|
Odoslaný - 23 apríl 2013 : 00:16:46
|
Otázka na hlasovanie:
nick Rarach (pozn.: "rarach = zlý duch, čert, diabol". Slovník slovenského jazyka. http://slovniky.korpus.sk/?w=rarach) tu pred necelými dvoma rokmi založil tému: "Nie som katolik", akoby to vari nebolo dosť jasné aj bez toho... no napísal tam frázu: "Apage catholicos", čo zrejme chcelo znamenať "odíď, katolík" keďže "apage" je singulárny imperatív toho slovesa, avšak "catholicos" je v gréčtine nominatív singuláru (v latinčine dokonca akuzatív plurálu) a nie vokatív (ktorým by bolo slovo "catholice" v La. i v Gr.), ktorý by tu mal byť podľa gramatiky... To len tak na okraj, lebo mi je naozaj trápne, ako sa tu dotyčný pechorí takouto teatrálnou snahou použiť nejaké frázy v klasických jazykoch, keď pritom má takéto vážne problémy už s tou úplne najelementárnejšou gramatikou (keďže skloňovanie sa učí už vrámci úplne úplne prvých lekcií klasických jazykov)... alebo ako keď v téme o učiteľoch Cirkvi, kde tiež popísal všelijaké svoje fantázie len nie skutočnú definíciu toho pojmu a ešte aj za to "učiteľ Cirkvi" do zátvorky uviedol "Magister Ecclesiae", čo ešte aj to stretlil vedľa, lebo je to "Doctor Ecclesiae", a to už musí byť ozaj riadna ignorancia, keďže sa to tak aj v jednotlivých tituloch vyskytuje, napr. Tomáš je "Doctor Angelicus", Bonaventúra je "Doctor Seraphicus", Anzelm je "Doctor Magnificus" atď., všade "doctor", a tak sa aj oficiálne ten titul volá... tak to teda vyzerá, akoby si to on len dal preložiť do google translátora či pod, a hneď s tým sem prišiel, že aby nejakou ďalšou latinskou frázou tých svojich ohúril (a pritom sa ešte aj tým len ešte viac strápnil)... namiesto toho, aby sa radšej už konečne venoval tomu, čomu rozumie, a nemiešal sa do vecí, ktorým nerozumie, a len čitateľov zavádza... (btw. nech vás nepletie, že si teraz dal nick podľa archanjela, že Rafael, to zrejme len preto, že to Ra... opticky najviac pripomína jeho pôvodný nick Rarach - dodnes keď si pozriete adresu toho obrázka, čo tam má, tak tam má napísané "rarach": http://www.kredo.sk/bforum/avatars/rarach.jpg ono ten čierny anjel nie je Rafael, lebo Rafael sa zobrazuje s pútnickou palicou a nie mečom... no diabol je padlý anjel, takže skôr na takú symboliku by to sedelo)...
Chcel by som sa však čitateľov spýtať, ku ktorým z nasledovných dvoch alternatív sa viac prikláňate?
Čo sa dá čakať od človeka, ktorý na katolíckom fóre si zvolí nick označujúci diabla?
