|
Odoslaný - 19 máj 2012 : 20:35:24
|
Istý RMVN saešte pred rokom všade rozpisoval o tom, že Zázrak bude 31. mája 2012, v deň vyhlásenia 5. dogmy - Spoluvykupiteľky. Kto by nevedel, o čom píšem - Garabandal. Je jasné, že už sa to nestihne, lebo to má byť do roka po veľkom Varovaní - a to ešte nebolo. Nikde už nepíše, asi vidí, že sa mýli. A čo vy tu prítomní, máte nejaké vedomosti o event. blízkom vyhlásení tejto dogmy?
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 346 ~
Člen od: 07 máj 2010 ~
Posledná návšteva: 25 máj 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 03 február 2013 : 08:06:53
|
Katolícki veriaci už dávno uctievajú Presvätú Pannu ako Spoluvykupiteľku. Modernisti jej dali modernistický titul "matka cirkvi" a to by malo zrejme z ich strany stačiť a netreba čakať na nič nové. |
Počet príspevkov: 4422 ~
Člen od: 27 november 2011 ~
Posledná návšteva: 22 február 2015
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 04 február 2013 : 08:23:01
|
Som si ani neuvedomil, že v zadaní sa vlastne zrejme s "matkou cirkvi" ráta ako s dogmou. Tak tu by som bol opatrný, lebo od modernistov sa nikdy nedozvieme čo je a čo nie je dogma. Veľmi opatrne balansujú na hrane ktorá oddeľuje dogmy od akýchsi nezáväzných výkrikov do tmy. Pokiaľ by sa ale jednalo o dogmu(čo mi nikto nepotvrdí), tak mi je jasné že je zmenená dogmatika kdesi v základoch, a je jasné, že všetko tým pádom padá. A ja mám dobrý dôvod sa dištancovať od celého toho heretického vývoja. Ale to mi nikto nepotvrdí, lebo aj ten čo ju vyhlásil nikdy nevedel čo robí- napr. koncil dovolil zmeny liturgie iba tak aby organicky vyrastali zo starých foriem, a on potom po "zmene" (ktorá organicky vyrástla z protestantských "kostolov") raz hovoril, že ide o opravenie rímskeho rítu a inokedy, že ide o rítus nový... proste hra na schovávačku vo veľkom štýle. Modernisti sa ako čert krstu vyhýbajú dogmám (tu by sa dali ľahko odhaliť), resp. ak niečo také sa aj snažia vyhlásiť, tak potom ide hra na dve strany... je to postavené veľmi jednoducho- ak si niekto vyčítal napr. niekde že môže dať prijímanie nekatolíkovi, pochopil dobre a nech tak činí. Ak sa to ale hodí na fórum, a diskutuje sa, tak nie, povolenie sa nijako netýka nekatolíkov, to zas budú tvrdiť katolíci. (dôležité pre modernistov je, že niekde robia to, a niekde ono, a keď sa otázka položí, zodpovie sa podľa toho, ako je "orientovný" príslušný človiečik) Modernisti sa pekne smejú, lebo im tento chaotický stav (stav ktorý je znakom kráľovstva toho, komu slúžia) vyhovuje. A kľudne budú tvrdiť aj jedno aj druhé, podľa potreby. Však aj tu už poznáme nekonečné témy o platnosti CEAO, o liturgii, o heréze ... Diabol dobre si to vymyslel, a dobrých hercov si si na to zohnal. |
Počet príspevkov: 4422 ~
Člen od: 27 november 2011 ~
Posledná návšteva: 22 február 2015
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|
|