|
Odoslaný - 09 január 2013 : 18:03:24
|
Ateisti hovoria o ceste, o neustalom putovani, ale kam? ani do pekla, ani do neba, ani nikde, len do vecnej neexistencie, takze ako vidite, je to blud." - ? no neviem či sa toto dá nazvať nejakým úsudkom.. hovorí z vás vaša túžba po "zmysle" a po večnom živote.. to je normálne.. každý človek túži po bezpečí, po tom že nežije "len tak", bojí sa smrti a pod.. ja si nemyslím že by bol blud to že neputujem "nikam"- do zeme putujem predsa. rozložím sa a vzniknú zo mňa nové životy, budem potravou pre iné živočíchy.. aký iný zmysel ešte hľadáme? veď je to nádherný životný kolobeh sám o sebe, nestačí vám? mne sa to zdá dosť úžasné samo o sebe. a dúfam že to video ste si pozreli ;)
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 448 ~
Člen od: 09 jún 2012 ~
Posledná návšteva: 08 október 2013
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 január 2013 : 19:10:05
|
citácia: rozložím sa a vzniknú zo mňa nové životy, budem potravou pre iné živočíchy.. aký iný zmysel ešte hľadáme?
keby sme vznikli z opic, neboli by tu opice, ale namiesto nich len ludia. Keby sme vznikli z ryb, neboli by tu ryby a podobne.
To je sice pekne, ze budes potravou pre ine zivocichy a budu mat z teba osoh, ale zvierata su zvierata a ludia su ludia.
Boh stvoril ludi a odlisil ich od zvierat. Medzi zvieratkami su homosexualne pary, su "lesbicky", robia vselijake prasacinky, ziju v chlieve, smrdia, a neviem co vsetko.
Ty neustale hovoris o tom, ze vsetci ludia sa spravaju tak, akokeby boli zvierata a preto povazujes cloveka za zviera, => co clovek, to zviera. Zabudol si ale na vynimky, a sice tymi vynimkami su milujuce bytosti.
Keby neboli medzi tymi zvieratkami-myslim ludi milujuce bytosti, ktore by nerobili to, co robia zvierata a ani to nerobia, tak by som ti tu tvoju rozpravocku aj uveril, ale v podstate ajtak by som ti ju "nezjedol", lebo zvierata dokazu iba to, co ich naucili instinkty, ale Boh odlisil cloveka od zvierat a povysil ho nad zvierata, Boh to zariadil tak, aby tu bola priroda pre cloveka a clovek pre prirodu, aby tu bol kazdy pre kazdeho a zaroven aby vsetko oslavovalo dielo Bozich ruk, takyto bol povodny zamer Boha a aj je. To, ze si este nemal moznost stretnut sa s milujucou bytostou, este neznamena, ze vsetci ludia su zvierata.
Predsa su medzi zvieratami-ludmi aj ludia. A aj keby bol ten clovek 1 alebo keby nebol ani 1, to este neznamena, ze clovek je zviera, aj ked sa nim uz "stal", lebo by robil to, co robia zvierata, cize by sa nicim od nich neodlisoval.
Boh urobil cloveka panom prirody, aby sa o nu staral a zveladoval ju a aby mu ona na znak vdaky davala svoje plody. Aby tu bol kazdy pre kazdeho. Boh je vsetkym pre vsetkych a je smutne, ze ty to nevidis.
Teraz su 2 moznosti - bud si sa naozaj nemal moznost stretnut sa s milujucim krestanom, s naozajstnym krestanom, ktory sa snazi konat volu Boziu, alebo si to videl, a aj napriek tomu si si povedal, ze vsetci ludia su zvierata, lebo sa tak spravaju a fakt, ze nie vsetci ludia sa spravaju ako zvierata, jednoducho ignorujes, lebo si si to v podstate zjednodusil.
Ale varujem ta - ak si to budes zjednodusovat aj nadalej, potom po smrti to nebudes mat jednoduche a ak sa budes snazit plnit volu Boziu a prestanes klamat, cize tvrdit, ze ludia su zvierata, lebo sa tak spravaju - tak v tom pripade to nebudes chciet mat jednoduche a naozaj si das povedat.
