|
Odoslaný - 23 apríl 2013 : 21:49:20
|
k téme Pravidlá prispievania: http://www.kredo.sk/bforum/topic.asp?TOPIC_ID=13
v 5. bode sa tam píše, že administrátori a moderátori zodpovedajú za obraz fóra v zmysle tých pravidiel.
takže obraciam sa teda na nich, ktorí sú za to zodpovední, ako sa k tomu sami hlásia.
v bode 1 sa píše, že "Toto fórum ... vychádza v celku i v častiach výlučne z učenia Katolíckej cirkvi"... a v bode 2 sa o príspevkoch tohto fóra hovorí, že "slúžia na počesť a prospech Cirkvi"...
Tieto tvrdenia sú lživé alebo aspoň zavádzajúce - záleží ako ho autor myslel, no tak či onak, zavádza ľudí k omylu, že sa tu prezentuje len učenie KC a na počesť a prospech Cirkvi.
Už to samotné, že si admin berie na zodpovednosť, aby garantoval katolíckosť fóra, je nezmysel, keďže on nie je kompetentný a kvalifikovaný niečo také garantovať. A realita je ešte horšia: nielenže sa mu to nedarí udržať a len sa nečinne prizerá, ako sa tu šliape po Cirkvi a manipulatívne píše proti nej, ale ešte aj sám to neraz i aktívne podporuje...
Samozrejme, že najlepšie by bolo, aby úplne toto fórum zaniklo než aby v takejto forme ostalo. Nuž ale som realista, že to by Martin zrejme neurobil. Takže navrhujem teda aspoň nech sa toto fórum netvári na niečo, čím nie je.
Lebo otrava je síce otravná, no keď je v nádobe označenej ako "otrava", tak je otravná len pre samovrahov. No ak sa otrava prehlasuje za jedlo, až vtedy je už utravou par excellence.
Nech teda toto fórum aspoň nepíše tak lživo, že je pre katolíkov, a že sa tu prezentuje len KC učenie a ešte k tomu že vraj v prospech Cirkvi. a nech sa nedáva hore ten zavádzajúci obrázok pápeža, ale nech sa miesto toho výslovne varovne upozorní, že tu sa šliape po Cirkvi a pápežoch, že tu sa neuznáva 2VK ani následní pápeži, liturgia, atď.
|
tak učili otcovia |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 186 ~
Člen od: 09 jún 2011 ~
Posledná návšteva: 12 február 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 apríl 2013 : 07:41:48
|
Didy ma normálne inšpiroval. Asi treba napísať do Ríma, že nech tam lživo nevystupujú pod menom Katolíckej Cirkvi, a nech konečne priznajú farbu.
|
Počet príspevkov: 4422 ~
Člen od: 27 november 2011 ~
Posledná návšteva: 22 február 2015
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
Elo
Stav:
| |
Odoslaný - 24 apríl 2013 : 15:03:10
|
S Didym celkom súhlasím. Vyjadril to výstižne. Presne aj ja som na to myslel už predtým v niektorých mojich príspevkoch. Predsa, ak sa raz povie, že je to KATOLÍCKE FÓRUM, KTORÉ JE V PROSPECH KC, tak 99,9999 percent si každý predstaví Cirkev, ktorej na čele je rímsky pápež, ktorá má svoju vierouku zhrnutú v oficiálnom Katechizme KC a pod. A logika veci jasne hovorí, že moderátori tohto fóruma by mali naozaj riadiť toto fórum presne podľa toho, ako ho nazvali, a zasadzovali sa za to, aby tu boli prezentované a obhajované pohľady katolíckej viery podľa Katecchizmu KC.
No obávam sa, že človek po príchode na fórum zistí, že to "katolícke" je tu iba nastrčenou "maskou", ktorú využíva skupinka ľudí, ktorí v podstate nie sú katolíci priznávajúci rímskeho pápeža, ale naopak, sú to "katolíci" /v úvozovkách/, ktorí sú práve proti rímskemu pápežovi, ktorí ho znevažujú, a ktorí KC považujú od 2. vatikánskeho koncilu za akoby neplatnú, falošnú... Neviem, či sa nazývajú sedevakantisti, či tradiční katolíci /to je pojem, ktorí tiež mýli, ako keby sme my, ktorí uznávame pápeža za nástupci sv. Petra a predstaviteľa KC neboli tradičnými katolíkmi.../, ale v každom prípade tu ide o podvod a zneužívanie názvu fóra na pritiahnutie katolíkov, ktorí sú potom vystavení silnému náporu agresívnych proti-rímsko-katolíckych komentárov /Rarach, Mino, Robel.../, dokonca - čo je naozaj kuriózne, aj s podporou admina Maťa... A to je naozaj nefér, a proti tomu aj ja dôrazne protestujem.
