Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťanská kultúra
 Krížova cesta
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Chatrč Téma Next Topic: burza knih 2  

Ambrobene

Stav: offline

Odoslaný - 05 apríl 2012 :  22:11:16  Zobraziť profil  Pridať Ambrobene do zoznamu priateľov
Chcel som vám síce dobre, ale nakoľko je na tomto fóre 90% uživateľov doslova debilnych a pribrzdenych, nebudem sa nikomu vtierať...

Ja sa tu nebudem s nikým naťahovať... ľudia, máte plno predsudkov... a to iste robili aj farizeji a zákonníci...

Kto by predsa chcel link na tu križovu cestu, nech mi napiše sukromnu spravu

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 175  ~  Člen od: 28 august 2011  ~  Posledná návšteva: 06 apríl 2012 Upozorniť moderátora 

Lucia

Odoslaný - 06 apríl 2012 :  02:21:40  Zobraziť profil  Pridať Lucia do zoznamu priateľov
Ja by som Vam ani skrecka nezverila nie to este skautov.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1472  ~  Člen od: 22 december 2009  ~  Posledná návšteva: 14 júl 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ambrobene

Odoslaný - 06 apríl 2012 :  13:00:20  Zobraziť profil  Pridať Ambrobene do zoznamu priateľov
Tak toto ma fakt urazilo...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 175  ~  Člen od: 28 august 2011  ~  Posledná návšteva: 06 apríl 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lucia

Odoslaný - 06 apríl 2012 :  14:14:06  Zobraziť profil  Pridať Lucia do zoznamu priateľov
Ambrobene mi napisal PM, uvadzam jej cele znenie:

"Fakt si pizda..."

Je mi velmi luto, ze raz, tento nevychovanec bude ucit deti.....skoda skautov...keby ich rodicia tusili komu ich zveruju .

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1472  ~  Člen od: 22 december 2009  ~  Posledná návšteva: 14 júl 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

baránok

Odoslaný - 06 apríl 2012 :  18:14:50  Zobraziť profil  Pridať baránok do zoznamu priateľov
citácia:
Ambrobene mi napisal PM, uvadzam jej cele znenie:

"Fakt si pizda..."

Je mi velmi luto, ze raz, tento nevychovanec bude ucit deti.....skoda skautov...keby ich rodicia tusili komu ich zveruju .

Pôvodne zaslal Lucia - 06 apríl 2012 :  14:14:06

Z princípu ste nemali takto verejne prezentovať obsah privátnej správy hoc by bola akákoľvek.

Ak ste s ňou mali problém, mali ste napísať Administrátorovi.

Minimálne ja Vám asi nikdy nijakú dôvernú správu po tom nepošlem.

A v konečnom dôsledku, hoc samozrejme neobhajujem hulvátov, jej citovaním ste defacto použili v súboji rovnaké zbrane.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 521  ~  Člen od: 26 apríl 2011  ~  Posledná návšteva: 16 december 2019 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Reconquistador

Odoslaný - 06 apríl 2012 :  18:29:18  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Reconquistador  Pridať Reconquistador do zoznamu priateľov
baránok: Ja na Luciinom chovaní nevidím nič zlé.

GLORIA IN EXCELSIS DEO ET IN TERRA PAX HOMINIBUS BONAE VOLUNTATIS

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1877  ~  Člen od: 16 apríl 2010  ~  Posledná návšteva: 27 november 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

guest636

Odoslaný - 06 apríl 2012 :  21:13:01  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
citácia:
baránok: Ja na Luciinom chovaní nevidím nič zlé.

Pôvodne zaslal Reconquistador - 06 apríl 2012 :  18:29:18

to je dobre ze na tom nevidis nic zle, schvalujes vypocitavost a to ja mozem

povodny GUEST635

He will learn... no king rules forever...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2291  ~  Člen od: 16 november 2010  ~  Posledná návšteva: 04 február 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 06 apríl 2012 :  23:00:30  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Preco presne by Lucia nemohla zverejnit obsah sukromnej spravy?

A mimochodom, po tom co tu ambrobene vyprodukoval by som mu ani ja nezveril ani skrecka...

P.S. Teraz som si vsimol zeditovamy prvy prispevok a uz sa neunuvajte pisat ambrobenemu PM, nebude Vam moct odpovedat.

