|
Odoslaný - 01 september 2005 : 19:22:30
|
Tymto prispievatelom tohto fora oficialne oznamujem, ze uzivatelovi s prezyvkou poro bola pozastavena moznost prispievat na toto forum z dovodu opakovaneho (aj napriek upozorneniu) porusovania pravidiel. Motivy ktore ho k tomuto porusovaniu viedli mozeme len hadat, ja tipujem snahu zavdacit sa inemu nemenovanemu prispievatelovi, alebo pocit, ze pise hodnotnu satiru ci parodiu aj ked v skutocnosti iba bezducho napdobnuje toho nemenovaneho, cim sa dostavame spat k povodnemu dohadu.
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 október 2005 : 21:26:19
|
Pravdupovediac Pora velmi dobre poznam. Rozpraval som sa s nim o tomto fore. Tvrdil ze sa nechcel nikomu zavdacit a ze asi mas na mysli Adama (alebo Roba V koli BANABANA - ten napad sa mu totizto zapacil). On totizto na nazory druhych ludi nedba. Vsetko vychadzalo z jeho iniciativy. Skor sa citi ukrivdeny, lebo on len dosledne naplnal bod c.1. 1. Táto stránka vznikla s cieľom umožniť kresťanom vzájomnú pomoc pri duchovnom raste a toto má byť jej primárnou náplňou a obsahom tém a príspevkov.Za duchovny rast totizto povazuje snahu vybudovania otvoreneho kritickeho myslenia a budovania teorii stojacich na solidnych zakladoch, ktorym neuskodi spatna vazba z okolitym svatom. Viete nedalo mi to napisat, lebo Poro je moj najvacsi kamarat a je pre mna (nechcem sa ruhat) nieco ako Boh. |
|
|
|
Odoslaný - 02 október 2005 : 08:56:08
|
Uz som sa bar dni na Vas dobre bavil, je nacase aby som vysiel z farbou von. Ja som len vymyslena identita, akysi Avatar, ktoreho stvoril vsemocny Poro. Nezdielam Porove nazory, ale Poro presne vie co kedy spravim. Podobne ako vztah Boh - veriaci, je vztah Ja - Poro zalozeny na laske ku stvoritelovi a ja vsetko spravim co je mile jeho srdcu. Po vzkrieseni ste ma nespoznali, dokonca ani moji najblizsi (rozumej ti co so mnou komunikovali najviac). Pre Pora som si overil niekolko veci: 1. Podla stylu pisma ma nikdo nespoznal, ani GMK (z ktorym moj dalsi Avatar, co zdiela nazory stvoritela Pora; siahodlho komunikuje). 2. Nazyvate a nelepkujete ludi podla zhody - nezhody z vasimi nazormi. Ak som sa hral na veriaceho, zrazu som bol brat. Ak som si inac vykladal Bibliu a pritom veril, bol som len siritel bludov a nakoniec ak som sa snazil uprimne rozpravat, poslali ste ma do kelu. 3. Na tomto fore vobec nejde o uprimnu debatu a forum. Ale ide iba o zaliecanie. Cim je niekdo blizsie katolicizmu, tym ma menej problemov. Ak uz niekto je iny typ krestana, tak sa ho uz snazite dotvorit na katolika, ale nie pomocou argumentacie a diskusie. Takyto ludia su dost casto zdrojom posmeskov, ale este v istych medziach. napr. Amerika1 napisal(a?) PavelBa-ovi: K tomuto sa uz popisalo dost , ked nechapes , co s tebou Ked si pri tom nebol , tak nemudruj ! No a nakoniec su tu taki ludia ako Moj Stvoritel, O vsemocny Poro, na ktorych je pohnana silna cenzura a hlavne nadavky. Len co moj stvoritel zacal pisat na toto forum, uz ste ho mali zaskatulkovaneho. Spominam, si ako spominal, ze hnes ste ho "nominovali" za "Adamovho ucennika" a pritom ste o nom vedeli asi tolko vela ako o tom, ze aku topologiu ma vesmir. Od zaciatku sa blbo chovate k ludom z inym nazorom. Ja ucennik mojho pana som tiez dospel k poznaniu, ze toto forum je pre pokrytcov, co predstieraju priatelstvo; ale jedinym podstatnym atributom, podla ktoreho hodnotia cloveka, je to ci je katolik. Ktorym ide len o jedno o pokatolictenie celeho sveta prinajmensiom krestanskeho. Vas postoj k tzv. bludarom, heretikom a protestantom sa od reformacie vobec nezmenil. Toboz postoj k inym ludom. Poro: Takze zatial mi stacilo bohate na cely zivot prispievat na toto forum, ale nedalo mi napisat c si o Vas myslim. Kedze ste mi nedali tu moznost, a ani mailom ste mi neoznamili, ze ste ma vyhodili, tak som si povedal ze sa este trosku s vami zahram. Zahram rolu krestana, co uplne nezerie katolicizmus, a uvidim ze ako sa budete spravat, par dni sa pohram a potom sa vynorim z hlbin vasej nevsimavosti a nevedomosti (kto v skutocnosti som).
