|
Odoslaný - 05 november 2012 : 15:42:05
|
Aby ma odvesacky obsesista neobvinoval z odvesackych reakcii, tak nove vlakno Nikdy to sice problem nebol zoradit to do vlakien na fore Ale budis Nech je to teda nove vlakno
Nastupcovia apostolov vsak prisli na iny sposob , ako odpustit tuto vinu.Dobrodenia odpustkov,ktore v clovekovi, ktory je v laske,platia natolko,nakolko zneju a nakolko su vyhlasne. Je vsak dostatocne zrejme, ze len papez to moze urobit.
Preto len najvyssi knaz a ti, ktorych poveri,mozu udelovat tieto zasluhy...
Sv. Tomas Dekalog
To je dokaz , ze co sa tyka odpustkov oblbujete tu ludom hlavy. Lebo najvyssi velknaz znamena panujuci papez a udeluju sa pre ten, ktory pripad , ako velknaz uzna za vhodne . Nemaju trvalu platnost. Preto ziadny katolik , ziadne odpustky nedosiahne , ak nie su podmienky vyhlasene panujucim papezom . Lebo len on moze. A len za takych podmienok , ako zneju a ako su vyhlasene.
|
Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3 |
|
|
|
Odoslaný - 05 november 2012 : 15:59:51
|
Obsessia začala, uvidíme koľko tém sa ešte otvorí, aby kompulzia prestala, je to ťažké keď niekto nevie uznať, že "zhoda priaznivých okolností" už jednoducho nenastáva... |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 4422 ~
Člen od: 27 november 2011 ~
Posledná návšteva: 22 február 2015
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 05 november 2012 : 16:01:38
|
Odpovedajte na otazku v teme Odvesacke obsesisticke pluvance ma nezaujimaju |
Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3 |
|
|
|
Odoslaný - 05 november 2012 : 16:02:47
|
Kde svaty Tomas pise o zhode priaznivych okolnosti , ktore musia nastat? |
|
|
|
Odoslaný - 05 november 2012 : 16:05:24
|
a akáže otázka padla? lebo najprv musím brať do úvahy to že otázky kladie SCHIZMATIK, ktorý sa rozhodol pre schizmu kvôli "blahorečeniu Wojtylu"... má takýto podradný schizmatik vôbec nárok na nejaké odpovede? NEMÁ. Na moje určite nie. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 4422 ~
Člen od: 27 november 2011 ~
Posledná návšteva: 22 február 2015
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 05 november 2012 : 16:06:55
|
Tak neodpovedajte Aj neodpoved je odpoved Bude tarat odvesacke reakcie To ma co spolocne s temou ? Alebo dosli argumenty , tak odvesacka reakcia ? |
|
|
|
Odoslaný - 05 november 2012 : 16:08:52
|
Kde svaty Tomas pise o zhode priaznivych okolnosti , ktore musia nastat?
a akáže otázka padla? |
|
|
|
|
|
|