|
|
tak učili otcovia |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 186 ~
Člen od: 09 jún 2011 ~
Posledná návšteva: 12 február 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 apríl 2013 : 06:08:12
|
Ti ktorych sa to tyka pochopia:
Toto je presne ten styl pisania, ktory sme oznacili "nie je to z Boha". Hadam bude teraz jasnejsie, co sme sa snazili povedat. |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 apríl 2013 : 06:39:04
|
Pán Didi, hoci Vaše názory sú mi bližšie ako názory Vašich oponentov, túto anketu(tému) ste si mohli asi odpustiť. Pripomína mi to presne to, čo vyčítate oponentom. Citové vydieranie, populizmus, manipulácia s verejnou mienkou. Ja sa v tomto hlasovaní nezúčastním. |
Počet príspevkov: 521 ~
Člen od: 26 apríl 2011 ~
Posledná návšteva: 16 december 2019
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 apríl 2013 : 06:46:10
|
citácia: Hadam bude teraz jasnejsie, co sme sa snazili povedat. utok ad hominem ? ciastocne
a ciastocne aj znechutenie nad sposobom komunikacie rarachovym(a este par ludi tu na fore) zda sa ze mu vadi provokativny sposob Rarachovho (Rafaelovho) vyjadrovania sa (ked to prechadza do urazok sv Otca alebo Cirkvi tak potom to vadi aj mne)
osobne davam prednost inemu stylu komunikacie, vecnejsiemu a pokojnejsiemu co plati pre obe strany... |
Aby sme vo všetkom dosiahli pravdu, musíme sa vždy pridržiavať zásady, že to, čo sa mne zdá bielym, budem pokladať za čierne, keď to hierarchická Cirkev tak rozhodne, pevne veriac, že medzi ženíchom Kristom, naším Pánom, a medzi jeho nevestou Cirkvou je ten istý Duch, a náš Pán, ktorý nám dal Desatoro prikázaní, riadi a spravuje aj našu svätú matku Cirkev. sv.Ignac z Loyoly |
Počet príspevkov: 1231 ~
Člen od: 06 november 2010 ~
Posledná návšteva: 01 máj 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 apríl 2013 : 08:43:51
|
Didy, správaš sa ako malé decko a zbytočne to tu spamuješ. Ak chceš, rob si to na areopagu, tu nám daj pokoj. Ďakujem. |
Počet príspevkov: 721 ~
Člen od: 25 marec 2011 ~
Posledná návšteva: 30 január 2021
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 apríl 2013 : 12:42:34
|
ani ja nie som rád takýmto témam. táto téma je len moje - ako to trefne vystihol aj michal
citácia: znechutenie nad sposobom komunikacie rarachovym(a este par ludi tu na fore) zda sa ze mu vadi provokativny sposob Rarachovho (Rafaelovho) vyjadrovania sa Pôvodne zaslal misojogi - 23 apríl 2013 : 06:46:10 a čo sa týka jej štýlu, tak to tiež vidím, že bolo pochopené, ako uviedol baránok: "Pripomína mi to presne to, čo vyčítate oponentom."
Tak dajako... nastavil som zrkadlo istej osobe... ináč sa mi nepáči ani jedno, ani druhé. je to taký smutný dôsledok, ktorý vyvoláva zlo, ktoré tu je, že to potom aj dosť ťažko na to nejakými milými slovami zareagovať... lebo toto už aj len pomenovať toto zlo, čo sa tu deje, je dosť nepekné... a tiež, čo už som aj videl aj na iných ľuďoch, že keď im človek len dohováral, nič to nimi nepohlo, a až keď im niekto nastavil zrkadlo, tak až vďaka tomu sa podarilo priviesť ich k tomu, že si napokon uvedomili svoj problém. No zároveň ma to mrzí, že takýmto spôsobom vyprovokávajú druhých ľudí ku takému nastavovaniu zrkadla... Áno, dosť ma to už tak ľudsky vytočilo a znechutilo, čo sa tu deje, a to je taký dôsledok toho. Neplánujem tu pokračovať s takýmito témami, to bolo len taký jednorázový prejav toho môjho znechutenia atď. nad tamtým, čo sa tu deje, nad čím by človek mal byť znechutený, takže aj táto téma je v takej atmosfére napísané a tak vlastne tiež len podčiarkuje to, čo by malo byť, kým tu budú takí...
Takže ospravedlňujem sa tým ostatným čitateľom, ktorých táto téma znechutila, no tak či onak ten koreňový problém je v štýle správania inej osoby, na ktorú som týmto len reagoval, aby sa prišlo k jasnejšiemu uvedomeniu a pomenovaniu problému...
a áno, je to "nie z Boha"... neplánujem tu v takýchto témach pokračovať, bolo to na tamten účel, a zároveň aj, keď sa tu už Rarach chce oháňať anekatami, tak otázka, ako na tom teda sú názory ľudí na ten jeho štýl...
