|
Odoslaný - 31 august 2005 : 21:38:28
|
Niekoľko otázok pre mojich veriacich priateľov: Aká podľa vás bude slávnosť BONGOBONGO? Tešíte sa na BONGOBONGO? Myslíte si, že ekumenizmus katolíckej cirkvi prekoná neznášanlivosť voči BANABANA?
|
|
|
|
Odoslaný - 01 september 2005 : 04:00:48
|
Robo, podla mna budes dovtedy robit zo seba "mudreho", az si Mato povie "Dost!", mozno sa budes potykat s nejakymi obmedzeniami a ku Adamovi sa vratis co by mucenik pravdy.
A mozno by nemal stracat cas, nech to mame i my i ty co najskor za sebou. |
|
|
|
Odoslaný - 01 september 2005 : 09:52:36
|
quote: Pôvodne poslal Vlkodlak
Robo, podla mna budes dovtedy robit zo seba "mudreho", az si Mato povie "Dost!", mozno sa budes potykat s nejakymi obmedzeniami a ku Adamovi sa vratis co by mucenik pravdy.
A mozno by nemal stracat cas, nech to mame i my i ty co najskor za sebou.
Co si tym chcel povedat? Ze sila je nad argumenty?
Aj tak BANABANA je fakt, mne osobne sa zjavila a vyjavila mi aj pravdu o vasom Bohovi. Nez zije BANABANA. Dufam, ze aspon casom spoznas, komu na tebe zalezi, kto nam pomaha a kto nas spasi. Jedine velka BANABANA. O ty BANABANA svoj osud vkladam do tvojich presvatych ruk. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 228 ~
Člen od: 13 december 2004 ~
Posledná návšteva: 01 september 2005
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 september 2005 : 09:57:29
|
Dobre , ked teda uz vies pravdu o nasom Bohovi , tak je ucast pre teba na tomto fore uplne zbytocna , lebo sa uz nic nedozvies , co by si nevedel . Takze pekne pozdrav a tisko zatvor za sebou dvere , aby si nevyrusoval . Kto to tu ma na tomto fore stale vetrat po tychto mudrcoch ? |
Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3 |
|
|
|
Odoslaný - 01 september 2005 : 10:19:46
|
Poro a Roo V.Zjavne povazujete svoje vystupovanie za neskutocne vtipne. Bohuzial ste tu jedini (ak odhliadneme od ludi podobnej dusevnej urovne posobiacich na fore p. Adama). Dalej ste sa registraciou v tomto fore zaviazali dodrziavat iste pravidla. Preto toto berte ako posledne upozornenie pred obmedzenim pristupu na toto forum. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|
|