Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Mimo pôvodnú myšlienku fóra
 Polemiky, filozofovanie
 STRACH Z PRAVDY
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Neomylnost - taka neurcita diskusia Téma Next Topic: Kde ste všetci?
Strana: z 3

Robo V

Stav: offline

Odoslaný - 10 august 2005 :  22:45:07  Zobraziť profil  Pridať Robo V do zoznamu priateľov
Dôkaz iracionálnosti viery:

Hádky, polemiky, filozofovanie
Táto časť je určená pre ľudí, ktorí zatiaľ Boha ešte nespoznali a chcú sa na na niečo spýtať alebo cítia potrebu slušnou formou vyjadriť aj názory, ktoré sú v určitom polemickom duchu voči kresťanstvu. V tejto časti diskusií je možné v súlade so všetkými podmienkami, ktoré sa vzťahujú na toto fórum, vyjadriť svoje postoje a názory aj v rámci rôznych kresťanských denominácií.
V tomto fóre platia modifikované pravidlá, ktoré v ňom nájdete ako trvalú tému.
Upozornenie: Všetky príspevky sú názory návštevníkov a nemusia byť v súlade s vieroukou Katolíckej Cirkvi a tiež ich nemožno stotožňovať s názormi RK farnosti Bratislava Blumentál. Vstup do tejto sekcie je na vlastnú zodpovednosť a vo všeobecnosti sa neodporúča.Toto fórum je prevádzkované s láskavým dovolením RK farnosti Blumentál.

Počet príspevkov: 81  ~  Člen od: 24 júl 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2005 Upozorniť moderátora 

mirecnr

Odoslaný - 11 august 2005 :  05:37:25  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
A? :)

neskusis teraz nejaku vlastnu myslienku?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Robo V

Odoslaný - 13 august 2005 :  00:18:32  Zobraziť profil  Pridať Robo V do zoznamu priateľov
Neviem o tom, že by to tu už niekto riešil. Ak áno, tak sa ospravedlňujem(nemôžem čítať všetko).

Počet príspevkov: 81  ~  Člen od: 24 júl 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2005 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 13 august 2005 :  20:14:06  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
A co tu chces ako riesit?

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Bozskej Kaja

Odoslaný - 15 august 2006 :  10:31:32  Zobraziť profil  Pridať Bozskej Kaja do zoznamu priateľov
Tiež som sa chcel spýtať.
Zase budete vykrúcať?

Počet príspevkov: 455  ~  Člen od: 06 august 2006  ~  Posledná návšteva: 22 august 2006 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 15 august 2006 :  16:47:01  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Tak sa pytaj

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 16 august 2006 :  00:26:57  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
A ked uz je tu ta tema "strach z pravdy", co zasa nejaky ateista nechape preco je to tak napisane. Ale kaslime nan .
Takze napadlo ma ze aku pravdu by ste naozaj NEchceli vediet?

Napriklad chceli by ste aby vam niekto prezradil datum smrti a aj akou smrtou zomriete? Ak by to bolo nieco normalne, tak mozno v pohode, ale co ak to bude nejaka priserna smrt?

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 16 august 2006 :  01:07:04  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Ja napr. ten datum by som bral, ale ci aj sposob..., neviem, neviem

Vlkodlak

Odoslaný - 16 august 2006 :  07:16:53  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
Su staty, kde maju tu vymozensot a vedia dopredu datum a sposob smrti.

Počet príspevkov: 1964  ~  Člen od: 05 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 21 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Bozskej Kaja

Odoslaný - 16 august 2006 :  09:31:27  Zobraziť profil  Pridať Bozskej Kaja do zoznamu priateľov
Nechaj kresťanov chvíľu bez dozoru a už tému zvrtli.

Počet príspevkov: 455  ~  Člen od: 06 august 2006  ~  Posledná návšteva: 22 august 2006 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 16 august 2006 :  10:08:24  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Ale ved tema je jasna. Prisiel ateista, nieco sa dozvedel a zalozil temu STRACH z PRAVDY. Co je na tom divne? Naco o tom dalej tocit, hovori to samo za seba.

