Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Duchovná časť
 Cirkev a jej denominácie
 Toto proste musite vidiet
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Male upratovanie Téma Next Topic: Mimo temy Postoj...
Strana: z 3

mirecnr

Stav: offline

Odoslaný - 10 máj 2005 :  05:10:20  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
Lajos, to je v pohode a neboj, urcite som to tak nepochopil a viem, ze nic take si nespominal.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 11 máj 2005 :  00:27:28  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Cit:Mirec, nikdy som nechcel aby niekto prechazdal z nejake jcirkvi do inej cirkvi. Dufam ze si to tak z mojej strany nepochopil.

A to ja zas ano... možno sa Ti to raz bude ťažko vysvetľovať.... rád by som sa mýlil....

Z cirkvi s malým "c", do cirkvi s veľkým "C".... chápeš?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 11 máj 2005 :  05:08:43  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
pavle, ja Ta chapem, ale prepac, kde mate v nazve Krestanske zbory velke C? lebo, prepac, nezda sa mi, ale nemam pocit, zeby ste sli podla Pisma "aby vsetci jedno boli..."

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Vlkodlak

Odoslaný - 11 máj 2005 :  06:43:45  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
Keď vás tak čítam, tak sa cítim ako medzi kolegami, C-čkarmi. Case sensitive (C-c) ...

Počet príspevkov: 1964  ~  Člen od: 05 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 21 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 11 máj 2005 :  07:26:10  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
quote:
A to ja zas ano... možno sa Ti to raz bude ťažko vysvetľovať.... rád by som sa mýlil....
Ak tot bola tvoja reakcia Pavelba na moj prispevok, tak si ho lepsie precitaj, pretoze bola irelevantna. Ak chces vstupit do Cirkvi, tak nepotrebujes prestupovat medzi cirkvami. Mozno raz aj ty pochopis...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 11 máj 2005 :  07:31:06  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
Bingooo, Lajos:)

pavelba

Odoslaný - 11 máj 2005 :  07:48:48  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Tak sme sa opäť nepochopili.., tak nič....

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 17 máj 2005 :  10:53:38  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal mirecnr

pavle, ja Ta chapem, ale prepac, kde mate v nazve Krestanske zbory velke C? lebo, prepac, nezda sa mi, ale nemam pocit, zeby ste sli podla Pisma "aby vsetci jedno boli..."

Asi si nepochopil, ze aj krestanske zbory su len c a anie C.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 17 máj 2005 :  12:41:15  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
ja som to dobre pocopil:), chcel som len ukazat, ako dopadne hranie sa s pismenkami. Zivot viery nie je Scrabble...

Marcelllooo

Odoslaný - 17 máj 2005 :  16:08:47  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal mirecnr

ja som to dobre pocopil:), chcel som len ukazat, ako dopadne hranie sa s pismenkami. Zivot viery nie je Scrabble...

Skor by som povedal, ze si to dobre pocapil...

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 18 máj 2005 :  06:05:51  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
:)))

Strana: z 3 Previous Topic: Male upratovanie Téma Next Topic: Mimo temy Postoj...  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06