|
Odoslaný - 31 marec 2005 : 05:22:09
|
Skutočne som na stranky KZ.cz prispieval. Všimnite si prosím dátum, kedy som tam bol naposledy. Tak prišlo k tomu, že som na túto stránku úplne zabudol.
Inak ďakujem za hodnotenie mojej osoby, hlavne pseudodiagnostikom GMK. Budem sa musieť liečiť.... |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 4769 ~
Člen od: 06 december 2003 ~
Posledná návšteva: 28 máj 2007
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 31 marec 2005 : 05:42:22
|
quote: amerika1:A chodis aj na cesky christnet ? To je sila ! Toto tu je rajska hudba
Nie, amerika1, nie je vela for, ktore sledujem, najma ak su privelmi konfrontacne, myslel som to skor vo vseobecnosti. |
Počet príspevkov: 2690 ~
Člen od: 06 november 2003 ~
Posledná návšteva: 04 marec 2018
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 31 marec 2005 : 06:55:00
|
quote: amerika1:A chodis aj na cesky christnet ? To je sila ! Toto tu je rajska hudba
To myslíš tu diskusi o varhaníkovi v Kašperských Horách a o folkovém festivalu? Nebo je ještě nějaký jiný christnet? |
|
|
|
Odoslaný - 31 marec 2005 : 07:03:50
|
Skutočne som na stranky KZ.cz prispieval. Uz sme skutocne zistili.
Všimnite si prosím dátum, kedy som tam bol naposledy. Hej, aj na to uz GMK upozornoval.
Tak prišlo k tomu, že som na túto stránku úplne zabudol. Neviem, neviem, chlapci.
Inak ďakujem za hodnotenie mojej osoby, hlavne pseudodiagnostikom GMK. Pouzil si 'pseudodiadnostikom'.
Budem sa musieť liečiť... Ano, to by ti pomohlo. |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 31 marec 2005 : 12:45:07
|
Skutocne si neviem vysvetlit, preco pavel tvrdi, ze tu stranku nepozna. Argument, ze na nu zabudol, je dost detinsky. Ale ked uz tvorime konspiracne teorie pridam aj ja jednu - pavel tvrdi ze stranku nepozna, ze nie je jeho domovska a vehementne odmieta prenasat diskusie tam, ale odtial sem nie. Tak ma napadlo, nemoze byt jedno vysvetlenie, ze ho odtial vlastni vypoklonkovali a tak sa od nich distancuje az tak, ze potlacil akukolvek spomienku na tuto neprijemnu udalost (jeden z mechanizmov ochrany osobnosti)? Znie to prijatelnejsie, ak nechcem naznacovat, ze by mohol klamat nie? |
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 31 marec 2005 : 13:48:32
|
Skutocne si neviem vysvetlit, preco pavel tvrdi, ze tu stranku nepozna. Argument, ze na nu zabudol, je dost detinsky. Zabudnut na nu mohol, ale neverim, ze by si nespomenul, keby ju znovu uvidel. Navyse ak na nu opakovane prispieval.
Tak ma napadlo, nemoze byt jedno vysvetlenie, ze ho odtial vlastni vypoklonkovali a tak sa od nich distancuje az tak, ze potlacil akukolvek spomienku na tuto neprijemnu udalost (jeden z mechanizmov ochrany osobnosti)? Skor je to tym, ze forum je neaktivne niekolko mesiacov, niektore temy vyse dvoch rokov. Nema skratka publikum.
Znie to prijatelnejsie, ak nechcem naznacovat, ze by mohol klamat nie? Ja to nielenze naznacujem, ale priamo tvrdim (i ked omyl nemozem vylucit).
