|
Odoslaný - 07 august 2005 : 15:02:24
|
|
|
Odoslaný - 07 august 2005 : 17:36:22
|
Kto su to socialni anarchisti? |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 august 2005 : 09:25:13
|
stanovy soc.anarchistov ?
Jina sprava o papezi:
DOKONÁNO JEST! Na katolický trůn pevně dosedla BESTIE Bohužel, scénář nástupu nového světového totalitního režimu jde jako po drátkách. Na katolický trůn dosedl z hlediska temných vládců ten nejvhodnější, avšak z hlediska lidstva ten nejméně vhodný, ultrakonzervativní kandidát Joseph Ratzinger. Je to bývalý člen nacistické organizace HITLERJUGEND a šéf Kongregace pro víru a řád, bývalé inkvizice. V listopadu 2003 vystoupil například proti dětské knize o Harry Potterovi. Také v čele katolické církve již tedy stojí ČERNÝ PAPEŽ, zřejmě však ne na dlouho, po něm má podle proroctví před "koncem dnů" přijít ještě jeden jemu podobný, černý papež. Na trůn nový papež dosedl, přesně jak jsem předpokládal, 19. dubna, což je nejsilnější energie každoroční 13-denní vlády BESTIE, která pravidelně začíná 19. dubna a končí 1. května. Svět se ocitl sevřený v kleštích šílených vládců za oponou... Mezi těmi, kteří vědí, zavládlo ponuré ticho.
...obsah prispevku nie vzdy musi suhlasit s mojim nazorom... |
|
Počet príspevkov: 1632 ~
Člen od: 16 máj 2005 ~
Posledná návšteva: 04 september 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 august 2005 : 17:07:54
|
Ale Ty zjavne nevies, kedze ticho nie si. Mozem Ta poprosit aby si nebol ako korrak a nekopiroval sem taketo sprostosti? Ak uz citis nutkavu potrebu tak urobit, daj sem prosim iba link. Dakujem za pochopenie. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 august 2005 : 09:46:18
|
...no, aspon štyri fakty z toho prispevku su urcite iste:
- bývalý člen nacistické organizace HITLERJUGEND
- šéf Kongregace pro víru a řád, bývalé inkvizice
- V listopadu 2003 vystoupil například proti dětské knize o Harry Potterovi
- Na trůn nový papež dosedl 19. dubna
...a ostatne dve vety?
|
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 august 2005 : 10:21:05
|
To: Milan Cit: - V listopadu 2003 vystoupil například proti dětské knize o Harry Potterovi
Za to mu patrí uznanie, a Bohu Sláva. |
Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda. <°)))))><( |
Počet príspevkov: 4769 ~
Člen od: 06 december 2003 ~
Posledná návšteva: 28 máj 2007
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 august 2005 : 10:27:57
|
pavle, Ty svojim detom nedovolis citat ani Harryho Pottera??? |
Počet príspevkov: 2690 ~
Člen od: 06 november 2003 ~
Posledná návšteva: 04 marec 2018
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 august 2005 : 10:57:33
|
Nie, že nedovolím, ale jednoducho nemajú o spomenutý žáner záujem. Pozreli si Matrix, Pearl Harbor, tuším aj 88x, Pána prsteňov... čítajú detektívky, Julesa Verna, knihy o technike, rozprávky a čo ja viem čo ešte.
Osobne považujem Harryho za zlátaninu, ktorá svojím obsahom /o čarodejníctve/ nie je v poriadku, a zasahuje do ľudského zmýšľania, pomaly a nevedomky. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 august 2005 : 10:59:17
|
quote: Pôvodne poslal pavelba
To: Milan Cit: - V listopadu 2003 vystoupil například proti dětské knize o Harry Potterovi
Za to mu patrí uznanie, a Bohu Sláva.
...
...neviem to posudit, nikdy som sa neodhodlal si to precitat, ani len film pozriet... |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 august 2005 : 11:00:39
|
TO: PavelBA A o Harryho Pottera nemaju zaujem, lebo ho ty osobne povazujes za zlataninu... Hehehehe. Ved z uvedenych filmov je zrejme, ze o zaner fantasy vseobecne maju zaujem.