Komu sa nepáči ani táto téma, tak sa tým priamo či nepriamo prikláňa k tej prvej možnosti. Takže pre úplnosť štatistiky to beriem tak.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 apríl 2013 : 13:16:12
|
P.S.: ono je to ako o takomto hovorieval páter Hugolín: "nedá sa v pavučine namaľovať pekný obrázok."
riešiť tu rarachoviny nebude nikdy pekným obrázkom... asi bude ozaj lepšie ho proste ignorovať... lebo keď má človek sa s ním dávať do reči alebo vyjadrovať k tomu diabolstvu, tak najskôr sa len aj sám zašpiní...
"Kdo se s bláznem dišputuje, podobný mu bývá, a i vetšé nežli blázen potupení mívá." (páter Hugolín)...
takže ignorovať ho bude asi lepšie. A najlepšie vlastne úplne odísť z fóra, na ktorom taký človek takto figuruje, pletie a zvádza ľudí... hmm? |
tak učili otcovia |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 apríl 2013 : 13:26:38
|
citácia: takže ignorovať ho bude asi lepšie. A najlepšie vlastne úplne odísť z fóra, na ktorom taký človek takto figuruje, pletie a zvádza ľudí... hmm? Pôvodne zaslal Didy - 23 apríl 2013 : 13:16:12 A presunut sa na aeropag? Hmmmm... Prisli ste si sem robit nabor? Mate malo clenov? Nudite sa tam? Zlakli ste sa, ze by diskusia s knazom dalej znizila Vasu navstevnost, tak ste prisli zakrocit? |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 apríl 2013 : 13:44:20
|
Ja tam skôr vidím niečo iné, zrejme sem nabehne rýchla rota(ry) z toho Didytownu a bude hlasovať. Zahlasuje nejako, a Didy tu potom použije tie výsledky a zrejme urobí kázanie o tom, aby niekto poslúchol väčšinu. Úplne priehľadné a smiešne.
(ak už samozrejme pominiem to, že téma toho mena tu bola preberaná a vysvetlená, a podľa zadania zas vidno veľmi obmedzené zdroje, ktorými tu disponuje nejaký Didy)
|
Počet príspevkov: 4422 ~
Člen od: 27 november 2011 ~
Posledná návšteva: 22 február 2015
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 apríl 2013 : 15:10:10
|
citácia: citácia: takže ignorovať ho bude asi lepšie. A najlepšie vlastne úplne odísť z fóra, na ktorom taký človek takto figuruje, pletie a zvádza ľudí... hmm? Pôvodne zaslal Didy - 23 apríl 2013 : 13:16:12 A presunut sa na aeropag? Hmmmm... Prisli ste si sem robit nabor? Mate malo clenov? Nudite sa tam? Zlakli ste sa, ze by diskusia s knazom dalej znizila Vasu navstevnost, tak ste prisli zakrocit? Pôvodne zaslal Mato - 23 apríl 2013 : 13:26:38 nezda sa mi, zeby bol na areopagu zaujem o tunajsie esa, oni su skor radi, ze sa takych zbavili. o diskusiu s knazom tu predsa nejde, to by si ty osobne nenavrhol za oponenta raracha. to individum by medzi slusnymi ludmi nemalo sancu , toje jasne kazdemu sudnemu cloveku.
uznavam, jeho ucinkovanie zvysuje sledovanost, aj farma a farmar hlada zenu mali vysoku sledovanost. co vsak este neznamena, ze slo o kvalitne programy. dolezite su cisla, plati to aj tu.