Navrhujem tuto temu uzavriet a teraz ked chces, mozes si precitat cely clanok alebo aspon cast z tych mensich clankov (nie o evolucii) - nieco na odlahcenie to je:
Prosim, citaj to bez predsudkov: citácia:
ak si si precital vsetko, potom ti dakujem a ak nie, nevadi, ale aspon ze si si precital nejaku tu cast a dakujem ti za to, ze si nemal predsudky. Teraz ked chces, mozes napisat svoj nazor - ak si si precital len cast, tak len nazor na tu cast, ak chces napisat nazor na vsetko, co sa na tej stranke nachadza, potom si precitaj svetko a potom vyjadri svoj nazor na vsetko. Dakujem vopred za precitanie.
clovek, ktory mysli neustale len na sex, tak je nim posadnuty a takyto clovek nedokaze milovat.
Nasiel som na nete clanok:
Takto vyzera zena bez sexu citácia:
1 clovek tam napisal koment: citácia: Ešte stále sú ľudia jebnutí. Tu je vidieť, ako náboženstvo zotročuje ľudí! Stále majú dostatočnú podporu svojich veriacich oviec.
nabozenstvo nezotrocuje ludi, nabozenstvo dava ludom slobodu, a tu slobodu im dava Boh, lebo nabozenstvo je vztah cloveka k Bohu a Boha k cloveku.
Ak clovek bude neustale mysliet len na sex, potom sa bude spravat ako take zviera a degraduje sa - uz nebude clovekom, ale zvieratom. Ludia sa neustale stazuju, ze chcu, aby mali homosexuali slobodu a neviem co vsetko, aby nabozeenstvo prestalo obmedzovat a zotrocovat ludi... vies co zotrocuje ludi v skutocnosti? Alkohol, drogy, fet, sex, masturbacia a neviem co vsetko - ano, toto vsetko zotrocuje ludi. Jezis nam chce pomoct a chce, aby sme sa chytili Jeho pomocnej ruky, aby nas vyviedol z tohto otroctva, lebo ak sa clovek bude pridrziavat len tych pozemskych veci a radovanok, nikdy nebude schopny milovat a bude tym, cim pises, ze su ludia - zvieratami. Ale Boh odlisil zvierata od ludi. Boh stvoril okrem ineho zvierata a ludi. Zvierata dusu nemaju, clovek dusu ma. Keby clovek nemal dusu, bol by iba obycajnym zvieratom. Tym, ze dal Boh dusu clovekovi, tym mu naznacil a povedal, ze sa odlisuje od zvierat a ze sa ma o ne starat. Lebo pokial sa bude clovek spravat ako zviera, dehonestuje svoju dusu.
Takze mas 2 moznosti - bud si budes vsetko nadalej zjednodusovat alebo prijmes pravdu - Boha, lebo On je pravda.
Alkohol, neviazany sex a neviem co vsetko - na 1. pohlad to dava cloveku slobodu, ale v skutocnosti mu to tu slobodu berie. Bozie prikazania - na 1. pohlad obmedzuju cloveka, ale v skutocnosti mu davaju slobodu. (PODOBNE AJ:) Dopravne znacky - na 1. pohlad prikazuju cloveku, co ma robit, ale v skutocnosti chrania cloveka pred tym, aby sa mu nieco stalo, aby sa mu nedenehostovala (ci ako sa to pise) dusa, aby neklesol, aby nebol podobny zvieratam, lebo Boh odlisil ludi od zvierat.
Tak co, uz si to pochopil alebo si to budes vsetko aj nadalej zjednodusovat?
