|
Odoslaný - 09 apríl 2023 : 12:11:23
|
Prosim vas, kedy zmenili liturgicka komisia, ze na velkonocnu vigiliu pride knaz zo zapalenym paskalom..Kristus svetlo sveta..dnes..svetlo Kristovo a otazka...je zhasnité svetlo v celom kostole počas vsetkych čítaní a spievaní žalmov, teda tma v kostole skoro hodinu.
Bola som na materskej , jonecne som sa dostala aj na omsu a nevsimla som si to, ako dlho to takto je, vyhovuje vam to?
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 373 ~
Člen od: 29 august 2011 ~
Posledná návšteva: 24 október 2024
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 apríl 2023 : 13:56:09
|
Nerozumiem presne co sa pytate, skuste preformulovat otazku. |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 máj 2023 : 15:39:31
|
Ze či to bolo aj inde. Že bolo zhasnuté svetlo, počas vsetkých čítaní a spievaní žalmov v kostole..na Velkonočnej vigilii, v sobotu vecer, vzdy sa zapálilo po vstupe do kostola a tri krát sa zvolalo Kristus svetlo sveta a to bolo v tme, dobre, ale potom keď sa spieval chválospev uz sa svetlo v kostole zapálilo. Ale u nás sa teraz v kostole nezapálilo a v celom kostole bola úplná tma asi 45 minút, ja som odišla lebo som dostala z toho šok. Proste v úplnej tme sme tam sedeli a svetlo mali slabe len na ambone kto cital, spieval. Prepacte za pisanie, to fakt som otrasne napisala. Či je to nejaka zmena, nariadenie, mať zhasnuté svetlá počas čítaní a spievaní, žalmov, predtým to tak nebolo, alebo to bolo len u nás. |
Počet príspevkov: 373 ~
Člen od: 29 august 2011 ~
Posledná návšteva: 24 október 2024
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|
|