V princípe naozaj nie som proti tomu, aby na fóre ľudia prejavili aj opozičné názory. Ale som proti tomu, aby sám moderátor katolíckeho fóra zjavne protežoval protikatolícke názory a nielenže im dáva taký veľký priestor, ale dokonca vôbec neobmedzuje také komentáre, ktoré hrubo urážajú a zhadzujú predstaviteľov KC...
Ide tu totiž o normálnu ľudskú SLUŠNOSŤ. Priatelia, ak prídem niekde na návštevu k ľudom, ktorých vieru, či presvedčenie nezdieľam, ale skôr mám iné názory, no oni ma napriek tomu prijmú, tak nielen ako slušný človek, ale o to viac, ak som kresťan, mal by som sa správať slušne, neurážať, nezhadzovať ľudí, ktorých si ctia tí, u ktorých som na návšteve... A títo sedevakantisti boli predsa vpustení na fórum KC, ktorú vedie rímsky pápež, a oni vám ho bez obalu urážajú - na očiach nás, ktorí si ho ctíme ako Kristovho vikára. Nezdá sa vám to divné?...
Aký vývod? Navrhujem: alebo zmeniť prax v tom zmysle ako ja, Didy a iní navrhujú /nech je to naozaj v prospech KC, a potom aj primerané správaanie sa moderátorov, dodržiavanie pravidel atď./, lebo nech sa v úvode fóra vysvetlí, že je to fórum nie v prospech KC, ktorú vedie rímsky pápež, ale v prospech "katolíkov" s inou "farbou"/sedevakantisti, tradicionalisti.../ a jasne vysvetlí ich protipápežský a protikoncilový postoj aj so všetkými dôsledkami. Ľudia budú vedieť kam vstúpili a bude to O.K. Potom sa nidko nebude môcť sťažovať, a ja pomlčím tiež...
P.S.: Za tento návrh by som si dovolil dať hlasovať, myslím, že by nikoho nemal urážať tým. Ale nakoľko nie som v tomto technicky zdatný, mohol by som poprostiť niekoho, aby to urobil za mňa?...
|
Krajina: Russia ~
Počet príspevkov: 370 ~
Člen od: 27 február 2013 ~
Posledná návšteva: 05 november 2013
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 apríl 2013 : 15:43:09
|
Elo, rozmýšľal som nad Vaším príspevkom a myslím, že máte pravdu. Možno by bolo vhodné aby sa upravili aj obrázky pri logu fóra, je tam teraz BXVI, je tam chrám sv. Petra. Možno aj keby sa BXVI prikreslili nejaké rohy, či uviedla tá modlitba spomínaná vo fóre(a tolerovaná adminom) o tom či je morálne modliť sa za jeho smrť, či fotomontáž JPII ako sa škvarí v pekle(čo by námet inej témy) aby sa nový návštevník rýchlo zorientoval na akom fóre je a zbytočne neupadal do omylu. Možno by v logu mali byť fotografie posledných 6.tich pápežov s komentom "arcilotri"a pod. Bolo by to férové voči novým návštevníkom. Takto sa mi zdá, že sa iba parazituje na sláve a popularite KC na to, aby sa pritiahli noví diskutujúci. |
Počet príspevkov: 521 ~
Člen od: 26 apríl 2011 ~
Posledná návšteva: 16 december 2019
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 apríl 2013 : 22:14:24
|