check it:
citácia: |
Proste a dostanete; hľadajte a nájdete; klopte a bude vám otvorené; 10 lebo každý, kto prosí, dostane, a kto hľadá, nájde; a kto klope, tomu bude otvorené. † |
Počet príspevkov: 1456 ~
Člen od: 18 august 2012 ~
Posledná návšteva: 19 jún 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 január 2013 : 19:22:10
|
citácia: citácia: rozložím sa a vzniknú zo mňa nové životy, budem potravou pre iné živočíchy.. aký iný zmysel ešte hľadáme? keby sme vznikli z opic, neboli by tu opice, ale namiesto nich len ludia. Keby sme vznikli z ryb, neboli by tu ryby a podobne. To je sice pekne, ze budes potravou pre ine zivocichy a budu mat z teba osoh, ale zvierata su zvierata a ludia su ludia. Boh stvoril ludi a odlisil ich od zvierat. Medzi zvieratkami su homosexualne pary, su "lesbicky", robia vselijake prasacinky, ziju v chlieve, smrdia, a neviem co vsetko. Ty neustale hovoris o tom, ze vsetci ludia sa spravaju tak, akokeby boli zvierata a preto povazujes cloveka za zviera, => co clovek, to zviera. Zabudol si ale na vynimky, a sice tymi vynimkami su milujuce bytosti. Keby neboli medzi tymi zvieratkami-myslim ludi milujuce bytosti, ktore by nerobili to, co robia zvierata a ani to nerobia, tak by som ti tu tvoju rozpravocku aj uveril, ale v podstate ajtak by som ti ju "nezjedol", lebo zvierata dokazu iba to, co ich naucili instinkty, ale Boh odlisil cloveka od zvierat a povysil ho nad zvierata, Boh to zariadil tak, aby tu bola priroda pre cloveka a clovek pre prirodu, aby tu bol kazdy pre kazdeho a zaroven aby vsetko oslavovalo dielo Bozich ruk, takyto bol povodny zamer Boha a aj je. To, ze si este nemal moznost stretnut sa s milujucou bytostou, este neznamena, ze vsetci ludia su zvierata. Predsa su medzi zvieratami-ludmi aj ludia. A aj keby bol ten clovek 1 alebo keby nebol ani 1, to este neznamena, ze clovek je zviera, aj ked sa nim uz "stal", lebo by robil to, co robia zvierata, cize by sa nicim od nich neodlisoval. Boh urobil cloveka panom prirody, aby sa o nu staral a zveladoval ju a aby mu ona na znak vdaky davala svoje plody. Aby tu bol kazdy pre kazdeho. Boh je vsetkym pre vsetkych a je smutne, ze ty to nevidis. Teraz su 2 moznosti - bud si sa naozaj nemal moznost stretnut sa s milujucim krestanom, s naozajstnym krestanom, ktory sa snazi konat volu Boziu, alebo si to videl, a aj napriek tomu si si povedal, ze vsetci ludia su zvierata, lebo sa tak spravaju a fakt, ze nie vsetci ludia sa spravaju ako zvierata, jednoducho ignorujes, lebo si si to v podstate zjednodusil. Ale varujem ta - ak si to budes zjednodusovat aj nadalej, potom po smrti to nebudes mat jednoduche a ak sa budes snazit plnit volu Boziu a prestanes klamat, cize tvrdit, ze ludia su zvierata, lebo sa tak spravaju - tak v tom pripade to nebudes chciet mat jednoduche a naozaj si das povedat. Navrhujem tuto temu uzavriet a teraz ked chces, mozes si precitat cely clanok alebo aspon cast z tych mensich clankov (nie o evolucii) - nieco na odlahcenie to je: Prosim, citaj to bez predsudkov: citácia: ak si si precital vsetko, potom ti dakujem a ak nie, nevadi, ale aspon ze si si precital nejaku tu cast a dakujem ti za to, ze si nemal predsudky. Teraz ked chces, mozes napisat svoj nazor - ak si si precital len cast, tak len nazor na tu cast, ak chces napisat nazor na vsetko, co sa na tej stranke nachadza, potom si precitaj svetko a potom vyjadri svoj nazor na vsetko. Dakujem vopred za precitanie.
clovek, ktory mysli neustale len na sex, tak je nim posadnuty a takyto clovek nedokaze milovat. Nasiel som na nete clanok: Takto vyzera zena bez sexu citácia: 1 clovek tam napisal koment: citácia: Ešte stále sú ľudia jebnutí. Tu je vidieť, ako náboženstvo zotročuje ľudí! Stále majú dostatočnú podporu svojich veriacich oviec. nabozenstvo nezotrocuje ludi, nabozenstvo dava ludom slobodu, a tu slobodu im dava Boh, lebo nabozenstvo je vztah cloveka k Bohu a Boha k cloveku. Ak clovek bude neustale mysliet len na sex, potom sa bude spravat ako take zviera a degraduje sa - uz nebude clovekom, ale zvieratom. Ludia sa neustale stazuju, ze chcu, aby mali homosexuali slobodu a neviem co vsetko, aby nabozeenstvo prestalo obmedzovat a zotrocovat ludi... vies co zotrocuje ludi v skutocnosti? Alkohol, drogy, fet, sex, masturbacia a neviem co vsetko - ano, toto vsetko zotrocuje ludi. Jezis nam chce pomoct a chce, aby sme sa chytili Jeho pomocnej ruky, aby nas vyviedol z tohto