Prosim vas o pomoc - pripojenie sa k modlitbam za jedneho cloveka, ktory zavadza ludi, aby sa obratil k Bohu a za vsetkych jeho nasledovnikov a za vsetky podobne typy ludi, ako je on.
Ten clovek sa vola Richard Vosicky.
jeho kanal na youtube:
citácia:
Koment Vosickeho:
citácia:
Adame, jseš velmi všímavý, kéž by tací byli všichni. Velmi rád se pokusím to nejen Tobě vysvětlit.
Ježíš mi řekl, že nebyl ukřižován, ale když hovořil s Ianem bylo v té době jednodušší nechat ho v myšlence, že tomu tak bylo. Obecně lidi se domnívají, že se Ježíš stal spasitelem na základě ukřižování, vykoupení krví atd. Je velmi obtížné toto dogma lidem vyvracet.
Tohle by ale otec stvořitel nikdy nedovolil. Spása lidstvu spočívá v tom, že Ježíš si ze Země odnesl pozemské tělo. To naše geneticky upravené tělo negativním stavem. Tím, že našel na tyto mutace (a nejen to samozřejmě ale celkově na negativní stav) lék, tím již v podstatě spasil lidstvo. Je to velmi jednoduché.
Takže se Ti to může zdát jako protichůdné informace a v podstatě také jsou, ale:
Toto, můžeme rozebírat zde v této komunitě kde již jsou lidé, kteří alespoň trochu chápou. Ber to tak Adame, video Ježíš proti Zeusovi bylo vytvořeno pro všechny včetně těch nejméně informovaných. V době kdy jsem to video dělal jsem věděl, že Ježíš nebyl ukřižovaný. Iana jsem tam nechal takto i s tímto vědomím. Doufám, že jsem to dostatečně vysvětlil a děkuji za pěkný a věcný dotaz.
zdroj:
citácia:
jeho facebook stranka plna bludov:
citácia:
• tento clovek neveri v to, ze Jezis bol ukrizovany a na jeho ucenie mu uz naletelo velmi vela ludi,
• veri v mimozemstanov, jeho video, ktore zachytava UFO:
Galactic Federation of Light
citácia:
• staci si pozriet len 1 jeho video z jeho videi a hned uvidite, ze Vosicky nema informacie od Jezisa, ale ze ich ma od demonov.
The formation of NEGATIVE STATE
citácia:
Odpoved jedneho z mnoho naslednovnikov Vosickeho na facebooku:
citácia:
cau.. ja uz neviem comu veriť , dnes som bola s kamaratom von bavili sme sa o vošickom a on mi spomenul to video s ortekom ako hovoril tam Richard ze vznikol ježis z marie a semena Jozefa.. dalsia divna vec..ked je boží syn ako tam to semeno ludske plietol.. uz neviem co je pravda.. jedno chcem aby bolo pravdou a to dostat sa odtialto ja čip nechcem !
dalsi jeho nasledovnik mi odpovedal:
citácia:
Paradi Maike Michal
dobrý den....nevím oco se snažíte ale překroutit pravdu to umí každej:)... a co ja na to?... je to ze třištvrtiny kravina:).. nevím odkud ste přišel na to že se vratí negativní stav ale stakovýma žvástama si na mě nepříjdete:)...přeju hezkej den..
Moj koment
Vosicky rekl Zeusovi: ,,i help you back." Takze mu pomuze se vratit na Zemi a vladnout ji. Jezis byl ukrizovan na krizi. Tohle nejsou zvasty. Jen jsem vam napsal, ze se mi na Vosickem neco nezda, protoze podle me zavadi lidi. Ani na ty otazky mi neodpovedel a ihned smazal moje komenty, to o necem svedci. Asi se nechce prozradit.
Paradi Maike Michal
ano řekl mu ,i help you back....protože i jím chce Ježíš pomoci:)....a vám Pan Vošický neodpovědel.. protože ste podle mýho názoru hodně negativní a na tyhle on nereaguje:)...
nechce mu pomoci vtom přijít spátky na zemi ale odejít do pozitivního stavu....jste mimo......
Moj koment
Aky mate nazor na modlitbu Verim v Boha? Su to podla teba bludy? Je toto zavadzanie ludi? Co myslis, co je podla teba zavadzanie ludi: To, co Vosicky stvara, alebo tie modlitby, ktore pochadzaju priamo od Boha? VOSICKY DOSTAVA FALOSNE ZNAMENIA, POZOR NA TO!
Paradi Maike Michal
hele vubec nic nevíte:)...tyhle blbosti si pište nekomu kdo na to naletí jo!.....
Dakujem za kazdu jednu modlitbu za obratenie tychto ludi.