Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Duchovná časť
 Teológia tela - otázky
 Žena si nafilmovala svoj vlastný potrat
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Ako ste zvládli čistotu vo vzťahu? Téma Next Topic: Masturbacia  

cristiano

Stav: offline

Odoslaný - 09 máj 2014 :  22:54:00  Zobraziť profil  Pridať cristiano do zoznamu priateľov
Keď Emily Letts zistila, že je tehotná, nebola nadšená ako väčšina budúcich mamičiek. Naopak, rozhodla sa pre potrat. Aby toho nebolo málo, video zo zákroku zavesila na You Tube.

Keď Emily Letts z New Jersey spozorovala, že je v inom stave, okamžite jej bolo jasné, že na dieťa nie je pripravená. Preto sa rozhodla pre umelé prerušenie tehotenstva.

Ale namiesto toho, aby si nechala takú intímnu vec pre seba, rozhodla sa pre presný opak. Chcela svoj potrat zverejniť. Počas zákroku sa nechala nafilmovať a video dala na YouTube a na svoj facebook.

Nechcela však ostatných ľudí šokovať, preto počas celej doby snímala kamera len jej tvár.

"Prvú noc som nevedela spať. Myslela som si, že na druhý deň budú všetci po mne zazerať, pretože videli moje video," povedala vo vyhlásení pre časopis Cosmopolitan.

O motívoch, ktoré ju viedli k zverejneniu videa, povedala: "Toľko rozprávame o potrate a nevieme, ako taký zákrok vyzerá," povedala Letts, ktorá sama radí pacientkam v nemocnici.

Prerušenie tehotenstva je podľa nej bezpečnejšie ako pôrod. "Nič sa nevyrezáva ani nič podobné sa s vašim telom nedeje," povedala. Práve z toho má väčšina žien strach a Emily to chce zmeniť. "Som rada, že je to video také pozitívne."

Letts sa kvôli potratu necíti zle. "Dúfam, že moje video prispeje k tomu, že sa ženy už nebudú po zákroku cítiť previnilo," dodala.

http://www.pluska.sk/spravy/zo-zahranicia/video-je-sialene-americanka-nechala-nafilmovat-pri-potrate.html

http://www.youtube.com/watch?v=OxPUKV-WlKw

Krajina: Mexico  ~  Počet príspevkov: 72  ~  Člen od: 22 jún 2013  ~  Posledná návšteva: 13 január 2020 Upozorniť moderátora 

Mato

Odoslaný - 10 máj 2014 :  18:28:46  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
"Žena si nafilmovala svoj vlastný potrat"

toto by ma zaujimalo, ako je mozne...

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mx

Odoslaný - 16 máj 2014 :  17:14:12  Zobraziť profil  Pridať Mx do zoznamu priateľov
Maťo, v doslovnom zmysle kým nevieme cestovať v čase a vyriešiť paradox, tak to samozrejme možné asi nie je.

Ale ak to vezmeme trochu s nadhľadom, tak si natočila svoj vlastný potrat, mentálny ?

RKC

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1076  ~  Člen od: 01 február 2006  ~  Posledná návšteva: 19 júl 2021 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Ako ste zvládli čistotu vo vzťahu? Téma Next Topic: Masturbacia  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06