Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Mimo pôvodnú myšlienku fóra
 Polemiky, filozofovanie
 Co zaujalo v mediach mna
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Ateisti, agnostici... Téma Next Topic: Homeopatia a ockovanie - ano/nie
Strana: z 2

saxsax

Stav: offline

Odoslaný - 26 august 2012 :  17:15:19  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
Strusne , jasne , zretelne , vystizne

http://www.youtube.com/watch?v=kr5nTuKW4t8

Pôvodne zaslal amerika1 - 26 august 2012 :  13:11:00

stary znamy,
chyba tam este Panarinova prognoza rozpadu USA, predpovedal to sice na roky 2009 - 2010 doplnene invaziou Ruskych vojsk a obsadenim Aljasky a casti Kanady, kym spolupracujuca Cina obsadi zvysnych 48 clenskych statov ... podporovane statmi tretieho sveta, ktorym su prislubene tkz. rabovacie prava ...

amerika amerika ... citajte radsej biblu

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 27 august 2012 :  09:51:34  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Existuju aj ine paralely Napriklad ta , ked Gottwald v parlamente CSR vykrikoval , ze sa chodia od ruskych bolsevikov ucit , ako im vykrutia krk
Vsetci sa smiali ...

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Guliver

Odoslaný - 27 august 2012 :  16:06:20  Zobraziť profil  Pridať Guliver do zoznamu priateľov
Preto asi súdruha Gottwalda na bratislavskej hlavnej stanici toho času vítali slovenskí biskupi s chlebom a soľou.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 730  ~  Člen od: 13 marec 2009  ~  Posledná návšteva: 13 február 2017 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 27 august 2012 :  16:26:18  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Neviem ci ho vitali , ale viem kolki zo slovenskych biskupov zomreli vo vazeniach , vo vyhnanstve alebo si dlhe roky odsedili v gulagoch Toto uz nevidis?
P.S Cirkev nemoze ustavneho cinitela bezdovodne ignorovat Keby to urobila, tak statna moc by vyhukovala Podali sme ruku na zmierenie a Cirkev ju neprijala

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Guliver

Odoslaný - 27 august 2012 :  16:41:41  Zobraziť profil  Pridať Guliver do zoznamu priateľov
Ja to vidím veľmi dobre a o to viac je zarážajúce "bratríčkovanie" sa s boľševikmi a že to nebol len Gottwald.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 730  ~  Člen od: 13 marec 2009  ~  Posledná návšteva: 13 február 2017 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 27 august 2012 :  17:03:37  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Ked niekto trpi obcesiou , tak mu niet pomoci

saxsax

Odoslaný - 27 august 2012 :  19:49:59  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
Neviem ci ho vitali , ale viem kolki zo slovenskych biskupov zomreli vo vazeniach , vo vyhnanstve alebo si dlhe roky odsedili v gulagoch Toto uz nevidis?
P.S Cirkev nemoze ustavneho cinitela bezdovodne ignorovat Keby to urobila, tak statna moc by vyhukovala Podali sme ruku na zmierenie a Cirkev ju neprijala

Pôvodne zaslal amerika1 - 27 august 2012 :  16:26:18

zaujmalo by ma, ktorych bolo viac .. tych co kolaborovali (a nie len s poslednym rezimom) alebo obeti ... hmm

medzi takych patril i Srholec a dnes mu niektori nevedia prist na meno ...

