Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 SNG
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Podla Francuzov existuju Slovensko Rumununske hran Téma Next Topic: Viete co znamenju slecna a pani  

sergej ivanovič

Stav: offline

Odoslaný - 15 august 2005 :  22:30:18  Zobraziť profil  Pridať sergej ivanovič do zoznamu priateľov
Táto téma je úplne od veci, ale aj tak by ma zaujímalo

Aký je váš názor na budovu Slovenskej národnej galérie, ktorú sa chystajú rekonštruovať za štátne peniaze?

Jedno kresťanstvo,
jedna Cirkev,
jeden Boh

Krajina: Bhutan  ~  Počet príspevkov: 94  ~  Člen od: 15 august 2005  ~  Posledná návšteva: 03 jún 2007 Upozorniť moderátora 

Mato

Odoslaný - 15 august 2005 :  22:34:14  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
No keby odstranili tu prisernu cervenu strechu a oblozenie, nebolo by odveci.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 16 august 2005 :  09:03:59  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Ja som vzdy obdivoval zaujimave a netradicne premostenie a som velmi rad, ze podmienkou sutaze bolo ho zachovat.

Co sa tyka financovania zo statneho rozpoctu - je to OK, len treba ustriehnut, ze bude efektivne.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 16 august 2005 :  10:46:48  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
A z akych zdrojov by sa podla teba mala rekonstruovat budova SNG

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

peto

Odoslaný - 17 august 2005 :  16:08:03  Zobraziť profil  Pridať peto do zoznamu priateľov
ten facelift premostenia Vodnych kasarni je otrasny ak ho zmenia na stylovy - t.j. v style kasarni- moze ostat

Počet príspevkov: 106  ~  Člen od: 08 december 2003  ~  Posledná návšteva: 05 máj 2006 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

sergej ivanovič

Odoslaný - 10 júl 2006 :  21:50:21  Zobraziť profil  Pridať sergej ivanovič do zoznamu priateľov
quote:
ten facelift premostenia Vodnych kasarni je otrasny ak ho zmenia na stylovy - t.j. v style kasarni- moze ostat

V štýle vodných kasárni? Myslím, že taký gýč Slovensko ešte nezažilo.

Jedno kresťanstvo,
jedna Cirkev,
jeden Boh

Krajina: Bhutan  ~  Počet príspevkov: 94  ~  Člen od: 15 august 2005  ~  Posledná návšteva: 03 jún 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 10 júl 2006 :  23:38:58  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal sergej ivanovič

quote:

V štýle vodných kasárni? Myslím, že taký gýč Slovensko ešte nezažilo.

To je uplne najpeknejsia vec, co je na nabrezi.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 11 júl 2006 :  10:33:07  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
no ked som bol v blave, tak som z nej mal zmiesane pocity.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Podla Francuzov existuju Slovensko Rumununske hran Téma Next Topic: Viete co znamenju slecna a pani  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06