Inac ak zmazete mojho ucennika (v zmysle, ze som ho stvoril; nie ze on suhlasi zo vsetkym tym z cim ja) a priatela "alg1" urobite mu len dobre. Lebo on splynie naa vecnost v nirvane z mojim bytim. A bude naveky stastny, napriek tomu ze mame rozdielne nazory. Uz ja Poro dokazem byt milosrdnejsi ako ten vas blby Boh, co nechal vyvrazdovat narody, nechal si nosit ludske obete (kniha Exodus) a pojem vojna si mylil z pojmom genocida, uplne vyhladadenie (joj boli aj vynimky, vsak ano , sexualne otrokine, ktorych deti - ak sa pritrafili- mali byt vyvrhnute na okraj spolocnosti). Niektori nacisti si aspon priznali, ze "konecne riesenie" je vyvrazdovanie a mucenie.
Vravte si o mne co chcete, rad sa budem skvarit v pekle (ak existuje), lebo nakoniec ja vyhram, ja budem ten co si bude moct povedat ze som moralny vitaz! A nie ten vas vsemilujuci bozik, ta vasa modla, ktora chce spasit iba veriacich. Ze z cloveka Jezisa ste spravili Boha je pravda, a co ste tym dosiahli najzhubnejsi kult osobnosti. Aj Stalin mohol zavidiet vasu dvetisicrocnu risu plnu prisluhovacov a panov! |
|
|
|
Odoslaný - 02 október 2005 : 09:11:31
|
Z mojej strany máš odpustené, nech si už ktokoľvek...
Či Ti odpustí i Boh, v ktorého neveríš... to je len na ňom. Maj sa pekne, možno sa raz stretneme v nebi pri kávičke, veď ako tvrdia i katolíci:
Luk 18:27 ...To, čo je nemožné u ľudí, je možné u Boha.
|
Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda. <°)))))><( |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 4769 ~
Člen od: 06 december 2003 ~
Posledná návšteva: 28 máj 2007
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 október 2005 : 10:05:40
|
Vsak voci tebe nic nemam, z tebou sa vzdy dalo normalne porozpravat.
|
|
|
|
Odoslaný - 02 október 2005 : 10:09:22
|
Abych nezabudol, ja som samotny Poro. Za posledne tri, styri dni som nepisal vlastne nazory. To som len tak skusal reakcie ostatnych. (A bol som takztiez zvedavy ci ma niekto spozna podla stylu.) Zaujimave, ze admin si to nevsimol skor. Ved ako meno a priezvisko som uviedol: Grupa Z2. (To je matematicky objekt, aditivna grupa zvyskovych tried modulo 2.) A prezyvka alg1 znamena Algebraik - z poradovym cislom 1. |
|
|
|
Odoslaný - 02 október 2005 : 18:50:33
|
Alq1: A teraz co ? Mne ja to jedno. Ked sa budes prezentovat dobre vychovanie, verim, ze dostanes priestor. Ked sa nebudes vediet zmestit do koze, dostanes po ... Admin ta strihne. Ja mam svoje starosti ... |
|
|
|
Odoslaný - 02 október 2005 : 19:27:48
|
quote: Pôvodne poslal Vlkodlak
Ja mam svoje starosti ...
Hehe, prášiť blchy z kožucha? |
Povedala Morphee, nech je živá, zdravá a svieža na veky vekov.
|
|
|
|
Odoslaný - 03 október 2005 : 08:18:37
|
Co to znamena chovat sa vychovane? Ved predtym som nikumu nedaval, to skor na mna ste predtym nadavali. Aj ty (Vlkodlak), ze som hulvat a pod. (Vida osobnosti Pora a Alg2 sa uz spojili.) |
|
|
|
Odoslaný - 03 október 2005 : 08:21:35
|
Toto forum ma bavi, lebo mozem klast otazky tym fundamentalistickym (fundament=zaklad) katolikom. Teda takym co to beru od gruntu a do bodky. Rozmyslal som, ze ci by som nesiel studovat teologiu, nech lepsie spoznam protistranu. Ale nemam cas, forum mi zatial bohate staci. |
|
|
|
|
|
|