citácia: Predsa, ak sa raz povie, že je to KATOLÍCKE FÓRUM, KTORÉ JE V PROSPECH KC, tak 99,9999 percent si každý predstaví Cirkev, ktorej na čele je rímsky pápež, ktorá má svoju vierouku zhrnutú v oficiálnom Katechizme KC a pod. A logika veci jasne hovorí, že moderátori tohto fóruma by mali naozaj riadiť toto fórum presne podľa toho, ako ho nazvali, a zasadzovali sa za to, aby tu boli prezentované a obhajované pohľady katolíckej viery podľa Katecchizmu KC. v tomto s Elom suhlasim ked si aj myslite ze prava KC je ta Vasa skupina, - tak 99% si to nemysli a vy potom tazite z ich omylu Uvadzat druhych do takehoto omylu povazujem za nekorektne. Za ferove by som povazoval, keby forum otvorene priznalo farbu, nenaznacovalo nieco co nie je tak a netazilo nepriamym uvadzanim do omylu jednotlivych navstevnikov
Vase ano nech je ano a Vase nie nech je nie
podobnu situaciu som zazil v jednej skupine: My Vam dame Bibliu zadarmo a katolici ju predavaju za 800 Sk ale uz nepovedal ze davaju Rohackov preklad tiez som to vnimal ze tazia zo situacie neferovym sposobom |
Aby sme vo všetkom dosiahli pravdu, musíme sa vždy pridržiavať zásady, že to, čo sa mne zdá bielym, budem pokladať za čierne, keď to hierarchická Cirkev tak rozhodne, pevne veriac, že medzi ženíchom Kristom, naším Pánom, a medzi jeho nevestou Cirkvou je ten istý Duch, a náš Pán, ktorý nám dal Desatoro prikázaní, riadi a spravuje aj našu svätú matku Cirkev. sv.Ignac z Loyoly |
Počet príspevkov: 1231 ~
Člen od: 06 november 2010 ~
Posledná návšteva: 01 máj 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 apríl 2013 : 22:48:34
|
Ako sa to tu zbiera- ešte prispievajte- tak ma to len utvrdzuje v presvedčení, že naozaj treba nasmerovať na Vatikán určité otázky typu: S akou drzosťou sa opovažujete vystupovať pod hlavičkou Katolíckej Cirkvi, keď ňou dávno nie ste.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 apríl 2013 : 05:36:09
|
mino, aby som na Vás nezabudol. Možno by v logu mohla byť fotka z odpustu napr. z Levoče s komentárom - satanoliturgia. Aby bolo hneď jasné o čo fóru ide. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 apríl 2013 : 06:31:11
|
citácia: fotka z odpustu napr. z Levoče s komentárom - satanoliturgia Myslim priamo v hlavicke fora? dobry napad uvidime ako na to zareaguje Mato :-D
citácia: vystupovať pod hlavičkou Katolíckej Cirkvi, keď ňou dávno nie ste. to ale tvrdis len Ty a par ludi na Zapade a dokonca som zatial z Tvojej strany nezaznamenal ziadne argumenty, alebo som nieco prehliadol ?
Nuz ale mame demokraciu ked Ta to tak trapi preco uvedeny text nenapises do Vatikanu priamo ? mozno odpovedia ... |
Aby sme vo všetkom dosiahli pravdu, musíme sa vždy pridržiavať zásady, že to, čo sa mne zdá bielym, budem pokladať za čierne, keď to hierarchická Cirkev tak rozhodne, pevne veriac, že medzi ženíchom Kristom, naším Pánom, a medzi jeho nevestou Cirkvou je ten istý Duch, a náš Pán, ktorý nám dal Desatoro prikázaní, riadi a spravuje aj našu svätú matku Cirkev. sv.Ignac z Loyoly |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 apríl 2013 : 08:19:19
|
Nenapíšem preto, lebo ako katolík mám zakázané stýkať sa so slobodomurármi. A nechápem o čo baránkovi ide- nepoznám iné fórum(tu v SR), kde by sa riešili ozajstné problémy Katolíckej Cirkvi. A toto fórum ukazuje, že nie sú len kozmetické. Rozoberajú sa tu všetky názory na Cirkev, a nie iba nejaké jednostranné. (ako napr. na Tradičných stránkach iba z Tradičného hľadiska atď.)