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 27 august 2012 :  22:23:17  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Hlavne , ze vy mu viete prist na meno Zaujimave , ze u neho vam uz neprekaza, ze sa vo zvazkoch STB nachadza ako agent

KS ZNB - Správa ŠtB Bratislava (Séria: II)
Vedená: od 07.06.1971 do 24.07.1972, Registračné čísla: 11991 až 12970, Počet strán: 103
Vyhľadaná osoba: Srholec Anton, registračné číslo: 12028

http://www.upn.gov.sk/regpro/zobraz.php?typ=kraj&kniha=62&strana=7

radar

Odoslaný - 27 august 2012 :  22:50:38  Zobraziť profil  Pridať radar do zoznamu priateľov
citácia:
zaujmalo by ma, ktorych bolo viac .. tych co kolaborovali (a nie len s poslednym rezimom) alebo obeti ... hmm

Saxsax ,teba by skor malo zaujimat to, preco boli veriaci prenasledovani a pre co boli nuteni ucit sa vedecky ateizmus,ako ho nazyvali.o tom si zbieraj linky.
je to velmi polutovaniahodne,ze ty tu cele roky ine nic nerobis, len kritizujes a nevidis svoju jednostrannost a nespravodlivost, ktoru uplatnujes voci Bohu Biblii,a veriacim.
Zo srdca ti zelam,aby si sa spamatal.Nech ti je Boh milostivy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1564  ~  Člen od: 25 november 2007  ~  Posledná návšteva: 14 február 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 28 august 2012 :  13:19:02  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:

Saxsax ,teba by skor malo zaujimat to, preco boli veriaci prenasledovani a pre co boli nuteni ucit sa vedecky ateizmus,ako ho nazyvali.o tom si zbieraj linky.
je to velmi polutovaniahodne,ze ty tu cele roky ine nic nerobis, len kritizujes a nevidis svoju jednostrannost a nespravodlivost, ktoru uplatnujes voci Bohu Biblii,a veriacim.
Zo srdca ti zelam,aby si sa spamatal.Nech ti je Boh milostivy.

Pôvodne zaslal radar - 27 august 2012 :  22:50:38

ja nemam a nemal som na mysli obycajnych veriacich, ale tych z hierarchie ...

a len pre upresnenie, jednostrannost a nespravedlnost proti veriacim? NIE, proti rozrastajucej sa katolickej totalite, to je rozdiel, jedna nedavno tu skoncila, nezabudajme!

... ja totiz suhlasim zo slovami pana Srholca, coby to katolickeho knaza, o poslednej totalitnej baste - katolickej

saxsax

Odoslaný - 28 august 2012 :  13:21:37  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
Hlavne , ze vy mu viete prist na meno Zaujimave , ze u neho vam uz neprekaza, ze sa vo zvazkoch STB nachadza ako agent

KS ZNB - Správa ŠtB Bratislava (Séria: II)
Vedená: od 07.06.1971 do 24.07.1972, Registračné čísla: 11991 až 12970, Počet strán: 103
Vyhľadaná osoba: Srholec Anton, registračné číslo: 12028

http://www.upn.gov.sk/regpro/zobraz.php?typ=kraj&kniha=62&strana=7

Pôvodne zaslal amerika1 - 27 august 2012 :  22:23:17

amerika, a ostatnych co boli vedeny vo zvazkoch STB co nespomeniete ?

myslim ze i vy ste tu kdesi dokladovali ako sa tam ten ci onen mohol dostat...

kde ste boli a co ste robili vy, ked Srholec kopal v uranovych baniach ?

co robite dnes vy, kym on sa stara o bezdomovcov ?

http://www.sme.sk/c/2287295/v-bratislave-su-knazi-agenti-stale-vysoko.html
vsimnite si ako sa zachoval Balaz ...

amerika1

Odoslaný - 28 august 2012 :  15:14:56  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Co stupil som na otlak vasej modle ?

radar

Odoslaný - 28 august 2012 :  15:18:48  Zobraziť profil  Pridať radar do zoznamu priateľov
citácia:
NIE, proti rozrastajucej sa katolickej totalite, to je rozdiel, jedna nedavno tu skoncila, nezabudajme!

saxsax, kedy sa uz konecne zbavis tohto komunistickeho myslenia?
Co ta nepresvedci ani realita? mas dojem, ze tu krestania vladnu?ze maju vyssie platy, ako ti, co nie su v cirkvi? Alebo ze dokonca krestansky totalizmus prenasleduje tych, co su neveriaci?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1564  ~  Člen od: 25 november 2007  ~  Posledná návšteva: 14 február 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 28 august 2012 :  15:33:15  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
Co stupil som na otlak vasej modle ?

