Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťania a spoločnosť
 Čo je cieľom vášeho života? Prečo žijete?
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Cirkevné či náboženské sviatky Téma Next Topic: Hlavné myšlienky exorcistu P. Eliasa Velly z Malty  

brotherrr

Stav: offline

Odoslaný - 24 marec 2012 :  17:31:09  Zobraziť profil  Pridať brotherrr do zoznamu priateľov

Pre mňa nie je cieľom života, tak ako pre iných ľudí napr. kariera,

rodina, blahobyt to všetko raz skončí...
Ja verím vo večný život. A preto je mojím cieľom dosiahnutie večného

života v nebi!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 26  ~  Člen od: 17 november 2011  ~  Posledná návšteva: 24 marec 2012 Upozorniť moderátora 

guest636

Odoslaný - 24 marec 2012 :  18:14:22  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
ziskavanie vedomosti je mojim subjektivnym cielom

objektivny ciel mojho zivota neexistuje

povodny GUEST635

He will learn... no king rules forever...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2291  ~  Člen od: 16 november 2010  ~  Posledná návšteva: 04 február 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Guliver

Odoslaný - 24 marec 2012 :  18:16:32  Zobraziť profil  Pridať Guliver do zoznamu priateľov
Mojim cieľom je naučiť sa milovať.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 730  ~  Člen od: 13 marec 2009  ~  Posledná návšteva: 13 február 2017 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

nula

Odoslaný - 25 marec 2012 :  19:37:40  Zobraziť profil  Pridať nula do zoznamu priateľov
Pre mňa je tiež cieľ dosiahnutie večnosti, a to sa dá cez spasenie. A ako sa dá podľa vás spasenie dosiahnúť?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 25  ~  Člen od: 24 marec 2012  ~  Posledná návšteva: 25 marec 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mon

Odoslaný - 25 marec 2012 :  21:42:03  Zobraziť profil  Pridať mon do zoznamu priateľov
nooo...večnosť je možná aj bez spasenia.
taká večnosť v pekle je tiež večnosť..

ale teda k veci - dosiahnuť spasenie? Prijatím Krista.

citácia:
Pre mňa je tiež cieľ dosiahnutie večnosti, a to sa dá cez spasenie. A ako sa dá podľa vás spasenie dosiahnúť?

Pôvodne zaslal nula - 25 marec 2012 :  19:37:40

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 119  ~  Člen od: 11 september 2011  ~  Posledná návšteva: 24 november 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mon

Odoslaný - 25 marec 2012 :  21:43:10  Zobraziť profil  Pridať mon do zoznamu priateľov
súhlas :)

Maroš Kuffa (kňaz v Žakovciach) hovorieva, že na zemi sme preto, aby sme zmaturovali z jedného predmetu - z lásky. a existujú len dve známky - zmaturoval/nezmaturoval.

citácia:
Mojim cieľom je naučiť sa milovať.

Pôvodne zaslal Guliver - 24 marec 2012 :  18:16:32

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 119  ~  Člen od: 11 september 2011  ~  Posledná návšteva: 24 november 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Godwin

Odoslaný - 25 marec 2012 :  23:28:25  Zobraziť profil  Pridať Godwin do zoznamu priateľov
citácia:

Pôvodne zaslal nula - 25 marec 2012 :  19:37:40

Jednoducho. Stačí nasledovať pokyny toho, kto pravidlá pre spasenie určuje.

"Blázon si v srdci hovorí: „Boha niet.“ Skazení sú a ohavnosti páchajú. Nikto z nich nerobí dobre." - Žalmy 14:1

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 122  ~  Člen od: 01 júl 2011  ~  Posledná návšteva: 23 september 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Cirkevné či náboženské sviatky Téma Next Topic: Hlavné myšlienky exorcistu P. Eliasa Velly z Malty  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06