|
Odoslaný - 19 jún 2014 : 21:00:36
|
Tymto oznamujem prispievatelom fora, ze na zaklade staznosti, zastavujem pristup do fora sinceretlymu a susantereze. Ti, ktori sem chodia dlhsie tento krok iste pochopia.
|
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 jún 2014 : 21:53:23
|
SInceretly písal často scestne, alebo veľmi nezrozumiteľne ale myslím že zastaviť mu prístup do fóra bolo prehnané... |
"Toto robíme pre priateľov, aby so zajatím tela nebola zajatá aj ich duša." |
Počet príspevkov: 273 ~
Člen od: 03 február 2014 ~
Posledná návšteva: 27 december 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 jún 2014 : 22:21:34
|
Vy ste Sincerelyho nechápali? Ja som ho chápal a čítal som si jeho dlhé úvahy aj dvakrát za sebou. Momentálne sa trápi, je v škaredej kríze a treba ho žehnať...
{v}2{/v}Dokedy, Pane? Stále budeš na mňa zabúdať?_* Dokedy budeš predo mnou skrývať svoju tvár? {v}3{/v}Dokedy mi bude dušu trápiť nepokoj_† a srdce dennodenne bôľ?_* Dokedy sa nepriateľ bude vypínať nado mnou? {v}4{/v}Zhliadni na mňa a vyslyš ma, Pane, Bože môj,_* daj svetlo mojim očiam, aby som v_smrti nezaspal, {v}5{/v}aby nemohol povedať môj nepriateľ:_† „Premohol som ho;“_* aby tí, čo ma sužujú, nezajasali, že som upadol. [Ž.13] |
http://3.bp.blogspot.com/-MS5eDahIO_I/UmP7f9TWfgI/AAAAAAAABlI/0zivFGVFL1c/s1600/fanoa%25C3%25B1odelafe_cl.jpg |
Počet príspevkov: 1460 ~
Člen od: 14 september 2013 ~
Posledná návšteva: 25 marec 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 jún 2014 : 22:48:08
|
Jeho príspevky odpovedali aj na jenoduché otázky veľmi obštruktívnym spôsobom(veľa krát sa myšlienky opakovali)- pričom pointa často ustúpila rozsahu- teda aspoň ja som mal takýto pocit no nemyslím že toto bolo dôvodom zablokovania |
"Toto robíme pre priateľov, aby so zajatím tela nebola zajatá aj ich duša." |
Počet príspevkov: 273 ~
Člen od: 03 február 2014 ~
Posledná návšteva: 27 december 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 jún 2014 : 22:50:45
|
Ale toto nie je útok na sinceretlyho. Ale snaha o záchranu fóra. Mne je jasné, že sinceretly sa úprimne snažil tu niečo dobré priniesť, ale výsledok bol opačný. Úlohou takéhoto fóra nie je dať priestor tým, čo majú psychické problémy, či niečo podobné, aby sa vyrozprávali. Pretože potom akákoľvek zmysluplná debata zaniká.
Z členov, ktorých príspevky boli pre mňa skutočne prínosné tu už nepíše skoro nikto. Samozrejme, sinceretly nie je jedinou príčinou a zaiste ani hlavnou. Ale ak by prišiel niekto nový a rozumný a videl by fórum zaplavené jeho (a podobnými) príspevkami, odíde. A s ním aj jeho možný prínos fóru. |
GLORIA IN EXCELSIS DEO ET IN TERRA PAX HOMINIBUS BONAE VOLUNTATIS |
Počet príspevkov: 1877 ~
Člen od: 16 apríl 2010 ~
Posledná návšteva: 27 november 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 jún 2014 : 15:39:46
|
Vedel by som si to predstaviť tak, že takýmto ľuďom by ostal prístup len niekam, napríklad do Voľnej debaty. Ale nakoľko má asi fórum kapacitné problémy, asi by to nebolo práve jednoduché.