Ale skor mna zaraza to, ako s tebou komunikoval poza chrbat ostatnych. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 31 marec 2005 : 21:29:55
|
Keď už sme pri tých mailoch, patrilo by sa ich odcitovať celé... hlavne si GMK prečítaj zvýraznenú časť, ktorú sa už Mato nenamáhal skopčiť:
Ahoj Pavel,
som rad, ze sme sa nakoniec pochopili. Princip je v tom, ze ked budes chciet kritizovat ucenie RKC, namiesto prispevku vlozis iba linku na temu, ktoru si vytvoril vo fore Krestanskych zborov. Teda prispejes podobne, ako ked si vkladal odkaz na inu temu vramci blumentalskeho fora. Teda oboje by si mal robit Ty, ja neplanujem posobit v tom druhom fore. Myslim, ze Tvoje vyhrady su jasne, takze sam budes vediet, kedy prisla ta spravna chvila zacat temu u Vas a v pripade niecoho noveho sa isto dohodneme. Pluralita bude zachovana a to o co mi ide je, aby krestan a predovsetkym katolik na fore katolickej farnosti nenachadzal zbytocne polemiky, ale skor povzbudenie a pomoc. To ze existuju aj ine nazory jasne uvidi a ak budem mat o ne zaujem, staci mu jediy klik. Ale ak nebude mat zaujem, nebude to toto forum, ktore sa mu bude snazit otriast vierou a pohorsit ho. Co sa tyka GMK, bude hned druhy na rade, len Teba povazujem sa realistickejsie uvazujuceho, takze predpokladam, ze sa s Tebou lahsie dohodnem. Okrem toho, okrem Adamovho fora som nenasiel ziadne ine, ktore by ho mohlo hostovat. Nemas tip? Co sa tyka mazania vo fore hadky, zvladal so to celkom dobre a vidis, ze to nie je vzdy lahke a jednoznacne. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 31 marec 2005 : 21:40:46
|
Nerobte zo mňa klamára a intrikána... živo som sa zaujímal, ako dopadne GMK, keď moje názory sú pohoršujúce.....
Ak budete mať Vy sklerózu potom i Vy zabudnete, kde ste prispeli, prispievali... okrem tohoto Kz.cz som prispieval asi na iných 10-15 fór, odporúčam hlavne pandora.cz. Taktiež je pravdou, že v čase kedy som prispieval do spomínaných fór som bol v eufórii z toho, že som poznal Boha a plný dojmov, s ktorými som sa chcel podeliť.
Áno, bil som hlava nehlava, najradšej by som pravdy Písma otrieskal každému o hlavu... niet sa čo čudovať, kto nezažil vlastné obrátenie po takmer 40 rokoch života, ten to ťažko pochopí... samotný Pavel hovorí, že pravdy Písma treba prijímať postupne... najskôr ako dojčatá, neskôr deti.... za to sa ale nehanbím, a iste ste si všimli, že dnes sú moje názory nemenné, no stále rovnaké, čo sa právd v Písme týka..
Ak máte teda ešte chuť rozoberať moju osobu, kľudne tak robte i naďalej, iba Vám hovorím, že od určitého času neklamem, nepodvádzam a nehrám zákulisné hry, nerobím intriky... ak sa domnievate opak, je to Váš subjektívny názor... I tak Vás mám všetkých rád... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 apríl 2005 : 07:07:58
|
Nerobte zo mňa klamára a intrikána... živo som sa zaujímal, ako dopadne GMK, keď moje názory sú pohoršujúce... Ako pre koho. Pre mna nie su pohorsujuce, iba niekedy zbytocne a otravujuce.
A to, co som napisal, za tym si stojim. Ak si ma rozobeal s Matom, mal si ma na to upozornit. Teraz u nas v praci su taketo divne tahy, kde manazment rozhoduje o mojich ludoch nielen poza ich chrbat, ale i poza moj.
Ak budete mať Vy sklerózu potom i Vy zabudnete, kde ste prispeli, prispievali... Aky typ sklerozy mas? Niektore sa daju liecit.
Taktiež je pravdou, že v čase kedy som prispieval do spomínaných fór som bol v eufórii z toho, že som poznal Boha a plný dojmov, s ktorými som sa chcel podeliť.
To je fajn a toto ti GMK nevycita.
Áno, bil som hlava nehlava, najradšej by som pravdy Písma otrieskal každému o hlavu... Robis to doteraz. Z Biblickeho hladiska mas napoy pravdu.
Ak máte teda ešte chuť rozoberať moju osobu, kľudne tak robte i naďalej, iba Vám hovorím, že od určitého času neklamem, nepodvádzam a nehrám zákulisné hry, nerobím intriky... Mozno nie vedome, ci so zlym umyslom. Niekedy treba byt ostrazity.
ak sa domnievate opak, je to Váš subjektívny názor... Vzdy je to nas subjektivny nazor. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 apríl 2005 : 07:16:54
|
Pluralita bude zachovana a to o co mi ide je, aby krestan a predovsetkym katolik na fore katolickej farnosti nenachadzal zbytocne polemiky, ale skor povzbudenie a pomoc. To ze existuju aj ine nazory jasne uvidi a ak budem mat o ne zaujem, staci mu jediy klik. Ale ak nebude mat zaujem, nebude to toto forum, ktore sa mu bude snazit otriast vierou a pohorsit ho. Inymi slovami, ide ti o cenzuru. Ved aj za 'socializmu' si mohol byt krestanom. Asi na takej urovni je tvoja pluralita.