pamatam si casy, ked ti islo o kvalitu, martin. rarach s tebou odviedol kus prace. nech ti Boh pomaha,
|
Počet príspevkov: 56 ~
Člen od: 24 máj 2010 ~
Posledná návšteva: 01 december 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 apríl 2013 : 16:39:35
|
citácia: to individum by medzi slusnymi ludmi nemalo sancu , toje jasne kazdemu sudnemu cloveku. uznavam, jeho ucinkovanie zvysuje sledovanost, aj farma a farmar hlada zenu mali vysoku sledovanost. co vsak este neznamena, ze slo o kvalitne programy. dolezite su cisla, plati to aj tu. pamatam si casy, ked ti islo o kvalitu, martin. rarach s tebou odviedol kus prace. nech ti Boh pomaha, Pôvodne zaslal Sandy - 23 apríl 2013 : 15:10:10 pamätám sa, ako dotyčný na inom fóre založil tému "Jak som farára zo spovedelnice vykúril", ale nič tam najprv nenapísal, len čakal. Už názov témy bol typický rarachovský, písať veci, ktoré by katolíkov zhnusovali - kto si z tohto robí hlavnú činnosť, tak to o ňom hovorí za všetko...
ktosi, čo ho už mal prekuknutého, tam hneď skonštatoval, ako to skončí: "sa rarach bude vytesovat na tom, ako sa pred nim maly cervici plazia po zemi a prosia ho, aby povedal co sa stalo... potom sa popise 10-15 stran a rarach spomenie nejaky mega-moralno-pravne-argumentacno-logicky dovod preco to neuviest.... zatial si to len ukaja ego ..."
A presne tak sa aj stalo. Jeho fanúškovia ho prosíkali, aby o tom rozprával, na čo im on odpovedal: "Pockam si na citanost temy koef. 20 (co je za chvilu, tymto tempom).", a tak dotyční klikali o sto šesť na tú tému, aby mala veľký počet "prečítaní", a až potom postupne im útržkovito Rarach začal zverejňovať nejaké detaily, konkrétne: fotky toho kostola, nákres trajektórie, ako vraj ten kňaz letel vo vzduchu, keď ho hodil, bolo to asi dva metre letu vo vzduchu s dopadom na betón...
Nakoniec téma mala 21 strán, no aj tak v nej nepovedal, prečo sa vlastne dopustil fyzického násilia na kňazovi, a že ak by aj ten kňaz niečo urobil (zjavne zo strany toho kňaza nič zlé nebolo, to tam priznal, išlo len o nejaké pseuzámienky napr. možno tá spovedelnica asi nemala také atribúty, aké by podľa raracha mala mať, a tak si to vzal ako zámienku, aby kňaza potrestal), a že kto raracha ustanovil za sudcu a kata (vykonávateľa trestu) v jednej osobe, atď.
Ale mal "sledovanosť", to veru hej, na to predsa čakal, ako sa priznal - a ako aj z teatrálnosti jeho štýlu je jasné aj bez toho, že by sa k tomu výslovne priznal.
A tak aj na tomto fóre sa mu zrejme museli poriadne zbiehať slinky, keď Maťo navrhol to, čo navrhol. Je dobré si všimnúť, s akou žhavosťou spôsobom citového vydierania sa začal veľmi preveľmi odvolávať na výsledky hlasovania a bla bla bla, už sa zrejme len tešil: Ej, to bude téma, to bude sledovanosť, to bude niečo: "Jak som farára na kréde...". Akurát tu by nešlo o fyzický útok na kňaza, ale o psychický!!! Verejné lynčovanie kňaza v priamom prenose - a jeho fanúškovia len nedočkavo vyklikávajú: "áno, áno, toto chceme"...
citácia: citácia: A presunut sa na aeropag? Hmmmm... Prisli ste si sem robit nabor? Mate malo clenov? Nudite sa tam? Zlakli ste sa, ze by diskusia s knazom dalej znizila Vasu navstevnost, tak ste prisli zakrocit? Pôvodne zaslal Mato - 23 apríl 2013 : 13:26:38 nezda sa mi, zeby bol na areopagu zaujem o tunajsie esa, oni su skor radi, ze sa takych zbavili. Pôvodne zaslal Sandy - 23 apríl 2013 : 15:10:10 veru, takýmto fenoménom by som sa rozhodne netešil ani na areopágu - ako ani tu sa tomu neteším, a som skôr len rád, že areopág sa od takých očisťuje. tu však už aj osadenstvo fóra je vo svojej kvilačnosti tak spudované, ako starí rimania, ktorí chodili do kolosea sa pozerať na to, ako bude striekať krv. A tak len klikajú na Maťov návrh. "Ej, to bude téma".