otroctva, lebo ak sa clovek bude pridrziavat len tych pozemskych veci a radovanok, nikdy nebude schopny milovat a bude tym, cim pises, ze su ludia - zvieratami. Ale Boh odlisil zvierata od ludi. Boh stvoril okrem ineho zvierata a ludi. Zvierata dusu nemaju, clovek dusu ma. Keby clovek nemal dusu, bol by iba obycajnym zvieratom. Tym, ze dal Boh dusu clovekovi, tym mu naznacil a povedal, ze sa odlisuje od zvierat a ze sa ma o ne starat. Lebo pokial sa bude clovek spravat ako zviera, dehonestuje svoju dusu. Takze mas 2 moznosti - bud si budes vsetko nadalej zjednodusovat alebo prijmes pravdu - Boha, lebo On je pravda. Pôvodne zaslal sinceretly - 09 január 2013 : 19:10:05
nie boh, ale človek sám sa povýšil nad zvieratá.. ad dva naštudujte si evolúciu... ak sa z iného druhu vyčlení iný druh, neznamená to že ten prvý zanikne.. akurát sa zmenou podmienok, následkom klímy, prostredia, potravy či mutácií vyvinie do inej podoby ako jeho pôvodný "druh"..(opäť- čivavy sú pôvodne z vlka, napriek tomu tu vlky stále sú všakže) to je učivo základnej školy.. ak existuje nejaký stvoriteľ, dúfam že mu je zle z toho ako stvoril ľudí pyšných.. zvieratá sú rovnako dokonalé ako všetko živé.. vy všade vidíte hriech a špinu, ja vidím viac stvorenej krásy. vy vidíte prasačiny, ja zvieraciu dokonalosť.. a kto je tu potom zvrátený.. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 január 2013 : 19:25:43
|
este si mi neodpovedal na toto:
citácia: Alkohol, neviazany sex a neviem co vsetko - na 1. pohlad to dava cloveku slobodu, ale v skutocnosti mu to tu slobodu berie. Bozie prikazania - na 1. pohlad obmedzuju cloveka, ale v skutocnosti mu davaju slobodu. (PODOBNE AJ:) Dopravne znacky - na 1. pohlad prikazuju cloveku, co ma robit, ale v skutocnosti chrania cloveka pred tym, aby sa mu nieco stalo, aby sa mu nedenehostovala (ci ako sa to pise) dusa, aby neklesol, aby nebol podobny zvieratam, lebo Boh odlisil ludi od zvierat. Tak co, uz si to pochopil alebo si to budes vsetko aj nadalej zjednodusovat? check it: citácia: |
Proste a dostanete; hľadajte a nájdete; klopte a bude vám otvorené; 10 lebo každý, kto prosí, dostane, a kto hľadá, nájde; a kto klope, tomu bude otvorené. † |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 január 2013 : 19:49:59
|
citácia: este si mi neodpovedal na toto: citácia: Alkohol, neviazany sex a neviem co vsetko - na 1. pohlad to dava cloveku slobodu, ale v skutocnosti mu to tu slobodu berie. Bozie prikazania - na 1. pohlad obmedzuju cloveka, ale v skutocnosti mu davaju slobodu. (PODOBNE AJ:) Dopravne znacky - na 1. pohlad prikazuju cloveku, co ma robit, ale v skutocnosti chrania cloveka pred tym, aby sa mu nieco stalo, aby sa mu nedenehostovala (ci ako sa to pise) dusa, aby neklesol, aby nebol podobny zvieratam, lebo Boh odlisil ludi od zvierat. Tak co, uz si to pochopil alebo si to budes vsetko aj nadalej zjednodusovat? check it: citácia: Pôvodne zaslal sinceretly - 09 január 2013 : 19:25:43
nikto tu netvrdil nič v rozpore.. akurát že ja božie prikázania rozširujem aj na zvieratá.. alkohol či neviuazaný sex je voľbou- ťažko súdiť či to človeku slobodu berie alebo nie. ja napríklad nepijem vôbec a som tomu rada, lebo to nepotrebujem. ale nemyslím si že alkohol ako taký (nehovorím o závislostiach) je nejaký veľmi zlý.. základ je neškodiť sebe ani iným - pokiaľ ide o neviazaný sex, s tým problém nemám, pokiaľ si dvaja neškodia.. nie každý má potrebu naviazať sa len na jedného človeka a ja to rešpektujem, pokiaľ je to na báze dobrovoľnosti.. tantra je napríklad veľmi spojená so sexom a praktikujúci sú veľmi duchovní ľudia |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 január 2013 : 15:27:04
|
citácia: tantra je napríklad veľmi spojená so sexom a praktikujúci sú veľmi duchovní ľudia
duchovni ludia... su dobri duchovia - demoni a dobri duchovia - anjeli. ak je niekto duchovnym clovekom, tak jeho "vodcom", idolom, velitelom alebo co je anjel. Podla toho, co vsetko robi taky clovek, podla toho sa da zistit, koho je synom. Su dvaja otcovia- Otec Boh a Otec Satan. My vsetci sme hriesni a nasim otcom je Satan, ale ak chceme, mozme sa pridat na stranu Boha a byt Jeho synmi, a Boh povedal, ze ak chce byt niekto Jeho synom, tak by mal konat to, co je napisane, v opacnom pripade Jeho synom nebude. Boh nam dal slobodnu volu - mozeme sa rozhodnut - sluzit Mu alebo Mu nesluzit. Je to len na nas. Zlu ide o moc a Dobru ide o lasku.