Takže o čo ide niektorým je jednoduchá vec: zvrhnúť to tu na sterilnú debatu, bez pripustenia názorov iných. A to je nebezpečné. A to aj vzhľadom na fakt, že tzv katolícka cirkev sa stretáva s čertami, diablami, lucifermi, heretikmi, schizmatikmi, antikristami, judášmi a diskutuje s nimi len sa tak práši. Takže čakám, že si z nej budú brať príklad, a je mi fuk či diskusiu so mnou nazvú aj ekumenický dialóg. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 apríl 2013 : 13:54:58
|
Mino, ale veď s pokojom. Mňa zaujala myšlienka pána Elo-a. Zdá sa že je to rozumné. Na jednej strane, s požehnaním admina, sa urážajú Cirkevné inštitúcie, na druhej strane, sa vytvára dojem, že je to Katolícka stránka. Veď aj v logu je fotografia žehnajúceho usmievavého BXVI a pri tom sa toleruje, keď sa osadenstvo presviedča, že je morálne modliť sa za jeho smrť čo by škodcu. Možno by bolo fér, aby hneď na úvod bolo novému členovi diskusie jasné, kde prišiel. Ja nič nové nepíšem,len to, čo uvádzate vo svojich príspevkoch. Moje aj tak nestoja za reč. Preto by bolo možno vhodné úvodný banner vymeniť a dať tam trebárs fotografie posledných 10-tich pápežov, posledných 6 vyškrtnúť červeným X-kom a ku každému dopísať konkrétny popis ako bludár, heretik, slobodomurár, neplatne zvolený a pod. Možno keby sa pridala fotografia potrhaného katechizmu KC, či nejaká koláž s varovaním pred satanoliturgiou, bolo by hneď každému jasné kde sa ocitol. Takto zdá sa, ľudí nechtiac mätiete. Možno by tým nechápavým pomohlo aj to, keby v popise bolo aj to, ako sa zgrupila skupina so sídlom vo Vatikáne, čo mylne o sebe tvrdí že je Katolícka Cirkev(ako často uvádzate) a že toto fórum prezentuje ľudí, čo sa nenechali odviesť od pravej Cirkvi, ale práve naopak, sú jej kontinuitou. Niečo ako nositelia pravdy, resp. nositelia svetla. Myslím si, že za svoje názory by ste sa nemali hanbiť. Skôr je diskutabilné to, že vytvoríte dojem, že ste predstavitelia toho dominantného prúdu, ale v diskusiách sa už od toho prúdu hlasne dištancujete. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 apríl 2013 : 18:15:05
|
To všetko je baránok presne problém. Tie fotka atď tu patria, lebo poukazujú na problémy, čo sa tu budú riešiť. A treba nechať všetkých čo sem prídu, aby sa rozhodli sami, lebo podľa toho návrhu čo tu dávate, by sem zas prišla len vyprofilovaná skupina. Tu by mal prísť každý katolík, ktorý chce riešiť problémy Katolíckej Cirkvi. A nech je to spektrum od Bergoglio je antikrist- po Bergoglio je svätec. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 apríl 2013 : 18:54:10
|
Mino, ale potom musíme spolu dať Elovi za pravdu.
Najprv ľudí zlákame na to, že je tu katolícka stránka, že ide o dobro Katolíckej Cirkvi a len čo sa zaregistrujú a prispejú na fórum ... prásk, rana medzi oči.
Skúste predávať "svoj" produkt bez klamlivej reklamy. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 apríl 2013 : 19:19:50
|
Asi nerozumiem baránok, čo nekatolíckeho tu hovorím? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 apríl 2013 : 20:09:32
|
Dovolím si nesúhlasiť s niektorými z Vás. Na fóre som nový a naozaj vnímam fórum ako kresťanské. Sú tu rozpísané také kresťanské veci o ktorých som ani nepočul, alebo dávno nepočul. Preto slovíčko SLUŠNOSŤ v príspevku od ELA vnímam ako slovo CENZÚRA. Súhlasim s mino-vým predposledným príspevkom. Čo som začal sledovať toto fórum môžem konštatovať, že viacerým horlivákom tu chýba POKORA voči názoru druhého. Naozaj sa niekedy až čudujem a schádza mi na um to s trieskou v oku cudziom a brvnom vo vlastnom oku. Samotné fórum má viacej sekcií od rýdzo kresťanských po tie v ktorých je definované čo tam hľadajúci nájde. Ja naozaj nevidím problém... Aký by mala zmysel potom celá diskusia?! Zdvorilo klásť otázky na to na čo vieme odpovede?! Sebapotvrdzovanie?! |