Ak si myslíte, že také lynčovanie kňaza by som tomuto fóru závidel, a že by som si vari želal, aby sa to radšej dialo na areopágu, tak sa tak totálne mýlite, ako sa len mýliť dá, keďže je to presne opačne: ani tam ani tu by som nechcel, aby niečo také bolo...
Je trápne, že Maťo a spol. mi tu len idú pripisovať nejaké zámery robenia náboru na iné fórum, lebo tieto postoje ja zastávam bez ohľadu na existenciu iných fór, keby aj žiadne iné fórum nebolo, tiež by som to takto isto bral.
A preto je škoda, že Maťo namiesto toho, aby sa zamyslel nad problémom, na ktorý sa tu poukazuje, tak radšej len ide mojej osobe pripisovať že sa nudím či robím nábor, namiesto toho, aby sa radšej zamyslel nad tým fenoménom, ktorým je toto fórum postihnuté... |
tak učili otcovia |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 apríl 2013 : 20:36:43
|
citácia: citácia: citácia: takže ignorovať ho bude asi lepšie. A najlepšie vlastne úplne odísť z fóra, na ktorom taký človek takto figuruje, pletie a zvádza ľudí... hmm? Pôvodne zaslal Didy - 23 apríl 2013 : 13:16:12 A presunut sa na aeropag? Hmmmm... Prisli ste si sem robit nabor? Mate malo clenov? Nudite sa tam? Zlakli ste sa, ze by diskusia s knazom dalej znizila Vasu navstevnost, tak ste prisli zakrocit? Pôvodne zaslal Mato - 23 apríl 2013 : 13:26:38 nezda sa mi, zeby bol na areopagu zaujem o tunajsie esa, oni su skor radi, ze sa takych zbavili. o diskusiu s knazom tu predsa nejde, to by si ty osobne nenavrhol za oponenta raracha. to individum by medzi slusnymi ludmi nemalo sancu , toje jasne kazdemu sudnemu cloveku. uznavam, jeho ucinkovanie zvysuje sledovanost, aj farma a farmar hlada zenu mali vysoku sledovanost. co vsak este neznamena, ze slo o kvalitne programy. dolezite su cisla, plati to aj tu. pamatam si casy, ked ti islo o kvalitu, martin. rarach s tebou odviedol kus prace. nech ti Boh pomaha, Pôvodne zaslal Sandy - 23 apríl 2013 : 15:10:10
Sandy ak chceš rozprávkara ako Didy, ktorý nám tu vykreslil Rotara ako priam katolícku rehoľu, tak si ho ber. Ja si myslím, že sa budete dobre dopĺňať. On ti vždy niečo vygoogli a ty mu zatlieskaš. Tu je treba esá čo zvládnu aj viac. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 apríl 2013 : 21:23:49
|
citácia: Sandy ak chceš rozprávkara ako Didy, ktorý nám tu vykreslil Rotara ako priam katolícku rehoľu, tak si ho ber. Ja si myslím, že sa budete dobre dopĺňať. On ti vždy niečo vygoogli a ty mu zatlieskaš.Tu je treba esá čo zvládnu aj viac. Pôvodne zaslal mino - 23 apríl 2013 : 20:36:43 k tomu, čo tu Mino zúfalo dookola vyťahuje a prekrúca v snahe zahovoriť to tu a útočiť na mňa, tak čo tu vraví: "On ti vždy niečo vygoogli a ty mu zatlieskaš." Presne tak to bolo s tým Rotary avšak u raracha a mina: Rarach vygooglil nejakú nepravdu a mino mu zatlieskal. Kým ja som už len ukázal, že aké nezmysly to tam Rarach popísal, keď z tých svojich googlovín sebaisto prehlasoval, že František je členom rotary atď., a pritom ešte aj z textoch, ktoré sám citoval - keby pravda poriadne čítal aspoň to, čo to už aj sám vygooglil - bolo výslovné, že bol ex-členom, a aj to, čo to pred tým bol, tak bolo len čestné členstvo, ktoré oni sami od seba si zmysleli mu vyhlásiť... teda prakticky o nič nešlo. a zo strany Františka - vtedajšieho Beroglia - už duplom.