Tantra a neviem co vsetko... Toto jednoducho nemoze pochadzat od Boha a ani to nepochadza od Boha. Preco? Precitaj si nazory krestanov napr. tu na tomt o fore su diskusie o sexe, ze sex ma byt len pre manzelov a tie ostatne vecicky spojene s uzivanim si nepochadzaju od Boha, lebo vsetko, co suvisi s uzivanim si, tak suvisi s drogami, alkoholom, sexom a neviem cim vsetkym este...
Inac som si vsimol, ze na svete su ludia, ktori neveria v to, co je napisane v Biblii o Bohu a radsej sa riadia nazormi inych ludi + nazormi vedcov + vedeckych kniziek, humanistickych spisov a potom si to vsetko pozliepaju dokopy, niektori si to spoja aj s informaciami s Bibliou, ako napr. taky guest, ze si mysli o Bohu, ze je surovy tyran a neviem co vsetko, lebo dopustil, zabudol povedat AZ desiatu egyptsku ranu - poslal anjela, ktory mal usmrtit kazdeho prvorodeneho v egypte, a okrem toho, guest to pisal tak, akokeby vsetko co mame od Boha a vsetko co ame vobec v zivote, akokeby to vsetko bola samozrejmost.
Pravda je vsak taka, ze vsetci sme sa narodili v stave hriechu, lebo nasi rodicia nie su dokonali, a ked nasi rodicia nie su dokonali, tak jednoducho je nemozne, aby boli ich deti dokonale, lebo ak je uz nieco nedokonale, tak aj to potomstvo bude jednoznacne nedokonale. My vsetci sme detmi tmy a je len na nas, ci sa chytime Bozej pomocnej ruky alebo nie. My vsetci patrime do vecneho zatratenia, ale milostou Bozou mozu byt spaseni ti, ktori Bohu doveruju a edoveruju vedeckym clankom a neviem este akym dalsim humanistickym a podobnym, ludom a neviem komu vsetkemu este...
Pravda je taka, ze nikto znas si nezasluzi od Boha nic, ani zrak si nezasluzime, ani sluch, ani telo, ani dusu, ani nic z toho, co je nase, a v podstate to, co si myslime, ze je nase, tak v skutocnosti toto vsetko patri Bohu, lebo to On nas utkal v lone nasej mamky. Boh je laska. Keby bol Boh len spravodlivy, tak potom by sme vsetci bez povsimnutia isli do zatratenia. Keby bol Boh len milosrdny, tak vsetci by sme boli v nebi a boli by v tom nebi ludia, ktori Mu neveria a ktori Mu veria, potom ludia, ktori chcu konat len zlo a ktori chcu konat len dobro a neviem aki ludia, v podstate by to uz nebolo nebo, ale nebo-peklo, a to Boh nechce, Boh chce, aby bolo vsetko od vsetkeho odlisene. Preto je Boh spravodlivy a milosrdny zaroven. A ak si niekto mysli, ze Boh je tyran a velmi zly, tak v skutocnosti sme tyranmi a velmi zlymi ludmi my vsetci, aj ja, nikto z nas nie je dokonaly a aj keby sme urobili co i len 1 hriech, z Bozej spravodlivosti by sme prestali byt Bozimi synmi, ale milostou Bozou sa nim mozeme opät stat, a to zalezi len na nas, ci budeme verit Bohu alebo vedeckym clankom, vselijakym kniham, nazorom ludi, sebe a neviem komu vsetkemu. Je len na nas, kde sa ocitneme po smrti a ake velke budu nasledky nasho zivota pred smrtou. Tie nasledky mozu byt bud dobre alebo zle a je len na nas, ake budu a kde sa ocitneme. To je vsetko. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|
|