Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Fórum a jeho funkčnosť
 Kódex internetového kresťanského diskusného fóra
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Rekord v pocte uzivatelov Téma Next Topic: Chyby  

veritas

Stav: offline

Odoslaný - 16 november 2004 :  08:50:03  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
V dnešnej dobe je v móde vytváranie tzv. kódexov. Majú ho bankári, videl som kódex poštára, kódex telekomunikátora, zamestnanecký kódex, kódex predavača.

No zatiaľ som na Slovensku ešte nevidel kódex internetového
kresťanského diskusného fóra.

Čo keby sme také niečo spoločnými silami vytvorili?
Vytvorili by sme niečo spoločne a aj by nás to zaväzovalo.
A potom by sa to umiestnilo na viditeľné miesto tohto fórumu. A možno sa nám spločne podarí vytvoriť tak skvelý kódex, že by sa mohol využívať všeobecne na kresťanských diskusných fórach...

Potenciu (možnosť) máme, keďže tu medzi sebou máme mimoriadne inteligentných prispievateľov: vzdelaných, šikovných z rôznych oborov...

Čo vy na to?

2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22
Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora 

Marcelllooo

Odoslaný - 16 november 2004 :  12:05:09  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal veritas

V dnešnej dobe je v móde vytváranie tzv. kódexov.

...

Čo vy na to?

Ze si neprosim.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 16 november 2004 :  12:25:30  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
suhlasim s tebou Veritas

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

veritas

Odoslaný - 16 november 2004 :  12:47:12  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Počkáme na vyjadrenia aj ostatných, no je predpoklad, že najviac sa budú "štítiť" akýchkoľvek kódexov práve tí, ktorí najviac porušujú aj prirodzené ľudské kódexy...

Ja som zato, aby sme si niečo také na tomto fóre sami navrhli, schválili a hlavne to dodržiavali...

2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22
Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 16 november 2004 :  16:28:40  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
ok...
napadlo ma,ze by tam mohlo byt: nepouzivat bozie meno nadarmo...

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 16 november 2004 :  17:41:35  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Kodex by bola skvela vec, ale su tu niektori jedinci, ktori nedokazu respektovat nie len ze par jednoduchych pravidiel, ale ani zakladnu slusnost.
Kazdy kodex, ako snahu vniest nejake pravidla, chapu ako utok na svoju slobodu robit co sa im zachce, kedy sa im zachce a hlavne ako sa im zachce. Pretoze vo svojej pyche nedokazu pripustit, ze by nemuseli mat pravdu a ze ich prejav nemusi byt ten najlepsi.
Takze zaverom, JA SOM ZA ale nevidim velku sancu na uspech.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Rekord v pocte uzivatelov Téma Next Topic: Chyby  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06