Avsak nemozes mat oboje: aj pluralitu nazorov, slobodu slova, slobodu vseobecne a rezim, ktory chces nastolit. Ak chces, aby tu panovalo neslobodne prostredie, v poriadku, ale jasne to povedz a neskryvaj sa za frazy, na ktore ti azda niekto skoci. Lebo tvoje posobenie skutocne smerovalo a smeruje k jednemu: neslobodn, jednostranne, cenzurovane a kontrolovane prostredie vladnucej strany.
Co sa tyka GMK, bude hned druhy na rade, len Teba povazujem sa realistickejsie uvazujuceho, takze predpokladam, ze sa s Tebou lahsie dohodnem. Okrem toho, okrem Adamovho fora som nenasiel ziadne ine, ktore by ho mohlo hostovat. Nemas tip? Hehehehehehe. PavelBA, inymi slovami, teba Mato poklada za lahsie odstranitelneho a preto si vybral najsamprv teba. Predpkladal, ze osamoteny GMK nebude mat velke sance. Dokonca si ta vybral, aby si nasiel pre GMK forum.
Len sa divim, ze si mu na to skocil a spreneveril si sa.
Co sa tyka mazania vo fore hadky, zvladal so to celkom dobre a vidis, ze to nie je vzdy lahke a jednoznacne. Vidis, na co si bol pouzity? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 apríl 2005 : 10:38:39
|
Pavel, a co takto najprv skopirovat Tvoj mail a az potom skopirovat moju odpoved nan? Nie je to logickejsie, ako skopirovat odpoved bez konetxtu? Vcera som sa nedostal k tomu, aby som dokoncil kopirovanie, ak tak neurobis Ty, dnes po obede to urobim ja.
Co sa tyka lahkosti odstranenia, su to pre mna iba dva kliky, bez ohladu na to, ci si frajer vsevediaci, alebo biblista vsetkoznaly. Teraz vidim, ze bola chyba snazit sa o nejake ine riesenie. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 apríl 2005 : 10:58:02
|
Pavel, a co takto najprv skopirovat Tvoj mail a az potom skopirovat moju odpoved nan? Nie je to logickejsie, ako skopirovat odpoved bez konetxtu? To s logikou nema nic spolocne. Ale so zamerom, ktory ten-ktory ma.
Vcera som sa nedostal k tomu, aby som dokoncil kopirovanie, ak tak neurobis Ty, dnes po obede to urobim ja. Uz sa tesim. Ja som si myslel, ze toto bol ten mail. OK, zda sa mi teraz, ze si mu len odpovedal na jeho vyzvu.
Kazdopadne, obidvaja ste navarili GMKovi nechutnu a nepeknu kasicku.
Co sa tyka lahkosti odstranenia, su to pre mna iba dva kliky, bez ohladu na to, ci si frajer vsevediaci, alebo biblista vsetkoznaly. Teraz vidim, ze bola chyba snazit sa o nejake ine riesenie. Je len jedine riesenie: uprimne a priame. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 apríl 2005 : 13:18:45
|
Kľudne to skopíruj, ja to iba preveverím, či je to skutočne celé, keď už prať, tak všetko..., nach sa ostatní pobavia....na mne sa bavia ľudia denne, takže mi to už ani neprijde... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 apríl 2005 : 18:17:31
|
Ďakujem za vysvetlenie, som ozaj nechápavý a domnieval som sa, že to znamená zákaz vstupu pre mňa. Takže, ak som to správne pochopil, ak budem nejako zasahovať do Vášho učenia, potom tento príspevok presunieme ...a teraz otázka: ja či Ty? do fóra na českom kresťanovi a sem umiestnim iba odkaz, /alebo Ty?