Pri písaní svojich príspevkov vychádzam z metódy sofiologie ako aj z knihy Angelológia dejín. |
Počet príspevkov: 894 ~
Člen od: 12 apríl 2013 ~
Posledná návšteva: 19 august 2015
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 apríl 2013 : 23:06:27
|
citácia: Asi nerozumiem baránok, čo nekatolíckeho tu hovorím? Pôvodne zaslal mino - 25 apríl 2013 : 19:19:50 myslis si ze nepravdive moze byt katolicke? a ked niekto sa nepravdivo tvari ako mainstream katolik a pritom je utocne proti nim tak to by si ako oznacil ? ze to je pravdive katolicke a cestne ? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
Elo
Stav:
| |
Odoslaný - 26 apríl 2013 : 06:34:06
|
citácia: Dovolím si nesúhlasiť s niektorými z Vás. Na fóre som nový a naozaj vnímam fórum ako kresťanské. Sú tu rozpísané také kresťanské veci o ktorých som ani nepočul, alebo dávno nepočul. Preto slovíčko SLUŠNOSŤ v príspevku od ELA vnímam ako slovo CENZÚRA... Pôvodne zaslal Chodec - 25 apríl 2013 : 20:09:32 Viem, o čo vám ide. Ja nie som proti tomu, aby niekto bol kritický voči názorom KC /ktorú stotožňujem - na rozdiel napr. od Mina s Cirkvou, ktorú vedie pápež.../. Spokojne si môže každý povedať, čo má na srdci, a to môže byť aj kritické. /Nepáči sa ami to a to, preto a preto.../ Ale nech to vyjasdrí intelignetnou, slušnou formou, aby sa zachoval kresťanský charakter fóruma, diskusií. Veď predsa protirečiť sa dá aj slušne, či nie?... Nemusím niekoho považovať za antikrista a pod. Tým viac, že je to fórum, ktoré aj nesie názov "katolícky" a na začiatku sa dá spoznať, že sa tým myslí práve táto všeobecne známa KC. |
Krajina: Russia ~
Počet príspevkov: 370 ~
Člen od: 27 február 2013 ~
Posledná návšteva: 05 november 2013
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 26 apríl 2013 : 06:41:00
|
A nemohol by sa každý kto číta príspevky zorientovať v tom, kto je a kto nie je katolík? V tých názoroch sa podľa mňa zorientovať dá. Ak by mala byť zmena tak nie v tom, že je nekatolícke, ale skôr ho v názve viac vyšpecifikovať. |
Pri písaní svojich príspevkov vychádzam z metódy sofiologie ako aj z knihy Angelológia dejín. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 26 apríl 2013 : 08:46:08
|
Forum ale je katolicke, tu nie je co menit. |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 26 apríl 2013 : 15:49:42
|
citácia: Forum ale je katolicke, tu nie je co menit. Pôvodne zaslal Mato - 26 apríl 2013 : 08:46:08
Tiež si to myslím ... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 26 apríl 2013 : 18:42:18
|
citácia: Forum ale je katolicke, tu nie je co menit. existuju dva vyznamy slova katolicky jeden sa chape vseobecne (RKC na cele so sv Otcom) a druhy je na tomto fore(tradicionalisticky) a su protikladne
povazoval by som za ferove keby sa toto forum neskryvalo za zmatenie medzi tymito dvomi vyznamami slova katolicky |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 26 apríl 2013 : 19:27:40
|
Nie su protikladne, Katolicka Cirkev je len jedna, neexistuju ziadne dva vyznamy. |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 26 apríl 2013 : 20:19:20
|
Dobre poviem to teda inak: toto forum deklaruje ze je katolicke,avsak nepriznava ze odmieta IIVK a poslednych 6 papezov, co je mimoriadne podstatna vec je to v podstate schizma v ramci RKC
povazujem teda za nefer ze forum svojim nazvom a tym ako sa deklaruje vyvolava dojem ze v tychto otazkach zastava opacny nazor ako v skutocnosti zastava. otvorenost v style ANO ANO NIE NIE by urcite sprehladnila situaciu ...
proste clovek sa tu citi rovnako ako na teofore pokojne si so zaujmom cita clanky a zrazu s hrozou zisti: ved oni kritizuju sv Otca a to niektori s az chorobnou nenavistou
O co ste potom lepsi ako Teoforum ? O co ste lepsi ako taky Miro Kocur? to iste len opacnym smerom :-(((
Ucta a poslusnost voci sv Otcovi dostava KO.