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Bozskej Kaja

Odoslaný - 16 august 2006 :  10:18:21  Zobraziť profil  Pridať Bozskej Kaja do zoznamu priateľov
Uživil by si sa keby ťa platia za domýšľavosť.
Púvaj sem Lajoš mój.
Ide o to, že strach z pravdy vanie z celej sekcie hádky polemiky.
Ty si to nepochopil?

Lajos

Odoslaný - 16 august 2006 :  10:47:50  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Kto ma strach nej nejde do lesa. My sa v tychto temach pohybujeme a strach nemame. Takze fakt neviem co riesit na nejakom, ako si napisal, domyslavom postoji nejakeho ateistu.

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 16 august 2006 :  11:58:10  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Lajos:
Su staty, kde maju tu vymozensot a vedia dopredu datum a sposob smrti.

No to hej, v takych statoch je radost zit. Aj ked tam je clovek len na navsteve, musi si davat bacha aby ho nepriviedli k niektoremu z tych prorokov (co vacsinou sedia v talaroch alebo uniformach) a oznamuju ludom tieto vesele predpovede .

Lajos

Odoslaný - 16 august 2006 :  12:00:11  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Hej to radsej nie. Ale ma to vyhodu, ze narozdiel od obycajnych vestcov, ti tuto sluzbu predpovede buducnosti financuje dotycny stat.

Ales

Odoslaný - 16 august 2006 :  12:57:22  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Lajos

Hej to radsej nie. Ale ma to vyhodu, ze narozdiel od obycajnych vestcov, ti tuto sluzbu predpovede buducnosti financuje dotycny stat.

a ty zas kedy budes vrazdit?

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 16 august 2006 :  13:00:26  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Alesko: Lajos uz niekoho zabil? Koho?

Lajos

Odoslaný - 16 august 2006 :  13:01:37  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
No neviem, mensie lokalne akcie su stale, ale to je tak okolo 20 ludi. Celoslovenske tak okolo 150-200 ludi byvaju raz do mesiaca, teraz bude jedna aj v Miloviciach pri Prahe, ale mam dost roboty, tak nedusim.
To pierre: Uz to ani nepocitam.

Ales

Odoslaný - 16 august 2006 :  13:05:28  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Lajos

No neviem, mensie lokalne akcie su stale, ale to je tak okolo 20 ludi. Celoslovenske tak okolo 150-200 ludi byvaju raz do mesiaca, teraz bude jedna aj v Miloviciach pri Prahe, ale mam dost roboty, tak nedusim.
To pierre: Uz to ani nepocitam.

aj si musim nieco special kupit aby som mohol ist vrazdit aj ja? mam sice revolver ale ten je mierne mimo a s kusou sa mi behat nechce po lese...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Bozskej Kaja

Odoslaný - 16 august 2006 :  13:11:11  Zobraziť profil  Pridať Bozskej Kaja do zoznamu priateľov
STRACH Z PRAVDY

Ales

Odoslaný - 16 august 2006 :  13:19:52  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ozik mam pokazenu i kusu, nevies kde by sa dal zohnat nejaky nahradny diel? mam zlomenu spust... akurat tam kde je najvacsia zataz pri uvolneni strely(sipu) - na nosici tetivy...

Lajos

Odoslaný - 16 august 2006 :  13:21:56  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Potrebuje nomalny AS gun. Podla zakona je to normalna zbran kategorie D, takze na obycajny obciansky to kupis. A nejake maskace, aby si moc nesvietil.

Ales

Odoslaný - 16 august 2006 :  13:28:11  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
takze kludne tesilky biela kosielka a aj kravatu? kolko stoji pribliyne taka gun? pistol alebo puska?

Pierre

Odoslaný - 16 august 2006 :  13:37:53  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Skoda ze ja som na nejake behanie po lesoch velmi lenivy. Inak by sa mi to aj pacilo .

Lajos

Odoslaný - 16 august 2006 :  13:42:20  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Najlacnejsie je to tu http://www.wgcshop.com/ ale da sa aj na slovensku o trocha drahsie, len treba vediet kde.

Ales

Odoslaný - 16 august 2006 :  13:51:29  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
je aj web na slovensky obchod?

Strana: z 3 Previous Topic: Neomylnost - taka neurcita diskusia Téma Next Topic: Kde ste všetci?  
 Verzia pre tlač
Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06