Len tu teda, Mino, sám seba strápňujete touto snahou to dookola všade vyťahovať. Ak to ešte raz vytiahnete, tak zasa len sám seba tým strápnite. Už vôbec že máte potrebu takto zahovárať je prejav vášho zúfalstva. Škoda reči s vami... |
tak učili otcovia |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 apríl 2013 : 21:47:10
|
Ale z tejto zlátaniny čo si tu vytvoril, som sa nejako nedozvedel to najhlavnejšie, ako si prekrúcal, že Rotary sú hádam aj predstupeň katolíckej rehole, a vôbec si mi sem nedal rozhorčenú reakciu Bergoglia, že si ho táto "charitatívna organizácia" dovolila bez jeho vedomia zapísať do svojho zoznamu. Práve naopak, máme tu jeho vrelé poďakovanie, že jeho meno sa skveje na zozname tejto murárskej filiálky.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 apríl 2013 : 21:52:52
|
citácia: Ale z tejto zlátaniny čo si tu vytvoril, som sa nejako nedozvedel to najhlavnejšie, ako si prekrúcal, že Rotary sú hádam aj predstupeň katolíckej rehole Pôvodne zaslal mino - 23 apríl 2013 : 21:47:10 to som práveže nikde netvrdil, že "Rotary sú hádam aj predstupeň katolíckej rehole", to si len MI(L)NO mylno dedukoval, podobne ako mylne dedukuje aj iné veci... ale aj celkovo ste tu s tým už úplne OT. práve v tej téme bolo vidieť skôr to, ako Rarach vygooglil hlúposť a mino tej hlúposti hneď len automaticky zatlieskal, podobne ako aj iným hlúpostiam dokáže len zatlieskať, takže ozaj je Mino esom, ale len tohto fóra... |
tak učili otcovia |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 apríl 2013 : 22:02:33
|
Takže tu stále nemáme rozhorčenú reakciu Bergoglia na to, že jeho meno si murárska filiálka dovolila dať na svoj zoznam, bez jeho vedomia.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 apríl 2013 : 22:21:05
|
rozhorčené reakcie na púhu formu ocenenia pápeža zo strany organizácie, ktorá sa oficiálne deklaruje len ako charitatívna organizácia, žiadate len vy, mino. Pápež nie je povinný poslúchať vaše trápne požiadavky. Aj tak ste sa už dávno s Cirkvou rozišli, a ani keby ste nejakú rozhorčenú reakciu dostali, tak by to nič nezmenilo na vašom postoji voči Cirkvi, takže aj táto vaša požiadavka je len trápna snaha o alibistické zámienky ku svojmu odporu voči Cirkvi, lebo - ako vravím - aj keby vám to dal, tak by sa na vašom proticirkevnom postoji nič nezmenilo.
Ostatne, videli sme to aj na príklade vašich rečí o Harrisovi, že aj keď som vám zacitoval Harrisove rozhorčené slová, v ktorých sa dušuje, že on nie je murárom, vy aj tak ho murárom nazývate. Takže už aj z toho dôvodu nevidím dôvod, prečo by ste v prípade obdobnej reakcie od Bergoglia mali postupovať opačne než v prípade Harrisa. Takže aspoň sa tu takto falošne nestrápňujte, je jasné, že váš postoj voči Cirkvi by sa nezmenil. Nanajvýš by ste si tak začali hľadať ďalšie pseudozámienky. Ako sa vraví, že kto chce psa biť, palicu si nájde. Tak podobne kto chce byť mimo Cirkvi, tak tiež si k tomu vymyslí nejaké pseudozámienky...
