Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Duchovná časť
 Modlitba
 Ku ktorým svätým sa modliť za: ...
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Prosba o modl. za vzťah Téma Next Topic: Modlitba  

Viki

Stav: offline

Odoslaný - 16 október 2014 :  10:43:34  Zobraziť profil  Pridať Viki do zoznamu priateľov
pokoru/nesebeckosť, čistotu, miernosť, byť ženou podľa Božej vôle, za svojho partnera-muža

Svätých je veľa, v minulosti som sa o nich extra nezaujímala. Nejaký prehľad samozrejme mám, ale tak potešia ďalšie návrhy :)

Ďakujem

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 24  ~  Člen od: 05 november 2013  ~  Posledná návšteva: 26 november 2014 Upozorniť moderátora 

Koki

Odoslaný - 16 október 2014 :  11:21:47  Zobraziť profil  Pridať Koki do zoznamu priateľov
... osobne by som sa modlil hlavne k Duchu Svätému, ale nemenej aj k Panne Márii, k sv. Jozefovi, k svojmu anjelovi sprievodcovi (strážnemu), atď.
Neviem...

http://3.bp.blogspot.com/-MS5eDahIO_I/UmP7f9TWfgI/AAAAAAAABlI/0zivFGVFL1c/s1600/fanoa%25C3%25B1odelafe_cl.jpg

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1460  ~  Člen od: 14 september 2013  ~  Posledná návšteva: 25 marec 2017 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Viki

Odoslaný - 16 október 2014 :  11:36:48  Zobraziť profil  Pridať Viki do zoznamu priateľov
citácia:
... osobne by som sa modlil hlavne k Duchu Svätému, ale nemenej aj k Panne Márii, k sv. Jozefovi, k svojmu anjelovi sprievodcovi (strážnemu), atď.
Neviem...

Pôvodne zaslal Koki - 16 október 2014 :  11:21:47

Ďakujem koki. K Duchu Svätému sa modlím asi najviac :) Aj naďalej stále chcem... Na Pannu Máriu občas zabudnem, a sv. Jozefa som asi nikdy neprosila o orodovanie. Ale asi začnem :)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 24  ~  Člen od: 05 november 2013  ~  Posledná návšteva: 26 november 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

jery01

Odoslaný - 16 október 2014 :  13:28:18  Zobraziť profil  Pridať jery01 do zoznamu priateľov
Milá Viki.
V prípadoch, ktoré si popísala by som ti jednoznačne odporučil modliť sa k :

sv. Júda Tadeáš, patrón beznádejných prípadov
Júda Tadeáš

a samozrejme sv. Mária Magdaléna, tiež patrónka všeličoho
Mária Magdaléna

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 15  ~  Člen od: 30 apríl 2014  ~  Posledná návšteva: 16 október 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Prosba o modl. za vzťah Téma Next Topic: Modlitba  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06