|
Odoslaný - 10 september 2005 : 23:44:33
|
Momentalne je registracia do fora obmedzena az po schavleni adminisratorom, t.j. zobrazi sa mi, kto sa zaregistroval a az po kliknuti na Approve sa dotycnemu odosle mail overujuci funkcnost jeho e-mailu. Od tohoto opatrenia si slubujem obmedzit pristup ludi, ktori maju uz nick provokacny ako diabol a pod. Lenze co sa nestalo. Za poslednych 7 dni sa registrovali 4 novy uzivatelia, ktorych som odklikol takmer obratom, nikto z nich uz ale nepotvrdil registraciu kliknutim na overovaciu linku v e-maili. Teraz neviem, ci necitaju postu, alebo nedostali tie e-maily, alebo sa registrovat vlastne nechceli. Co robit?
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 september 2005 : 08:10:08
|
Ak sa niekto registruje, mal by vedieť, že registrácia podlieha schváleniu. Ak to zoberie na vedomie a pokračuje v registrácii, musí uviesť funkčný mail, a ak sem ozaj chce prispievať bude očakávať potvrdenie. Ak sa registroval "len tak", niet začím banovať... ibaže by Ti záležalo na kvantite... A chodiť sem čítať môže i bez registrácie. Nemenil by som to. |
Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda. <°)))))><( |
Počet príspevkov: 4769 ~
Člen od: 06 december 2003 ~
Posledná návšteva: 28 máj 2007
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 12 september 2005 : 05:43:40
|
suhlasim, kto sem chce prispievat a zaregistruje sa, sam by sa azda ozval, ze preco to nie je mozne... |
Počet príspevkov: 2690 ~
Člen od: 06 november 2003 ~
Posledná návšteva: 04 marec 2018
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|
|