Ale inak s tvojim hodnotenim tohoto diela suhlasim. Ale nevnucujem svoje subjektivne pocity vsetkym naokolo. |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 august 2005 : 15:47:04
|
Milan, to ze v spomenutom pamflete su tendencne pouzite AZ 4 fakty nic nemeni na mojej vyzve, aby si sem netapetoval kazdy pochybny clanok, ktory kde na internete najdes. Ak tak neodolatelne tuzis robit, uplne staci linka. V opacnom pripade ich budem mazat. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 august 2005 : 15:48:55
|
Co sa tyka Harryho Pottera, prve tri diely ma celkom pobavili, potom sa uz ale autorka zacala opakovat. Okrem toho suhlasim s tym, ze u deti, ktore si formuju svetonazor moze mat tato kniha znacne skodlivy ucinok. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 august 2005 : 15:51:09
|
quote: Pôvodne poslal Mato
Co sa tyka Harryho Pottera, prve tri diely ma celkom pobavili, potom sa uz ale autorka zacala opakovat. Okrem toho suhlasim s tym, ze u deti, ktore si formuju svetonazor moze mat tato kniha znacne skodlivy ucinok.
Podobna literatura moze mat znacne skodlivy ucinok na kohokolvek. |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 august 2005 : 16:22:35
|
quote: Pôvodne poslal Mato
Milan, to ze v spomenutom pamflete su tendencne pouzite AZ 4 fakty nic nemeni na mojej vyzve, aby si sem netapetoval kazdy pochybny clanok, ktory kde na internete najdes. Ak tak neodolatelne tuzis robit, uplne staci linka. V opacnom pripade ich budem mazat.
... ...to chce klud admine, pokusim sa respektovat...chapem, ze pripominat minulost HITLERJUGEND ohladom "sv. otca" nie je prave to, co tu potrebujes... |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 august 2005 : 16:26:16
|
Ja som bol v Pionierskej organizácii a v SZM, za to som sa nemohol stať kresťanom? Keby bol v tom čase hitlerjugend, možno by som bol v ňom... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 august 2005 : 16:27:04
|
Ale keby si nám popísal všetky pravdivé okolnosti a súvislosti ohľadom HITLERJUGEND a Benedikta XVI. a nie len tendenčné a vytrhnuté z kontextu, určite by sme sa Ti úprimne poďakovali... |
2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22 Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem! |
Počet príspevkov: 2806 ~
Člen od: 11 august 2004 ~
Posledná návšteva: 22 február 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 august 2005 : 16:31:51
|
quote: Pôvodne poslal pavelba
Ja som bol v Pionierskej organizácii a v SZM, za to som sa nemohol stať kresťanom? Keby bol v tom čase hitlerjugend, možno by som bol v ňom...
... ...vies, ze ti verim?...ja som nebol ani tym pionierom....
...privelmi casto sa tu naznacuje, ze taka bola doba...takze ak "hlusili" zidov,romov... kde sa dalo, je to OK nie?...ved taka bola doba!? |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 august 2005 : 18:33:26
|
To: Milan
Cit: ...privelmi casto sa tu naznacuje, ze taka bola doba...takze ak "hlusili" zidov,romov... kde sa dalo, je to OK nie?...ved taka bola doba!?
Pozri ja to beriem tak, že v každej dobe boli veriaci a neveriaci. V každej dobe sa z neveriacich mohli stať veriaci. To záležalo iba na Bohu a spôsobe aký použil. On Boh, nie človek.
Nijako neobhajujem funkciu pápeža, obhajujem človeka. A sú samozrejme isté hranice. "Hlušili" židov, rómov, podobne i černochov, žltých, alebo iných len preto, že si mali iný názor na vec, viď komunizmus!
Príslušnosť ku križiakom, kórejcom, muslimom, pionierom či hitlerjugend atd. ešte neznamená, že v prípade jednotlivca ide o extrém "hlušenia". Aby si ma chápal, Boh pracuje tak ako ukazujú dejiny. Tak ako kopu ľudí napr. počas holokaustu, či exodu zatvrdili, tak isto kopu priviedli k Bohu. Nikdy sa nedá o formálnych príslušníkoch toho či oného hnutia povedať, že ten či onen nebude napokon spasený. Najlepšie to vidieť na príklade faraóna, kde je jasne napísané, že Boh konal s tým, že vedel ako sa farónove srdce zatvrdí, tak isto teda vedel, koho srdce tým obreže.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 august 2005 : 22:48:05
|
Aha, hrdinovia ...