/, na tento môj pohľad? Podobne si to vyriešil aj s názormi GMK? A ako zistím, kedy je môj príspevok ešte vhodný a kedy, že už je nevhodný? Alebo... každý nevhodný príspevok zmažeš a ja už pochopím, že vyjadrovať sa mám v inom fóre.... Vieš, mne nejde o marenie Tvojho fóra, ale ako si napísal, ide mi o pluralitu, preto som sa domnieval, že vyjadrovanie všetkých iných názorov, ktoré ako tak súvisia s kresťanstvom a katolickou vierou zabezpečí separovaná časť, hádky a polemiky... ale prispôsobím sa a Tvoje rozhodnutie prijímam so všetkým rešpektom. Možno stojí za povšimnutie ako som bez pardónu zmazal všetky témy v "hádkách", ktoré buď nesúviseli s kresťanstvom alebo boli nevhodné. Dosť som si toho prečítal na svoju adresu...:-)))) Najneskôr do troch dní dokončím tie "duchovné cvičenia", pýtaš sa odkiaľ čerpám, hm, veď tam zdroje uvádzam....a ver mi pokiaľ by som to nemal na papieri /nie v elektr. forme/ nepísal by som o tom. Tým samozrejme nechcem tvrdiť, že vlastním originál dejin rádu tovaryšstva Ježišova z r. 1896...:-))), ale v prípade toho kto hľadá, dá sa to nájsť. napr. i v univerzitnej knižnici v Bratislave.... Takže, ďakujem za ponúknutú možnosť dokončiť duchovné cvičenia a som sám zvedavý ako sa to bude na "blumentáli" ďalej vyvíjať. Nech Ťa Pán žehná, nech je pri Tebe po celý čas, ktorý nám vymedzil a nech sa deje vôla Božia. Sláva Jemu na veky pavel
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 apríl 2005 : 17:41:02
|
Podobne si to vyriešil aj s názormi GMK? Muahahahahahaha!
Mato, a to mi chces tvrdit, ze Pavel nieco navbrhoval? Pavel sa iba spytal, ci zaobchadzas so vsetkymi rovnako. To z tvojej cenzurechtivej hlavy je ten zvysok.
Sklamany som z teba ako cloveka tak ia ko reprezentanta RKC> Zle meno jej robis. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 03 apríl 2005 : 18:47:57
|
quote: Taktiež je pravdou, že v čase kedy som prispieval do spomínaných fór som bol v eufórii z toho, že som poznal Boha a plný dojmov, s ktorými som sa chcel podeliť.
No nevesaj hlavu, este tak 40 rokov putovania pustou... a budes OK |
|
|
|
Odoslaný - 03 apríl 2005 : 20:48:36
|
quote: No nevesaj hlavu, este tak 40 rokov putovania pustou... a budes OK
To mi až tak nevadí:
2 Peter 3:8 Ale to jedno, milovaní, nech nie je skryté pred vami, že jeden deň je u Pána jako tisíc rokov a tisíc rokov ako jeden deň.
Ale rastieme, rastieme, vo viere... nie v bludoch, ale v pravde... čo na tom, že som bol kojenec, dieťatko... v poznaní pravdy, uprimnom vyznaní viery, nie som ovplyvňovaný učeniami ľudí.... takže podľa zasľúbení, je tu posun k odmenám....
Ak má niekto spásu ako dieťa, kojenec,/prenesený význam (človek ktorý je vo viere, poznaní Boha, spáse, začiatočník, i keby mal 25-60-x rokov)/ neprijde o ňu i keby 40 rokov putoval v púšti..... a to Vy neuznávate.... alebo sa mýlim? PS a Ty si putoval 40 rokov po púšti? Možno si zažil pád a vzkriesenie.... ja to volám znovuzrodenie... ale praktikovať/podmieňovať/ svoju skúsenosť, svoj príchod k Bohu /blúdením 40 rokov po púšti an block na ostatných/, je zavádzajúce, dôkazom toho je, že príchod k Bohu v mojom prípade a v každom prípade je individuálna vec Niekto blúdi 40 rokov, niekto 40 mesiacov... ak to zoberiem z hľadiska veku... skutočne som takmer 40 rokov blúdil... a Ty koľko? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 03 apríl 2005 : 23:56:52
|
quote: To mi až tak nevadí: ... bla bla bla bla bla... skutočne som takmer 40 rokov blúdil... a Ty koľko?
Ja som bludil 20 rokov v Egypte, teraz 10 rokov na pusti... kym dojde do Zeme zaslubenej uz budem mozno starec... ak tam ovsem dojdem... |
|
|
|
Odoslaný - 04 apríl 2005 : 01:40:10
|
Ja som bludil 20 rokov v Egypte, teraz 10 rokov na pusti... kym dojde do Zeme zaslubenej uz budem mozno starec... ak tam ovsem dojdem... Citujes Mojzisa? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 04 apríl 2005 : 07:23:34