a najprv by som sa zocelila sama a uzdravila.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 638  ~  Člen od: 03 január 2004  ~  Posledná návšteva: 17 júl 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 20 október 2005 :  08:13:45  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal miska

odisla by som a najprv by som sa zocelila sama a uzdravila.

ja viem. zas tak slepy nie som. tu len clovek rozmysla ci to je sbecke mysliet na seba alebo urobit to co urobil Pan Jezis - i ked sa citim tiez chorim a nie lekarom.

amerika1

Odoslaný - 20 október 2005 :  20:24:30  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Vidis ty to mas lepsie Mato sa musi citit lekarom aj ked je chory Hipokratova prisaha je prisaha
Ale zase na druhej strane musim uznat , ze to mas dobre aj ty . Lebo sa mozes citit informatikom aj ked mas virus !

amerika1

Odoslaný - 20 október 2005 :  20:25:32  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

quote:
Pôvodne poslal miska

odisla by som a najprv by som sa zocelila sama a uzdravila.

ja viem. zas tak slepy nie som. tu len clovek rozmysla ci to je sbecke mysliet na seba alebo urobit to co urobil Pan Jezis - i ked sa citim tiez chorim a nie lekarom.

Vezmi si papier , preloz ho napoly na jednu polovicu vypis vsetky plus na druhe minus a coho bude viac to urob

pavelba

Odoslaný - 20 október 2005 :  23:44:30  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Nerieš to.

Nechaj to na Boha. Tam kde Ťa bude chcieť mať, tam Ťa postaví... či chceš alebo nie. Jednoducho mu dôveruj.
Stačí hľadať Jeho vôlu, hľadať a odovzdať sa mu.

Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda.
<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 21 október 2005 :  01:01:19  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal pavelba

Nerieš to.
Nechaj to na Boha. Tam kde Ťa bude chcieť mať, tam Ťa postaví... či chceš alebo nie. Jednoducho mu dôveruj.
Stačí hľadať Jeho vôlu, hľadať a odovzdať sa mu.

Tak to je rada na draka. Aka je Bozia vola? Na to sa Alesko pyta. Ako ju rozoznat - ktore znaky treba brat ako jej prejavy, kedze k Aleskovi asi Boh nehovori priamo ako ku GMKovi.

Vies aj nejaku konkretnu radu pre Aleska?

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 21 október 2005 :  01:02:35  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

Ty sa v prvom rade bojis konat - to nie je snaha naist Bozie stanovisko - to je tvoj vlatny strach schovavajuc sa za vselico mozne a pritom odpoved je jasna tebe i ostatnym.

Ales

Odoslaný - 21 október 2005 :  07:17:53  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
zeby?

Aniko

Odoslaný - 21 október 2005 :  08:48:12  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
Alesko, však keď bude zle, posad starkých za PC a my im do vysvetlíme a dokonca GMK im dá aj priamu odpoveď z neba.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1311  ~  Člen od: 10 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 23 február 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 21 október 2005 :  08:58:26  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ty su teraz zdravotne na tom zle chripka u nas uraduje, vies ako. a oni su schopni sa nastvat aj na to, ze som to niekomu hovoril a keby sa dozvedeli ze na net a ze by si mohol ktokolvek precitat, to hurikan na floride je letnym vankom co by sa dialo.

Aniko

Odoslaný - 21 október 2005 :  10:00:20  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
No so starkými to niekedy tak býva. Ja som mala dedka, ten keď sa nahneval, tak aj polienka lietali...

Strana: z 12 Previous Topic: Dovod  zit Téma Next Topic: Podla Francuzov existuju Slovensko Rumununske hran  
 Verzia pre tlač
Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06