Ale opakujem, že v tejto téme ste s tým aj tak off topic. Nanajvýš tak len ako príklad Rarachovej obeti môžete poslúžiť v tejto téme ako názorná ukážka, ako Rarach dokáže niektorých katolíkov zmagoriť.
Iba v tomto zmysle je zmienka tej témy k veci, ba naozaj priam ilustračným príkladom. Napr. ako tam Rarach neúctivým tónom nazýva pápeža Jorge - a mino hneď začne sa po Rarachovi opičiť a tiež papagájovať "Jorge, Jorge", a bárs akú hlúposť, čo Rarach napíše, tak mino tomu len zatlieska. Akoby už ani nemal vlastný mozog, ale Rarach sa stal jeho mozgom, ktorý mu diktuje, čo si má myslieť... a on to všetko automaticky poslušne prijíma... no môže si Rarach zatlieskať... alebo aspoň mino mu rád zatlieska k tomu a aj sebe... |
tak učili otcovia |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 apríl 2013 : 22:24:31
|
Takže zas sme sa nedozvedeli tú rozhorčenú reakciu (to že Rotary je slobodomurárska, a aj jej zakladateľ KC svojho času vedela, a aj reagovala...škoda, že to nie je na google a Didy to nemôže nájsť) Ďalší pokus (zahmlievanie zatiaľ nevychádza, max. tak na didypágu) |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 apríl 2013 : 23:16:02
|
zahmlievanie zasa robíte vy, ba ešte horšie, úplne si vymýšľate... a zasa pripomínam, že ste tu s tým off topic, len odvádzate pozornosť od témy, ste typický internetový troll...
Lebo KC neoznačila Rotary za murárske, skôr naopak, viď.: http://www.kredo.sk/bforum/topic.asp?whichpage=6&TOPIC_ID=3801#125637 - a tam vám teda reagujem na tieto vaše dookola opakované off topicy. Navrhujem teda tam pokračovať s témou Rotary a pod.
Lebo tuná vám už viac nebudem pokračovať na tému Rotary, lebo tuná je to OT. a je to len prejav vášho zúfalstva, že to tu dookola vyťahujete v snahe zahovárať... |
tak učili otcovia |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 apríl 2013 : 00:20:17
|
nezamotali ste sa nahodou do inej temy? ked uz tak sa drzte povodnej linie ... ktora bola urcena prvym prispevkom alebo zalozte temu dalsiu ... |
Aby sme vo všetkom dosiahli pravdu, musíme sa vždy pridržiavať zásady, že to, čo sa mne zdá bielym, budem pokladať za čierne, keď to hierarchická Cirkev tak rozhodne, pevne veriac, že medzi ženíchom Kristom, naším Pánom, a medzi jeho nevestou Cirkvou je ten istý Duch, a náš Pán, ktorý nám dal Desatoro prikázaní, riadi a spravuje aj našu svätú matku Cirkev. sv.Ignac z Loyoly |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 apríl 2013 : 06:22:26
|
Preco?