A mali vtedy ti chlapci na vyber ? |
|
|
|
Odoslaný - 10 august 2005 : 00:15:59
|
quote: Pôvodne poslal Vlkodlak
Aha, hrdinovia ... A mali vtedy ti chlapci na vyber ?
...predstav si, ze mali ...ved ja som prave preto nemohol byt tym pionierom...otec by ma prerazil!...a netreba asi tu starsim a priamym "veriacim ucastnikom pionierskeho a SZM odboja" vysvetlovat ako sa asi pozerali a spravali k niekomu co nechcel k nim ! |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 august 2005 : 06:45:58
|
Milan, vsak ja nie o tebe. Ty si jasny.
Ja o Ratzingerovi. Rozmyslam, ci mladi chlapci, na sklonku vojny mali na vyber. Tam by som vas chcel vidiet, hrdinov. |
|
|
|
Odoslaný - 10 august 2005 : 07:16:08
|
presne...zaujimave, ze si tam nedal z jeho zivotopisu napriklad to, ako odmietol zabijanie, a dezertoval z armady, riskujuc vlastny zivot... "mam rad", ak niekto nieco vytrhne z kontextu, vypichne len to, co ho "zaujme" a to hodi do pľacu ze na, diskutujte... |
Počet príspevkov: 2690 ~
Člen od: 06 november 2003 ~
Posledná návšteva: 04 marec 2018
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 august 2005 : 10:12:34
|
quote: Pôvodne poslal Milan ...to chce klud admine, pokusim sa respektovat...chapem, ze pripominat minulost HITLERJUGEND ohladom "sv. otca" nie je prave to, co tu potrebujes...
Prosim Ta netrep a nerob zo seba hlupaka. Ak povazujes svoje pretacanie toho co som napisal za bystre a mozno vtipne, tak si zjavne jediny.
Ak sa chces bavit o clenstve Benedikta v hitlerjugend, bolo by mozno korektne spomenut vsetky okolnosti a aj vysledok. Ale korektny Ty byt predsa nechces, to by Ti pokazilo image ze? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 august 2005 : 10:13:52
|
To: Vlkodlak
...dalo by sa o tom polemizovat...nezazil som obdobie tej vojny, ale zazil som "vdaka" postojom mojho otca (vdaka mu za ne !) praktiky predchadzajuceho rezimu...nezlomili otca, nezlomili nas ako rodinu... |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 august 2005 : 10:18:29
|
To: Mato
- si nesmierne jedovaty a arogantny, zacal si zastupovat GMK, ktory sa zmenil na nepoznanie... - nepovazujem to za citujem :bystre a mozno vtipne, jednoducho fakty z prispevku, nic viac
Každá pravda vždy vyvolá škandál Pokus umlčať niekoho je vlastne vyjadrením ocenenia, lebo tým sa dáva najavo, že na jeho argumenty sa nedá reagovať, ani ich nemožno ignorovať. Ľudí neumlčiavajú preto, že by hovorili nezmysly, ale preto, lebo hovoria pravdu. Pretože keď ľudia vravia nezmysly, ich vlastné slová možno použiť proti nim, ale ak majú pravdu, nič proti nim použiť nemožno - len silu. |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 august 2005 : 10:32:47
|
Skoda reagovat. Demagog ostane demagogom.
Pre ostatnych pre istotu poznamka pod ciarov: Kopirovania clankov akehokolvek obsahu z inych stranok tu nerad vidim z viacerych dovodov: 1. Pretazovanie databazy zbytocnou duplicitou textov 2. Nejasne autorske prava 3. Nevidim dovod, preco by sme mali zdarma poskytovat priestor na prezentaciu ludom patologicky postihnutym nenavistou k cirkvi (ze Milan)
Inymi slovami, nema to nic spolocne z umlciavanim nositela pravdy Milana. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|