Prečo aj susantereze, to mi už jasné nie je. Ale ja s tým nič nenarobím. |
RKC |
Počet príspevkov: 1076 ~
Člen od: 01 február 2006 ~
Posledná návšteva: 19 júl 2021
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 jún 2014 : 16:23:33
|
citácia: Vedel by som si to predstaviť tak, že takýmto ľuďom by ostal prístup len niekam, napríklad do Voľnej debaty. Ale nakoľko má asi fórum kapacitné problémy, asi by to nebolo práve jednoduché. Pôvodne zaslal Mx - 20 jún 2014 : 15:39:46 ja mam pristup iba do niektorych tem a zda sa ti, ze som na rovnakej urovni ako sinceretly? |
povodny GUEST635
He will learn... no king rules forever... |
Počet príspevkov: 2291 ~
Člen od: 16 november 2010 ~
Posledná návšteva: 04 február 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 jún 2014 : 13:08:29
|
Maťo správne si rozpozal že sinceretly je v kríze. Ak si myslíš že niekomu pomôžeš prekonať krízu a nájsť svetlo a pomoc tým že mu zaplesneš dvere pred nosom tak sa veľmi mýlíš. |
Počet príspevkov: 606 ~
Člen od: 28 október 2011 ~
Posledná návšteva: 05 apríl 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 jún 2014 : 14:01:34
|
mak, ste presvedceny, ze sediet hodiny a hodiny pri pocitaci a pisat a pisat, je ta spravna "terapia", ked je clovek v krize? Ja si myslim, ze prave zastavenie pristupu sinceretlymu na forum mu moze "otvorit dvere" a ze pojde hladat pomoc tam, kde ju hladat uz davno mal - za knazom a za dobrym veriacim psychológom. AK teda uz nie je aj dost neskoro. Ak sa totiz este navyse nestal zavislym od internetu. Podla intenzity pisania bol sinceretly prinajmensom na najlepsej ceste.... Divili by ste sa, kolko takýchto zavislych sa uz lieci napr. v Pezinku... ela |
|
|
|
Odoslaný - 21 jún 2014 : 15:38:16
|
Ela je to tak, pri určitých ťažkostiach je najistejšie chodiť za duchovným otcom, asi najlepšie v rámci spovede aj niekoľkokrát za mesiac. Tam okrem dobrých rád získame aj milosti z prijímania sviatostí zmierenia a Eucharistie. Častou dilemou pre veriaceho bývajú otázky preukazovania milosrdenstva, ktoré charakterizuje kresťana. Nechať tu písať neskúseného mladého človeka v kríze je na svedomí správcu, ktorý má zvážiť všetky okolnosti... Snáď nám bude Boh milostivý, keď aj my sme boli k iným. |
http://3.bp.blogspot.com/-MS5eDahIO_I/UmP7f9TWfgI/AAAAAAAABlI/0zivFGVFL1c/s1600/fanoa%25C3%25B1odelafe_cl.jpg |
Počet príspevkov: 1460 ~
Člen od: 14 september 2013 ~
Posledná návšteva: 25 marec 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 september 2014 : 23:03:19
|
No teda, tak toto je správa dňa, aspoň pre mňa. Sám som ho na to upozorňoval, že si má na príspevky dávať pozor a kritizoval som, že mu to je umožnené. V podstate som na tom lepšie teraz ja ako on
Ale k téme. Skutočne zaplavoval enormným rozsahom každú tému, skutočne každú a pritom výpovedná hodnota týchto príspevkov bola minimálna, alebo aj 10 obrázkov - proste wall of text.
Sám som mu vyčítal, nech sa naučí vyjadriť myšlienku dvoma troma vetami, žiaľ. Chalan sa ale určo spamätá a iba mu to prospeje, si myslím. |
Pri písaní svojich príspevkov vychádzam z metódy sofiologie ako aj z knihy Angelológia dejín. |
Počet príspevkov: 894 ~
Člen od: 12 apríl 2013 ~
Posledná návšteva: 19 august 2015
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 marec 2015 : 19:16:28
|