Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťania a spoločnosť
 Cirkevny detsky domov
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Multikulturalizmus Téma Next Topic: VÝZVA K DIŠPUTE. Vyzývateľ: Rarach. Vyzvaný: Sendy  

Mato

Stav: offline

Odoslaný - 08 december 2012 :  14:25:23  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Existuju detske domovy, ktorych zriadovatelom a prevadzkovatelom je katolicka Cirkev?

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora 

saxsax

Odoslaný - 08 december 2012 :  16:34:28  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
staci google, dalej som nehladal

http://chudoba.sk/?page_id=570

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 08 december 2012 :  17:23:52  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Google samozrejme viem pouzit, na moje ucely ale potrebujem spolahlive informacie, idealne od niekoho kto ho ma blizko domova.

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

hadec

Odoslaný - 09 december 2012 :  18:44:57  Zobraziť profil  Pridať hadec do zoznamu priateľov
Viem o takom domove.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 196  ~  Člen od: 06 február 2010  ~  Posledná návšteva: 07 november 2024 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Chodec

Odoslaný - 25 apríl 2013 :  21:11:52  Zobraziť profil  Pridať Chodec do zoznamu priateľov
Vyskúšaj DeD Moštenica .... ale nie som si celkom istý.

Pri písaní svojich príspevkov vychádzam z metódy sofiologie ako aj z knihy Angelológia dejín.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 894  ~  Člen od: 12 apríl 2013  ~  Posledná návšteva: 19 august 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Multikulturalizmus Téma Next Topic: VÝZVA K DIŠPUTE. Vyzývateľ: Rarach. Vyzvaný: Sendy  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06