Ved didy sem prisiel s jasnym cielom spamovat a odradzat ludi od prispievania. Doma sa nudi a potrebuje novych prispievatelov... |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 apríl 2013 : 07:04:00
|
Na tejto téme jasne vidno, že ju založil niekto, kto nemá šajnu čo píše. Keďže nositeľ toho nicku tu http://www.kredo.sk/bforum/topic.asp?TOPIC_ID=1851 napísal:
Pan Bystrican, ano, podla uvedeneho slovnika ide o dane vyznamy. Synonymicke slovniky vsak nie su vykladove, a to je zasadna vec, ak niekto chce urcovat vyznamy pojmov. Synonymicke slovniky neberu ohlad na vyznamove odtiene synonym. Cez synonyma sa da vyrobit taky semioticky protipol, az by jeden ziral (ako sa vám pacia niektore zo synonym slov úd, víla, pošva, samohonec, zlaty dazd, social ceed, vtak, inkvizitor, karneval, odporca, pyramida, trojuholnik, ..humusne synonyma maju aj pojmy cisto nabozenske ako Pontifex Maximus, S.P.Q.R., tabernakulum, knaz, omsa, cadaver, ..). Rarach je cast prezyvky, ku ktorej sa viaze ista vyznamna minulost, v plnom zneni Rarach z bazaru. Svojho casu leptal ulety starokatolickej cirkvi na Slovensku, v sucasnosti ma ambicie ODPORCU tzv. tradicionalistickych skodcov (na areopagu som pod tymto nickom dokazoval zla oravecizmu). Naopak, pokial by sa ukazalo, ze tradijci moju kritiku zvladaju, nech len s Rarachom pozametaju, podobne ako sv. Prokop pooral s rarachom. Povazujem tento nick za mnohonasobne emblematicky. Pokial by sa tu vsak rozmohli zbytocne konspiracne fabulacie, bez problemov poziadam o zmenu nicku na Mel Gibson. Pravdivostna hodnota tvrdeni na ziadnom nicku nezavisi a to je hadam to jedine, co je skutocne dolezite. Najma na katolickom fore ma ist o to. Co poviete.
A teda zadanie témy, vzhľadom na google (polo)vzdelanie zakladateľa, a zrejme nedoučenie sa v tom, čo je to výkladový slovník, je od začiatku len čistá fikcia a úbohosť. Proste tohto trolla treba nechať nech sa "vypovída" , pofantazíruje si, posníva, pogoogluje a potom zmizne tam kde mu na tie polovzdelaniny tlieskajú.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 apríl 2013 : 23:23:10
|
ja sam som uz na toto forum dlhsie neprispieval ,dovodov bolo niekolko , avsak rad som nan klikol a precital co to , prispievatel rarach na ktoreho tak vykonstruovane utocite ( smerovane didimu.. ) je podla mojho osobneho nazoru hodnotny prispievatel ktoreho prispevky som si vzdy rad precital.. to ci snimi suhlasim alebo nesuhlasim , nic nemeni na tom ze su hodnotne.Ale co sa vas tika , mne osobne vase prispevky skor ukazuju ze ste proste jednotlivec ktory nema zaujem o komunkaciu ci pohyb v tejto internetovej komunite ale naopak ju znicit.. len nechapem aky ma potom zmysel vase prispievanie... nebolo by jednoduchsie prestat stym, ? a ked uz robyte diagnostiku ,je nieco v neporiadku s mojim profilom? menom... obrazkom na profile? |
http://www.bagras.sk/ |
Počet príspevkov: 1510 ~
Člen od: 21 október 2008 ~
Posledná návšteva: 18 august 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 apríl 2013 : 06:10:56
|
Jeeej volsung, Vas som tu uz dlho nevidel. Nezabudli ste na nasu diskusiu o templaroch? |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 apríl 2013 : 06:28:45
|
citácia: ja sam som uz na toto forum dlhsie neprispieval nie ste jediny zda sa ze Didyho "spamovnie" a nielen to (napr aj Elove prispevky apod) prinasa dalsich zaujemcov o diskusiu na vyssie uvedene temy
co uz rozbieha sa ziva a burliva diskusia s mnozstvom ucastnikov a este vacsim mnozstvom sledujucich ludi ... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 apríl 2013 : 10:13:20
|
Didy:" takže ignorovať ho bude asi lepšie. A najlepšie vlastne úplne odísť z fóra, na ktorom taký človek takto figuruje, pletie a zvádza ľudí... hmm? " ---- Tak co tu este robite, Didy? Co Vas tu tak drzi? Ela |
|
|
|
|
|
|