Pôvodne zaslal amerika1 - 28 august 2012 :  15:14:56

ziadna moja modla, ale ked uz poviete A tak aj B, preco ste nedali odkaz kde sa vedie od 1984 ako nepriatel statu ? ...

pretoze ako je u vas zvykom, ucelovo zavadzate ...

tak odpoviete kde ste boli ked kopal uran a co robite kym on sa stara o bezdomovcov, alebo budete len ucelovo prznit jeho meno ?

saxsax

Odoslaný - 28 august 2012 :  15:35:09  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:
NIE, proti rozrastajucej sa katolickej totalite, to je rozdiel, jedna nedavno tu skoncila, nezabudajme!

Co ta nepresvedci ani realita? mas dojem, ze tu krestania vladnu?ze maju vyssie platy, ako ti, co nie su v cirkvi? Alebo ze dokonca krestansky totalizmus prenasleduje tych, co su neveriaci?

Pôvodne zaslal radar - 28 august 2012 :  15:18:48

ty si naivna a naivna i zomries, bez toho aby si nieco pochopila zo svojho okolia ...

amerika1

Odoslaný - 28 august 2012 :  17:48:07  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Lepsie ked zomrie naivna Leno ak sa nespamatate , tak vy zomriete ako tupec

radar

Odoslaný - 28 august 2012 :  18:19:26  Zobraziť profil  Pridať radar do zoznamu priateľov

citácia:

Tak mi to vysvetli, aby som nebola naivna

a este doplnujem,ako si ty bojoval proti komunistom a pomahal veriacim?

saxsax

Odoslaný - 28 august 2012 :  18:43:47  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
preco by som mal pomahat veriacim ?, ci im nebolo predpovedane a sudene ze budu prenasledovany?; slovo bozie radar

vzdoroval som komunistom kde sa dalo a kde som mohol , nezlomilo ma ani stb kvoli mojmu staremu otcovi ... ale to tu nepatri, chudak vytrpel si svoje

amerika1

Odoslaný - 28 august 2012 :  21:22:10  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
ked je hladnemu sudene byt hladnym , tak preco by si mu mal dat skyvu chleba

radar

Odoslaný - 28 august 2012 :  21:58:01  Zobraziť profil  Pridať radar do zoznamu priateľov
saxsax, kto alebo co, z teba spravilo takeho cloveka?

saxsax

Odoslaný - 28 august 2012 :  23:25:38  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
ty nevies aky som ja clovek,

to bola recnicka otazka radar, to neznamena ze taky som

preco sa ty stazujes na to, co ti Boh predurcil ?

saxsax

Odoslaný - 28 august 2012 :  23:29:26  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
ked je hladnemu sudene byt hladnym , tak preco by si mu mal dat skyvu chleba

Pôvodne zaslal amerika1 - 28 august 2012 :  21:22:10

stale ste neodpovedali kde ste boli a co robili ked p. Srholec kopal uran a co robite vy, kym on sa stara o bezdomovcov, teda okrem toho, ze spinite jeho meno ...

amerika1

Odoslaný - 29 august 2012 :  09:30:26  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
V com spinim jeho meno ? Z dokumentu UPN ? To som ho tam ja zapisal ? Ked sa tam ocitol arcibiskup Sokol tak je estebak bez diskusie Ked niekto poukaze na Srholca , tak spini jeho meno
A ked sa niekto stara o bezdomovcov , tak moze hlasat bludy a zvadzat katolikov k odpadu od viery ?

Strana: z 2 Previous Topic: Ateisti, agnostici... Téma Next Topic: Homeopatia a ockovanie - ano/nie  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06