Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťanská kultúra
 Terzia z Lisieux
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Názov zboru Téma Next Topic: Peter Kreeft: Mezi nebem a peklem  

Mato

Stav: offline

Odoslaný - 07 august 2005 :  21:42:06  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Videl niekto tento film? Cital som nazory od celkom dobre, az po brak, ktory sa chcel zviezt na slave Gibsonovho The Passion of the Christ.
http://www.imdb.com/title/tt0286218/

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora 

Ales

Stav: offline

Odoslaný - 08 august 2005 :  09:55:23  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ja som o nom pocul pred dvoma rokmi, ale zial v kinach som ho nevidel, ale mal prist do kin pred gibsonovym filmom.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Názov zboru Téma Next Topic: Peter Kreeft: Mezi nebem a peklem  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06