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

baránok

Odoslaný - 07 apríl 2012 :  06:35:06  Zobraziť profil  Pridať baránok do zoznamu priateľov
citácia:
Preco presne by Lucia nemohla zverejnit obsah sukromnej spravy?

A mimochodom, po tom co tu ambrobene vyprodukoval by som mu ani ja nezveril ani skrecka...

P.S. Teraz som si vsimol zeditovamy prvy prispevok a uz sa neunuvajte pisat ambrobenemu PM, nebude Vam moct odpovedat.

Pôvodne zaslal Mato - 06 apríl 2012 :  23:00:30

Lebo sa to nepatrí. Druhý píše privátnu správu práve preto, lebo chce niečo povedať iba medzi 4-romi očami.

Ale ak máte iný cit pre diskrétnosť ako ja, potom sa asi nezhodneme.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 521  ~  Člen od: 26 apríl 2011  ~  Posledná návšteva: 16 december 2019 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 07 apríl 2012 :  07:22:09  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Ale ano suhlasim , ak by predmetom privatnej spravy bolo nieco , co musi ten komu je urcena zachovat v tajnosti
Ak vsak niektoo medzi styrmi ocami niekomu vulgarne nadava , tak to nie je nic , coby malo byt utajene
A ak je tym urazana zena , tak taketo veci sa v starych dobrych casoch , medzi muzmi riesili inym sposobom

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

baránok

Odoslaný - 07 apríl 2012 :  08:08:55  Zobraziť profil  Pridať baránok do zoznamu priateľov
citácia:
Ale ano suhlasim , ak by predmetom privatnej spravy bolo nieco , co musi ten komu je urcena zachovat v tajnosti
Ak vsak niektoo medzi styrmi ocami niekomu vulgarne nadava , tak to nie je nic , coby malo byt utajene
A ak je tym urazana zena , tak taketo veci sa v starych dobrych casoch , medzi muzmi riesili inym sposobom
Pôvodne zaslal amerika1 - 07 apríl 2012 :  07:22:09

Dúfam, že nebudem stavaný do role obráncu hulváta, grobiána a chrapúňa.
To len tak mimochodom.

Lucia

Odoslaný - 07 apríl 2012 :  14:20:02  Zobraziť profil  Pridať Lucia do zoznamu priateľov
...to teraz nevychovanci mozu hocikomu posielat urazajuce spravy a my im budeme kryt chrbat a mlcat ? ...nie, nech si vypiju svoj kalich hanby...

Baranok, skuste dohovorit Ambrobenemu, ja viem co sa slusi a patri, nebojte sa , to on potrebuje Vase rady ako nezneuzivat PM na nadavanie zenam.
Mimochodom, cit pre diskretnost mate, to je pravda, ale co Vas cit pre spravodlivost ?

Este chcem dodat, ze som nikdy ziadnu PM nezverejnila, pretoze aj ked mal niekto opacny nazor ako ja, vzdy mi to napisal slusne. Avsak taketo drze a podle tajne PM nebudem zakryvat.

baránok

Odoslaný - 07 apríl 2012 :  15:39:50  Zobraziť profil  Pridať baránok do zoznamu priateľov
citácia:
...to teraz nevychovanci mozu hocikomu posielat urazajuce spravy a my im budeme kryt chrbat a mlcat ? ...nie, nech si vypiju svoj kalich hanby...
Baranok, skuste dohovorit Ambrobenemu, ja viem co sa slusi a patri, nebojte sa , to on potrebuje Vase rady ako nezneuzivat PM na nadavanie zenam.
Mimochodom, cit pre diskretnost mate, to je pravda, ale co Vas cit pre spravodlivost ?
Este chcem dodat, ze som nikdy ziadnu PM nezverejnila, pretoze aj ked mal niekto opacny nazor ako ja, vzdy mi to napisal slusne. Avsak taketo drze a podle tajne PM nebudem zakryvat.
Pôvodne zaslal Lucia - 07 apríl 2012 :  14:20:02

Snažím sa byť dôsledný. Myslím si, že aj som. Tí čo ma poznajú a majú kompetenciu hodnotiť, zdá sa, majú podobný názor.

Previous Topic: Chatrč Téma Next Topic: burza knih 2  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06