Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Duchovná časť
 Duchovný život
 Sen - výstraha ?
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: problem s masturbaciou Téma Next Topic: Eucharistické zázraky dejú sa dnes?
Strana: z 3

mak

Stav: offline

Odoslaný - 10 august 2016 :  17:05:55  Zobraziť profil  Pridať mak do zoznamu priateľov
citácia:
psychológa alebo psychiatra, lebo ja sa s nimi aktívne stretávam. Včera som bol tiež konzultovať jeden prípad so psychiatrom.

Pôvodne zaslal Luther - 28 júl 2016 :  07:34:29

Koečne si vyšiel s farbou. Toto vysvetluje aj tvoje postoje, aj názory, aj posadnutosť sexom.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 606  ~  Člen od: 28 október 2011  ~  Posledná návšteva: 05 apríl 2017 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Luther

Odoslaný - 12 august 2016 :  20:05:42  Zobraziť profil  Pridať Luther do zoznamu priateľov
To vysvetľuje jediné. Že v problematike mám ďaleko hlbší záber ako ty a mnohí tu a preto som považoval za nutné upozorniť vás na vaše omyly.

Ostatné si si z prstu vycucal. Mimochodom mal by sa snažiť niečo nové dozvedieť, poučiť a nie sa vysmievať.

To ostatné si si vycucal z prstu tak ako to predtým, keď si prišiel mesiac po funuse.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 108  ~  Člen od: 07 marec 2016  ~  Posledná návšteva: 12 september 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Zdenko

Odoslaný - 21 september 2016 :  20:50:09  Zobraziť profil  Pridať Zdenko do zoznamu priateľov
Milý Peter,

Neboj sa svojho sna, Pán ti chcel ukázať tvoje hriechy a tak ťa urobiť pre seba ešte dokonalejším a lepším. Dal ti pocítiť blízkosť smrti aby si nezahynul zo svojímy hriechmi ktoré si sám nevidel. Odstráň preto tieto hriechy zo svojho života a ďakuj pánovi za jeho milosť a lásku s ktorou sa o teba stará a pripravuje na večný život s ním.

Nieje je to predzvesť o konci sveta, varovanie od pána pred koncom sveta dostanú všetky generácie, lenže čas a deň nám nieje dobré poznať, máme žiť pripravený a preto sa o tomto čase a dni ľudia nikdy nedozvedia.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 16  ~  Člen od: 16 júl 2012  ~  Posledná návšteva: 21 september 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
Strana: z 3 Previous Topic: problem s masturbaciou Téma Next Topic: Eucharistické zázraky dejú sa dnes?  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06