Uz v Pisme mate: Poslusnost je viac ako sviatost
a co je najhorsie ze sa tu otvorene propaguje schizma: su tu opakovane vyzvy na otvoreny boj proti katolickej cirkvi pripadne na jej opustenie, o nadavkach a ponizujucich hanobiacich oznaceniach ani nehovoriac ... roznost nazorov by som este akceptoval za predpokladu ze ostavate na pode RKC diskusia by bola dokonca celkom vitana ale urazky a utoky na sv Otca a vernost sv Stolici su podla mna utoky na samotne zaklady RKC, su to ale utoky na Skalu, ktora nemoze byt znicena, trvat bude neustale pevna nepremozena, zaklad ten jej Pan Boh dava, dodava jej stalosti, preto ju nic nepremaha, ani zloba temnosti Amen |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 apríl 2013 : 10:05:42
|
Toto forum deklaruje, ze je pre katolikov a to aj je.
Forum nemoze byt ani take, ani onake, forum je len virtualny priestor do ktoreho vkladaju svoje prispevky prispievatelia.
Ich nazory mozu byt opacne, zmyslom diskusie je potom najst pravdu a zistit ci sa mylil jeden, druhy, alebo mozno aj obaja a pravda bola niekde uplne inde.
Namiesto tejto pruhluplej kampane proti virtualnemu priestoru, ktory dava moznost vyjadrit nazory, ktore sa Vam nemusia pacit a proti konkretnym prispievatelom, ktori Vam mozno stupili na otlak, by ste mohli venovat tento cas a energiu korektbej diskusii, v ktorej by sa dalo z Vasich argumentov (nie dojmov a pocitov) zistit, preco sa Vas oponent myli... |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 apríl 2013 : 10:19:44
|
Mato, a budeme sa na tomto katolíckom fóre modliť aj na úmysel Arciničomníka ? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 apríl 2013 : 10:43:41
|
nebolo by lepsie deklarovat ze forum sa venuje otazkam sedesvakantistickeho pohladu na RKC ? bolo by to presne vystizne a pravdive
Baranok ktory je tu ovela dlhsie ako ja to vystihol: citácia: Najprv ľudí zlákame na to, že je tu katolícka stránka, že ide o dobro Katolíckej Cirkvi a len čo sa zaregistrujú a prispejú na fórum ... prásk, rana medzi oči. Skúste predávať "svoj" produkt bez klamlivej reklamy.
podobne aj ELO: citácia: Predsa, ak sa raz povie, že je to KATOLÍCKE FÓRUM, KTORÉ JE V PROSPECH KC, tak 99,9999 percent si každý predstaví Cirkev, ktorej na čele je rímsky pápež, ktorá má svoju vierouku zhrnutú v oficiálnom Katechizme KC a pod. A logika veci jasne hovorí, že moderátori tohto fóruma by mali naozaj riadiť toto fórum presne podľa toho, ako ho nazvali, a zasadzovali sa za to, aby tu boli prezentované a obhajované pohľady katolíckej viery podľa Katecchizmu KC.
No obávam sa, že človek po príchode na fórum zistí, že to "katolícke" je tu iba nastrčenou "maskou", ktorú využíva skupinka ľudí, ktorí v podstate nie sú katolíci priznávajúci rímskeho pápeža, ale naopak, sú to "katolíci" /v úvozovkách/, ktorí sú práve proti rímskemu pápežovi, ktorí ho znevažujú, a ktorí KC považujú od 2. vatikánskeho koncilu za akoby neplatnú, falošnú... Neviem, či sa nazývajú sedevakantisti, či tradiční katolíci /to je pojem, ktorí tiež mýli, ako keby sme my, ktorí uznávame pápeža za nástupci sv. Petra a predstaviteľa KC neboli tradičnými katolíkmi.../, ale v každom prípade tu ide o podvod a zneužívanie názvu fóra na pritiahnutie katolíkov, ktorí sú potom vystavení silnému náporu agresívnych proti-rímsko-katolíckych komentárov /Rarach, Mino, Robel.../, dokonca - čo je naozaj kuriózne, aj s podporou admina Maťa... A to je naozaj nefér, a proti tomu aj ja dôrazne protestujem.
Podstata namietky nejde proti virtualnemu priestoru to je dobra vec ale proti netransparentnosti ako sa forum deklaruje.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 apríl 2013 : 14:10:01
|
citácia: Mato, a budeme sa na tomto katolíckom fóre modliť aj na úmysel Arciničomníka ? Pôvodne zaslal baránok - 27 apríl 2013 : 10:19:44 Nech rozmyslam ako chcem, neviem prist na sposob, ako by sa dalo na fore modlit. |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|